Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Αστείες φωτό και ατάκες για την κωλοτούμπα Τσίπρα & ΣΥΡΙΖΑ, με το ΝΑΙ σε νέο Μνημόνιο & ξεπούλημα του ΟΧΙ



Επικών διαστάσεων (και αναμενόμενη) η κωλοτούμπα του ακροαριστερού (κι εσχάτως αλωμένο από τα Πασοκικά τρωκτικά) μορφώματος  με το όνομα ΣΥΡΙΖΑ.

Έκλεψε τις ψήφους στις εκλογές του Ιανουαρίου, υποσχόμενο της Παναγιάς τα μάτια σε όλους (βλέπε πρόγραμμα Θεσσαλονίκης) και το μόνο στο οποίο δεν είπε ψέματα ήταν...
οι ρουσφετολογικές προσλήψεις ημετέρων και η επανατοποθέτηση κομματόσκυλων σε αχρείαστες θέσεις.

Φυσικά όλα αυτά θέλουν χρήματα, τα οποία θα πληρώσουμε(;) όλοι εμείς με τους νέους ΦΟΡΟΥΣ και τα νέα Μνημόνια από τις Τρόικες.
























"Και κάπου εδώ ο Φιντέλ αντιλαμβάνεται τι εστί πρώτη φορά Αριστερά στην Ελλάδα".












3 σχόλια:

macgyver είπε...

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΧΙ σήμερα Παρασκευή 10 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση υποστηρικτών του ΟΧΙ στην πλατεία Συντάγματος στις 7.30 μμ. Μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν πολιτικές δυνάμεις, κινήσεις και συλλογικότητες.

Το ΕΠΑΜ με απόφαση της ΠΓ αποφάσισε να συμμετάσχει στην εκδήλωση, αφού πρωταγωνίστησε στην εκστρατεία στήριξης υπέρ του ΟΧΙ, στο ιστορικό δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. Μία ιδιαίτερη σημασία γιατί κατά τα φαινόμενα, θα περάσουν και επίσημα πλέον στις μνημονιακές δυνάμεις τα κόμματα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ , γεγονός που έχει προβλεφθεί ακόμη και στην πολιτική απόφαση του τελευταίου μας Συνέδριου.! Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές, Περνάμε στις τελευταίες καμπές του Ελληνικού δράματος και προετοιμαζόμαστε για αυτά που επιφυλάσσει η Ιστορία για το Μέτωπο! Τώρα έφτασε η ώρα του Λαού! Έφτασε η ώρα του ΕΠΑΜ!
Ας συσπειρωθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την τελική μας αντεπίθεση.
Ξεκινάμε από σήμερα κιόλας και συγκεντρωνόμαστε στο χώρο του Περιπτέρου μας στις 7.00 μμ , για να βαδίσουμε όλοι μαζί προς την πάνω Πλατεία Συντάγματος, με τις Ελληνικές σημαίες, τα λάβαρά και τα πανό μας.
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

Κρασοπατήρ είπε...

Καλή επιτυχία! - Για Σαλονίκη παίζει τίποτα;

Ανώνυμος είπε...

Το καλυτερο εδω :

http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2015/07/OXI1.jpg

Δημοσίευση σχολίου