Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Νταξ, ωραία τα κ@λομέρια & τα βυζόμπ@λα αλλά το παραχέσανε στo mykonos@livekonsomansion



Κράχτες, βίντεο, βυζιά, κωλομέρια, μις τάδε, μις έτσι, μις τον παίρνει αλλιώς και τα χαϊβάνια χτυπάνε κλικς.

Δεν βαρεθήκατε να αναμεταδίδετε-αναμασάτε τις κίτρινες διαφημίσεις (aka Σοφία Ξαπλωτή), με νιαμού που βιζιτάρουν εις τας Μυκόνους και τα τρώνε οι λεφτάδες; (Σταγόνα στον ωκεανό το κύκλωμα που πιάσανε προχθές).


Ιδού ένα από τα "viral video" με την αρχαία ελληνίδα θεά και τον Ρωσοτσετσένο τετραγωνοκέφαλο που την προστατεύει από τους μπατίρηδες στην παραλία...


















Νέα εξέλιξη με το κύκλωμα κοκαΐνης στη Μύκονο

Νέα στοιχεά για το κύκλωμα ναρκωτικών που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.











Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης με το κύκλωμα κοκαΐνης στη Μύκονο.

Έγγραφο της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών προς τον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Σύρου, αποκαλύπτει ότι μία από τις τηλεφωνικές συσκευές αγοραστή κοκαίνης ανήκει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μάλιστα στο έγγραφο ο αγοραστής των ναρκωτικών ουσιών κατονομάζεται με το μικρό όνομα Βαγγέλης (νιάου νιάου στα κεραμύδια).

Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καρπαπάς, με σχετική ανάρτησή του στο Facebook τόνισε πως η υπόθεση δεν έχει σχέση με το σύλλογο.




Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης μπαίνει το κύκλωμα πορνείας και ναρκωτικών στη Μύκονο που είχε πλούσιο… πελατολόγιο.

Η Αστυνομία ερευνά ήδη ιδιοκτήτες νυχτερινών μαγαζιών για το αν συνεργάζονταν με τα τρία μέλη του κυκλώματος που συνελήφθησαν.

Η «ταρίφα» για ένα βράδυ με κάθε μοντέλο έφτανε τα 1.500 ευρώ. Μέχρι στιγμής, έχει προκύψει ότι δύο νεαρές προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε εύπορους πελάτες μέσα σε σκάφη και ξενοδοχεία. Πρόκειται για τις Α.Ν. και Α.Ζ., οι οποίες παράλληλα διακινούσαν μικροποσότητες κοκαΐνης.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν συλληφθεί ένας 33χρονος πρώην λιμενικός, ένας 33χρονος ιδιωτικός υπάλληλος και ένας 34χρονος που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για ληστεία τράπεζας.




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιο mykonos@live ρε φίλε;;
Μπες στο taxalia να απολαύσεις την μεγαλύτερη συλλογή με βυζόμπαλα, ξέκωλα και βίζιτες παγκοσμίως
.Νο1 μπλογκ του κώλου, κανονικά, και η χαρά του κάθε αυνάνα.
Α,μερικές φορές πετάει και καμιά προφητεία από κανέναν παππούλη με τον 3ο παγκόσμιο που ξεκινάει εντός εβδομάδας ή καμιά απαγωγη από εξωγήινο,για να κρατάμε και το επίπεδο λέμε........

Κρασοπατήρ είπε...

Γάμα τα, τα είδα κι εγώ και δεν πατάω. Τί του κάνανε του taxalia :(

Δημοσίευση σχολίου