Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Καλώς τους δέχθηκαν και στη Γαύδο ~ 85χρονη...



Στην αναζήτηση δύο ζώων, που τα ξημερώματα φίμωσαν και λήστεψαν 85χρονη, η οποία διαμένει στο ακριτικό νησί της Γαύδου, βρίσκεται η αστυνομία.

Σύμφωνα με καταγγελία της ηλικιωμένης,...
δύο άτομα μπήκαν στο σπίτι της, την έδεσαν, τη φίμωσαν και στη συνέχεια αφαίρεσαν 360 ευρώ και τρία ρολόγια.

Την γυναίκα βρήκε το πρωί, δεμένη, κάτοικος της περιοχής που ειδοποίησε τις Αρχές.

Το περιστατικό χαρακτηρίζεται πρωτόγνωρο για το ακριτικό νησί, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιόχωρας.

Ενημέρωση:

Συνελήφθησαν στα Χανιά οι δύο ρατατσιστές Αλβανοί που λήστεψαν την ηλικιωμένη στη Γαύδο

Συνελήφθησαν στα Χανιά οι δύο Αλβανοί που λήστεψαν την ηλικιωμένη στη Γαύδο
Εξιχνιάστηκε από τις αστυνομικές αρχές των Χανίων, η ληστεία που διαπράχθηκε την Πέμπτη σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας στην ακριτική Γαύδο.
Όπως ανακοινώθηκε, ως δράστες της ληστείας συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 31 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

Σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση, οι δύο αλλοδαποί πήγαν με το πλοίο της γραμμής στη Γαύδο με μοτοσυκλέτα, την οποία είχαν νοικιάσει από περιοχή του δήμου Πλατανιά. Στη συνέχεια, έφτασαν στο σπίτι της ηλικιωμένης μπήκαν μέσα παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο και αφού την ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας τη φίμωσαν και την έδεσαν και με την απειλή αιχμηρών αντικείμενων, πήραν το χρηματικό ποσό των 440 ευρώ και δύο γυναικεία ρολόγια χειρός.
Το ίδιο βράδυ, επιβιβάστηκαν στο πλοίο της γραμμής και επέστρεψαν στην Παλαιόχωρα Χανίων, από όπου και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την αστυνομική έρευνα, αλλά και την αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι δράστες της ληστείας είναι ο 31χρονος και ο 24χρονος. Εντοπίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στα Χανιά, ενώ κατά τη σύλληψη τους προέβαλαν σθεναρή αντίσταση. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα γυναικείο ρολόι το οποίο, όπως προέκυψε, ανήκει στην παθούσα.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου