Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Best Bottle ~ Πλέον θα έχουμε και Κρασο-reality +vid


Ποιός κάνει το καλύτερο κρασί; Νέο reality show με έπαθλο...

Ένα συναρπαστικό reality show με μια ιδέα που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία ετοιμάζεται να προβληθεί στη μικρή οθόνη. Το concept συνδυάζει την ποιοτική reality TV με ένα παγκόσμιο πάθος: την αγάπη για το κρασί.


Εδώ είναι η ευκαιρία σας: Το νέο reality show με τίτλο Best Bottle ψάχνει για 10 διαγωνιζόμενους, για να αγωνιστεί για το Golden Grapes Trophy, $100,000, ένα νέο αυτοκίνητο και μια «προσοδοφόρα συμφωνία οινοποίησης."

Το reality show με τίτλο , έχει ως θέμα του ένα εντατικό διαγωνισμό οινοποίησης, στον οποίο οι διαγωνιζόμενοι που προέρχονται από διαφορετικές αμπελουργικές περιοχές ο καθένας χωρίζονται σε δυο ομάδες και ανταγωνίζονται. Όχι μόνο μεταξύ τους αλλά και με την Μητέρα Φύση και το χρόνο. Ο στόχος τους είναι να φτιάξουν το καλύτερο μπουκάλι κρασί (Best Bottle). Κάθε ομάδα, που επιβλέπεται από έναν έγκριτο και διάσημο οινοποιό , περιλαμβάνει πέντε μικρούς και επίδοξους οινοποιούς, που ονομάζονται cellar rats.

Κατά τη διάρκεια κάθε επεισοδίου ο παρουσιαστής μαζί με ένα διάσημο πρόσωπο, διαφορετικό σε κάθε επεισόδιο καθοδηγούν τις ομάδες μέσα από τις προκλήσεις και διαγωνισμούς. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι οι οποίοι αποδίδουν καλά κερδίζουν βραβεία, ενώ ο πιο… αδύναμος κρίκος αποβάλλεται από την ομάδα και φεύγει από το τηλεπαιχνίδι. Μετά από μια σειρά αποχωρήσεων, απομένουν μόνο δυο οινοποιοί. Ο έμπειρος καθοδηγηγής και ένας διαγωνιζόμενος ο οποίος προπονείται για το τελικό στάδιο του διαγωνισμού. Ο νικητής, που επιλέγεται από ένα πάνελ διάσημων κριτών αλλά και από τους τηλεθεατές, λαμβάνει χρηματικό έπαθλο, την ευκαιρία να εμφιαλώσει το κρασί του για μια χρονιά με την ετικέτα Best Bottle και επίσης του προσφέρεται μια ειδικά σχεδιασμένα διαφημιστική καμπάνια.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν με τον τρύγο του 2015 στην Καλιφόρνια και η εκπομπή αναμένεται να προβληθεί αρχικά στο Amazon Prime, Direct TV, Dish TV και άλλες πλατφόρμες. Η μια ομάδα θα είναι από την αμπελουργική περιοχή του Oregon και θα φιλοξενειται στο Lange Estate Winery ενώ οι άλλοι θα είναι από την Sonoma, οι διοργανωτές όμως δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα το οινοποιείο.

Το Best Bottle δεν είναι το πρώτο τηλεοπτικό show με θέμα το κρασί. Tα reality show “The Winemakers” και “Vine Talk” είχαν προβληθεί τις προηγούμενες σεζόν στο αμερικανικό δίκτυο PBS . Eπίσης οι παραγωγοί του American Idol, Nigel Lythgoe και Ken Warwick πρωταγωνίστησαν στο ριάλιτι “Corkscrewed: The Wrath of Grapes,” στο οποίο οι τηλεθεατές παρακολουθούσαν τις περιπέτειες τους ενώ προσπαθούσαν να διευθύνουν έναν αμπελώνα στο Paso Robles.







Πηγή: http://www.krasiagr.com/?p=61479


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου