Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Φράχτες παντού! Εκτός από την μπανανία μας….


Το έχω ξαναγράψει… το πρόβλημα με τους «παράτυπους» μετανάστες είναι πιο σοβαρό από αυτό του νέου αριστερού μνημονίου, και θα το βρούμε μπροστά μας σύντομα. Και ίσως αποτελέσει την πολυπόθητη αφορμή για να πέσει ο Αλέξης και η τρελοπαρέα του, που αν και τα έκαναν παντού λίμπα, ο κόσμος ακόμη τους σιγοντάρει.


Μέχρι βέβαια να αρχίσουν οι εξεγέρσεις, μπορεί και οι αποκεφαλισμοί, από πλευράς των εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, που από τότε που βγήκε ο Σύριζα άρχισαν να καταφτάνουν κατά χιλιάδες κάθε μέρα…

Με την Τασία να παριστάνει τον χαρούμενο τροχονόμο, αφού έτσι έμαθε δεκαετίες τώρα, κάνοντας καριέρα υπερασπιζόμενη τα ανοιχτά σύνορα, και την ελεύθερη διακίνηση κάθε καρυδιάς καρύδι. 
Ναι, αυτήν όρισε αρμόδια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής ο Αλέξης, ο νέος Ελευθέριος Βενιζέλος κατά τον μπαφιασμένο Μπουτάρη. 
Θα μου πείτε εδώ διόρισε την ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Βαλαβάναινα αρμόδια υπουργό  για τα δημόσια έσοδα… και τον αστρολόγο Χαϊκάλη για να λύσει το ασφαλιστικό(!)…  η Τασία με πείραξε; Τι να λέμε;
Και επειδή ο γάτος Αλέξης είδε ότι τελικά η Τασία δεν τα πάει και πολύ καλά, αφού δεν παίζει με ολόκληρη την τράπουλα (που λένε κι οι Αμερικάνοι), όρισε γενικό συντονιστή του ζητήματος τον «δεν βαριέσαι» κυρ Αλέκο τον Φραπεδιάρη… με αποτέλεσμα όπως λένε κάποιοι κακεντρεχείς, να αρχίσουν να έρχονται στη χώρα μας με φουσκωτά μέχρι και λαθρομετανάστες από το… Μεξικό!

Και βέβαια να μη ξεχνάμε και τον έτερο αρμόδιο, τον Πανούση, που πρωτοστάτησε στο να ανοίξουν τα κέντρα που είχε φτιάξει ο Σαμαράς, με αποτέλεσμα να ξεχυθούν χύμα στο κύμα δεκάδες χιλιάδες αγριεμένοι, πεινασμένοι, και αδίστακτοι απ το Μαγκρέμπ, που με την πρώτη ευκαιρία θα μας φάνε ζωντανούς. Κι ας γράφει όσα άρθρα θέλει ο Δρ Πανούσης…

Εδώ, μέχρι και η πρωτοπόρος σε αυτά τα ζητήματα Δανία, και τώρα κάνει πίσω, μειώνοντας σε σημαντικό βαθμό τον αριθμό των μεταναστών που είχε συμφωνήσει να δεχτεί. Βλέπουν οι Δανοί τι γίνεται στην Ισπανία, όπου οι εκεί λαθρομετανάστες επιτίθενται σε ανύποπτους Ισπανούς μέρα μεσημέρι μέσα στο δρόμο, και τρομάζουν.

Γενικά ολόκληρη η δυτική Ευρώπη, που σε αυτήν επιλέγουν να έρθουν οι Πακιστανοί και λοιποί πεινασμένοι,  και όχι στη Ρωσία του Πούτιν, ή στη Τουρκία του Ερντογάν, ή στα ζάπλουτα Εμιράτα, κλείνει τις πόρτες της.

Παντού κτίζονται φράχτες και τείχη, όπως έκανε πρώτη η Αμερική για να περιορίσει το δικό της κύμα λαθραίων από το Μεξικό.

Ή όπως έκανε κάποτε  η κομμουνιστική Ανατολική Γερμανία, για άλλους λόγους βέβαια,  άσχετα αν ο Δραχμαζάνης επιμένει ότι το τείχος του Βερολίνου σηκώθηκε για να μένουν απ έξω (απ τον παράδεισο) οι πράκτορες του διεθνούς ιμπεριαλισμού…

Τι κάνουν λοιπόν όλα τα σοβαρά κράτη αυτό τον καιρό;

Η Βουλγαρία χτίζει έναν υπερφράχτη μήκους 200 χιλιομέτρων, κατά μήκος των συνόρων της με την Τουρκία.

Η Ουγγαρία επίσης σφραγίζει τα σύνορά της με την Σερβία, κατασκευάζοντας με πυρετώδεις ρυθμούς φράχτη μήκους 175 χιλιομέτρων και ύψους 4 μέτρων.

Η Βρετανία ενισχύει τους ήδη υπάρχοντες φράχτες στον τερματικό σταθμό της σήραγγας της Μάγχης, και επιπλέον εγκαινιάζει περιπολίες στρατιωτών και  σκύλων.

Η Γαλλία έχει μετατρέψει την πόλη Καλαί, κοντά στην είσοδο της σήραγγας, σε απόρθητο φρούριο, με φράχτη μήκους 12 χιλιομέτρων, και έντονη αστυνομική παρουσία.
Και όλα αυτά την ώρα που εμείς έχουμε μεν φράχτη (που έφτιαξε αν δεν απατώμαι ο Σαμαράς), πλην όμως οι γνώμες στην κυβέρνηση διίστανται για το αν θα πρέπει να τον γκρεμίσουμε, αφού εμποδίζει την ελεύθερη διέλευση των δυστυχισμένων μεταναστών (κατά την Τασία, και άλλους ανθρωπιστές).


Βέβαια, το γεγονός ότι ο Σύριζα δεν τον γκρέμισε ακόμη οφείλεται στο ότι υπάρχει μια τρύπα μήκους 150 μέτρων, που δεν έχει επιδιορθωθεί, ούτε πρόκειται, και η οποία χρησιμεύει για την καθημερινή αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών, με τις αρχές (κατόπιν υψηλών εντολών) να κάνουν τα στραβά μάτια.
Έτσι όλοι βολεύονται. Ο Πανούσης και οι σχετικά πιο σώφρονες λένε ότι έχουμε φράχτη.
Η Τασία και τα ¨δημοκρατικά" σούργελα χαίρονται που υπάρχει η «τρύπα της ελευθερίας».
Και οι Τούρκοι διακινητές μαζί με τους ντόπιους κερδοσκόπους κάνουν πάρτι (κάποιοι στην Ειδομένη χρεώνουν την χρήση πρίζας για τη φόρτιση των κινητών των μεταναστών, 20 ευρώ το μισάωρο!!!!!).
Και τέλος χαίρονται όλοι αυτοί οι «δυστυχισμένοι», που άκουσαν ότι εδώ είμαστε η Ντίσνεϊλαντ της ανομίας και έσπευσαν. 
Και ευτυχώς που μας δέρνει η κρίση και η φτώχια, αλλιώς θα μας κατσικώνονταν για τα καλά, με σίγουρο αποτέλεσμα σε καμιά εικοσαριά το πολύ χρόνια, οι Έλληνες να είναι μειοψηφία στη χώρα τους. Και με τον συγκαμένο να κάνει τον αδιάφορο, αφού έτσι πεσμένος στα τέσσερα που είναι, δεν βλέπει, ούτε ακούει τι γίνεται …

Strange Attractor
ΥΓ-Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για την ζουρλή! Αντί να σκαρφαλώνει σε κάγκελα, που τα βαρέθηκε ο κόσμος, ας πάρει την Ραχήλ κι ας πάνε στον Έβρο να σκαρφαλώσουν στον φράχτη, επιδεικνύοντας την συμπαράστασή τους στον κάθε δυστυχισμένο Αμπντούλ… Να έχει δουλειά και ο Τσε Ντουντούκας, αφού όπως ακούω ακόμη δεν τον προσέλαβε σύμβουλο στη Βουλή η μέντοράς του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάς - το ρεντίκολο των σύγχρονων πολιτισμένων κρατών- είναι ο δουλέμπορος της Ευρώπης και πρέπει να υποστεί άμεσες οικονομικές και διπλωματικές κυρώσεις, καθ' όσον αδρανεί κάθεται απραγής με το φραπόγαλο του Εllin-αρά λαμογιού...........

Ανώνυμος είπε...

αμαν ρε καρσοπατήρ,να αναδημοσιεύεις και άρθρα αυτού του γερμανοτσολιαδάκου παρατρεχάμενου του Σαμαρά,έλεος!!!!
Ξέρεις τι θέλουν κατι τετοιοι Χατζηαβάτηδες κανονικά......

Δημοσίευση σχολίου