Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Swiffer σκούπα με 99 λεπτά ~ Νενικήκαμεν




Πολυδιαφημισμένο προϊόν με τα ανταλλακτικά πανάκια για να μαζεύετε εύκολα την σκόνη, που όλο το βλέπεις και δεν το αγοράζεις λόγω της τιμής του, η οποία συνήθως είναι γύρω στα 10-12 ευρω.

Αυτές τις ημέρες όμως, μπορείς να το πάρεις από τα Super Market Μασούτη με μόλις 0,99 ευρώ!

Απλός ο τρόπος:







-Εκτυπώνεις έγχρωμο από την ιστοσελίδα της Procter & Gamble, τις γνωστές "Επιθυμίες", το αντίστοιχο εκπτωτικό κουπόνι των 4 ευρώ.

Θα χρειαστεί να δημιουργήσεις φυσικά έναν λογαριασμό στην ιστοσελίδα (2 λεπτά δουλειά) και να εγκαταστήσεις το δωρεάν προγραμματάκι που σου επιτρέπει να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, τα οποία πρέπει να είναι έγχρωμα για να τα δεχθούνε στα ταμεία των super market.








 -Πας στον Μασούτη, που μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου έχει προσφορά -50% την σκούπα στα 4,99 ευρώ (από 9,99 αρχική) και στο ταμείο δίνεις το κουπόνι σου. Πληρώνεις μόλις 99 λεπτά και φεύγεις!

*Στη συσκευασία περιέχονται και 2 ανταλλακτικά ηλεκτροστατικά πανάκια, ωστόσο, υπάρχει και έκπτωση 30% και για αυτά την ίδια περίοδο στο Μασούτη. Πετυχαίνεις extra έκπτωση κι εδώ με εκπτωτικό κουπόνι από τις "Επιθυμίες".





 



Το φυλλάδιο του Μασούτη μπορείς να το δεις-κατεβάσεις από εδώ.


Επίσης σχεδόν τσάμπα το υγρό πιάτων Fairy platinum 400ml με το κουπόνι από Επιθυμίες και
το Svelto 500 ml, με κουπόνι από την Unilever.


Διευκρινήσεις για τα αυτονόητα: Οι εκπτώσεις ισχύουν για τους κατόχους mas card, την δωρεάν καρτούλα επιβράβευσης που έχουνε όλα τα super markets. Το κουπόνι να είναι στο όνομα αυτού που θα αγοράσει το προϊόν, οπότε καλού κακού, ας υπάρχει και η ταυτότητα μαζί.



Best of the Best:
Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Οral-Β με 31 λεπτά




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου