Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Βραβείο Πατενταρισμένης Τηλεοπτικής Βλακείας


Το ότι η ΕΡΤ ξανάνοιξε το γνωρίζετε από τα 30 ευρώ που πληρώνετε έξτρα στον λογαριασμό της ΔΕΗ (yay!) για ένα πρόγραμμα που βλέπετε μόνο κατά λάθος μια φορά στις τόσες.

Αυτό, όμως, που ενδεχομένως δεν γνωρίζετε, είναι το δυσθεώρητο επίπεδο της δημοσιογραφίας της – αυτού του απαυγάσματος ορθού λόγου που ήρθε για να μας προστατεύσει απ’ τα χυδαία τσοντοκάναλα της παραπληροφόρησης και της διαφθοράς.


Δημοσιογράφος της ΕΡΤ νωρίτερα σήμερα, πέρασε μια τρολ είδηση του Κουλουριού ως αληθινή (ότι συνελήφθη σπείρα που πούλαγε χαρτιά κουζίνας ως κωλόχαρτα) και την αναμετέδωσε από το βήμα της δημόσιας τηλεόρασης, εξηγώντας μας μάλιστα τι και πώς ακριβώς συνέβη – τύπου ότι έκανε ρεπορτάζ και το διαπίστωσε ιδίοις όμμασι.

Ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να διακρίνει την αληθινή είδηση ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΑΝΗ ΤΡΟΛΙΑ (και δη από το Κουλούρι) δουλεύει στη δημόσια τηλεόραση, πληρώνεται, κι εμείς καλούμαστε να πιστέψουμε ότι είναι ικανός να καλύψει και actual ειδησεογραφία (ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΠΕΗΣΙΚ-ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΡΑΓΜΑ).

Αλήθεια, δεν το βρίσκω αστείο, εκνευρίζομαι αφάνταστα.

Ο καθένας έχει δικαίωμα στην ηλιθιότητα, αλλά όχι και δημοσία δαπάνη.


http://thecurlysue.com/2015/07/10/ert-koulouri-trolling/


Το άθλιο ρεπορτάζ δεν με πείραξε τόσο όσο αυτά τα φρύδια... έλεος. Μοιάζει με Κλίνγκον.

1 σχόλια:

macgyver είπε...

μαλλον ειναι η συγγενης του .. Lieutenant Worf..χαχααααα

Δημοσίευση σχολίου