Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε τη συνδρομή της Τουρκίας υπέρ του όχι!


Μείζον πολιτικό, ηθικό και εθνικό θέμα αποτελεί η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής ώστε η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης να στραφεί υπέρ του Όχι στο δημοψήφισμα.
 
Σύμφωνα με άριστα ενημερωμένες πηγές με τις οποίες συνομίλησε "Το Βήμα", ενορχηστρωτής αυτής της αμαρτωλής εκστρατείας είναι ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζειμπέκ.

Ο εν λόγω βουλευτής, που καυχάται ότι αποτελεί πλέον τον κυρίαρχο ταγό της μειονότητας, είχε πριν από λίγες ημέρες μυστική συνάντηση με τον τούρκο πρόξενο στην Κομοτηνή, ζητώντας του...
ουσιαστικά να επιβάλλει στη μειονότητα να ψηφίσει υπέρ του Όχι.

Η κίνηση αυτή του κ. Ζειμπέκ έγινε κατόπιν κεντρικής συνεννόησης με κυβερνητικά στελέχη που προφανώς δεν ενδιαφέρονται για τις συνέπειες του Όχι στη θέση της Ελλάδος στην Ευρώπη αλλά και στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Ο τούρκος πρόξενος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπήρξε αρχικά επιφυλακτικός στις πιέσεις του κ. Ζειμπέκ. Επεχείρησε δε στη συνέχεια να διερευνήσει τις τάσεις εντός της μειονότητας.

Ακολούθησαν στη συνέχεια άλλες δύο συναντήσεις του προξένου με τον κ. Ζειμπέκ καθώς και τους άλλους δύο μουσουλμάνους βουλευτές της Θράκης. Πρόκειται για τους κκ. Αιχάν Καραγιουσούφ και Μουσταφά Μουσταφά.

Σε αυτές, όταν πλέον ήταν σαφές και από πλευράς Αγκυρας ότι πρέπει να στηριχθεί το Όχι, ελήφθησαν οι τελικές αποφάσεις με τους τρεις βουλευτές να εκδίδουν και κοινή ανακοίνωση.


 
Αθανασόπουλος Αλ. Άγγελος
3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Hoax ,Κρασοπατήρ.Μην τσιμπάς και μην αναδημοσιεύεις τις μούφες και τις ανοησίες της Σαμαρικής συμμορίας

Κρασοπατήρ είπε...

Καλημέρες.
Καλά, δεν ξέρω τουρκικά να διαβάσω το κείμενο στην φωτό, αλλά η είδηση είναι από το Βήμα κι όχι από κάνα blog, πολλές σημαντικές ειδήσεις τους τελευταίους μήνες περνάνε στο ντούκου κι οφείλουμε να τις αναδείξουμε.

Ανώνυμος είπε...

Αφου είναι απο το ΒΗΜΑ και τα λοιπά παραπληροφοριακά όργανα του Μπομπολιστάν ακόμη χειρότερα

Δημοσίευση σχολίου