Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Δεν πληρώνω ΕΝΦΙΑ ρε γελοίοι ΣΥΡΙΖΑίοι



Όταν μέχρι και πριν λίγες εβδομάδες, ο ίδιος ο Τσίπρας, ο Βούτσης (μπαμπάς τρομοκράτη) και όλοι οι γελοίοι ΣΥΡΙΖΑίοι έλεγαν ότι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ τον ΕΝΦΙΑ, τώρα ζητάτε «οι φορολουγούμενοι να πράξουν το πατριωτικό(!!!) καθήκον τους»...

Λοιπόν, ΜΑΝΤΕΨΤΕ:


Νάντια, εντάχθηκα στο κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ...ελπίζω να με στηρίζεις ε;








Ν. Βαλαβάνη: Πληρώστε φόρους και ρυθμίστε οφειλές


Επίκληση του πατριωτικού καθήκοντος των φορολογούμενων έκανε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών κα Νάντια Βαλαβάνη στο πλαίσιο της ομιλίας της στη βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης παρουσιάζοντας παράλληλα και ένα δραματικό τοπίο αναφορικά με το πώς πηγαίνουν τα φορολογικά έσοδα τους τελευταίους μήνες.

Η κα Βαλαβάνη κάλεσε τους φορολογούμενους να πληρώσουν τις δυο τελευταίες δόσεις του ΕΝΦΙΑ, δηλαδή αυτή του Ιανουαρίου που έχει ήδη λήξει καθώς και αυτή του Φεβρουαρίου η οποία λήξει στο τέλος του μήνα. Επίσης η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών κάλεσε τους φορολογούμενους που δεν έχουν  ακόμη εξοφλήσει τον ΦΠΑ του Δεκεμβρίου  να το πράξουν έως το τέλος του μήνα μαζί με τον ΦΠΑ του Ιανουαρίου μετά τη σχετική παράταση που δόθηκε την περασμένη εβδομάδα προκειμένου να διευθετηθεί και το ζήτημα που προέκυψε με την απόδοση του ετήσιου ΦΠΑ των αγροτών.

Παράλληλα, η κα Βαλάβανη κάλεσε τους φορολογούμενους που έχουν οφειλές προς το δημόσιο να προχωρήσουν στη ρύθμιση των οφειλών τους με την ρύθμιση των 100 δόσεων στην οποία όμως θα γίνουν βελτιώσεις, όπως άρση των ορίων που ήδη περιέχει (π.χ. ρυθμίζονται σήμερα χρέη έως ένα εκατομμύριο ευρώ).

Μάλιστα δίνοντας και έναν δραματικό τόνο στην έκκλησή της, η κα Βαλαβάνη είπε ότι μέχρι στιγμής έχουν ρυθμιστεί με τη ρύθμιση των 100 δόσεων συνολικές οφειλές δυο δισεκατομμυρίων ευρώ, αλλά ανάλογο είναι και το ποσό των φόρων που δεν πληρώθηκαν τους δυο τελευταίους μήνες.



Παρακαλείται η μαντάμ Βαλαβάνη να επιστρέψει τις εκατοντάδες χιλιάδες καταθέσεις που διαθέτει στο εξωτερικό, στις τράπεζες που βρίσκονται στην Ελλάδα...







2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ας μην ξεχναμε και τον μπαρουφ, παντρεμενος με την κορη του "πειραικη πατραικη", με χρεη εκατομμυριων, με κοσμο απολυμενο χωρις δεκαρα.....ΟΛΟΙ ειναι ΤΙΓΚΑ στη διαπλοκη!!! θαυμαστε εναν σωτηρα!

Κρασοπατήρ είπε...

Και κολλητός με Σημίτη και Αγγελόπουλο :) :) :)

Δημοσίευση σχολίου