Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Το Prison Break θα επιστρέψει με 10 επεισόδια


ad_10275223-e1438892009221Το Prison Break επιστρέφει του χρόνου και το ίδιο και οι πρωταγωνιστές της σειράς Wentworth Miller και Dominic Purcell.
Τα αφεντικά του Fox, Dana Walden και Gary Newman επιβεβαίωσαν ότι το Prison Break επιστρέφει ανανεωμένο με τον παραγωγό Paul Scheuring επικεφαλής.

Οι Miller και Purcell θα έχουν ξανά τους ρόλους τους σαν οι ειδικοί στις δραπετεύσεις από φυλακές Michael Scofield και ο αδελφός του...
Lincoln Burrows.


Η νέα, 10 επεισοδίων, σειρά έχει περιγραφεί σαν «σαν συνέχεια/sequel» που θα συνεχίσει με τους χαρακτήρες των Miller και Purcell αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα του Prison Break: The Final Break.
Αλλά δεν θα είναι όλα «τέλεια». Οι φαν θα γνωρίζουν ότι ο Michael σκοτώθηκε στο The Final Break. Ωστόσο στο Fox βρήκαν τρόπο να το παρακάμψουν… αγνοώντας το εντελώς.


TELEVISION PROGRAMME; PRISON BREAK  PICTURE SHOWS; CHARACTERS FROM PRISON BREAK MICHAEL(WENTWORTH MILLER PICTURED CENTRE RIGHT)  7shot_park_002.r.jpg

Ο Walden είπε στο TCA (via Moviefone): «Αυτό που μας παρουσίασε (ο Scheuring) είναι μια πολύ λογική και πιστευτή, για τον κόσμο του Prison Break, εξήγηση για τι οι χαρακτήρες είναι ακόμα ζωντανοί και κυκλοφορούν στον κόσμο».
Ο Newman πρόσθεσε: «Είχε μια πολύ λεπτομερή και απίστευτη ιστορία για τον λόγο που εκείνοι οι χαρακτήρες γίνονται σχετικοί ξανά και γιατί επιστρέφουν».
TELEVISION PROGRAMMES... Prison Break. Wentworth Miller pictured as Michael Scofield in the US prison drama.

Ο Walden αποκάλυψε επίσης ότι «κάποιοι από τους εικονικούς χαρακτήρες» θα επιστρέψουν επίσης.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου