Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Μιας και δε μας απασχολεί η πολιτική τους, ας ασχοληθούμε με το βρακί τους... +pics


Τα κόκκινα αξεσουάρ της Ολγας Γεροβασίλη, η σικάτη Ελενα Κουντουρά, η Θεοδώρα Τζάκρη χωρίς τα Louboutin, η σύζυγος Καμμένου με το μαύρο φόρεμα-μπομπονιέρα. 

Σαρωτικές γυναικείες εμφανίσεις στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ντυμένη απλά, φορώντας παντελόνι όπως συνηθίζει, αλλά με κόκκινα...
αξεσουάρ για να διαφοροποιηθεί για την περίσταση, η Ολγα Γεροβασίλη έφθασε στο Προεδρικό Μέγαρο να ορκιστεί για μια ακόμη φορά υφυπουργός Παρά τω Πρωθυπουργώ, συνοδεύοντας τον Αλέξη Τσίπρα.




Με μεγάλη πείρα στον χώρο της μόδας, έχοντας μια λαμπρή καριέρα στις πασαρέλες, η Ελενα Κουντουρά έκανε στη σημερινή ορκωμοσία στο Προεδρικό Μέγαρο την πιο σικάτη εμφάνιση. Και ταυτόχρονα την πιο απλή. Φορώντας μαύρο παντελόνι και μαύρη μπλούζα, συνδυασμένα με ένα ανοιχτό γαλάζιο σακάκι, η κυρία Κουντουρά έφθασε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των ΑΝΕΛ που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, κάνοντας τη διαφορά!




Η μεγάλη έκπληξη της νέας κυβέρνησης, η Θεοδώρα Τζάκρη, την οποία από το πρωί έχει... περιλάβει το Twitter, γνωστή για την αγάπη της για τα πανάκριβα παπούτσια με την κόκκινη σόλα Christian Louboutin, έκανε μια ακόμη θεαματική εμφάνιση: Φορώντας ένα μπλε-μαύρο καρό θεόστενο φόρεμα, που τη δυσκόλευε ακόμη και να περπατήσει, συνδυασμένο με nude γόβες (όχι Louboutin αυτή τη φορά), έφθασε με αέρα σταρ, κάνοντας δηλώσεις στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο χωρίς να σταματήσει, αλλά περπατώντας!











Από τις εντυπωσιακές παρουσίες και η Τζούλη Καμμένου, σύζυγος του προέδρου των ΑΝΕΛ, που έφθασε στο Προεδρικό Μέγαρο μαζί με τη μικρή κορούλα της, η οποία ήταν και η πιο χαριτωμένη παρουσία στην ορκωμοσία! 






H Θεανώ Φωτίου με φούξια πουκάμισο που βγάζει μάτι:



Η Ράνια Αντωνοπούλου με το κόκκινο γυαλί της:


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σουπερ κλασικη περιπτωση: δεπανα πεθαινει κοσμος, εμεις στο μνι μας..! αυτους διαλεξες ελληνα λουσου τους τωρα μακακα

Ανώνυμος είπε...

Να τα βλέπουν αυτά αυτοί που δεν πήγαν να ψηφήσουν.
Αυτοί έστειλαν εκεί αυτά τα σούργελα.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ όταν ψηφίζαμε,ήταν τιγκα στους σοβαρούς η Βουλή.Φίλε δεν εκλέγουμε εσύ και εγώ κυβερνήσεις και βουλευτάδες .1,5 μύριο αργόσχολοι του δημοσίου +3-4 που επηρεάζουν στην οικογένεια τους στέλνει όλα αυτα τα φρόκαλα στην βουλή.

Τώρα πέρα από την πλάκα,για να μπούμε και στα σοβαρά,Γεροβασίλη και Τζάκρη είναι καραmilfάρες!!!
Η δε Τζακρη έχει και ένα ναζιάρικο ύφος......
Πάω στόιχημα πως δεν έχει ντουλάπι στο σπίτι χωρις μαστίγιο..!!

Ανώνυμος είπε...

τη τζακρη οκ, ειναι ΜΙΛΦ, αλλα οχι και η αλλη...ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Δημοσίευση σχολίου