Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΦΡΙΚΗ ~ Ο Λαζόπουλος επικαλέστηκε τη (νεκρή) μάνα του για να την «πει» στον Άδωνι


Ότι ο Λαζόπουλος το ‘χει χάσει προ πολλού στη φρενήρη προσπάθειά του να προωθήσει τα συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ, το ξέρουμε και το σχολιάζουμε με κάθε ευκαιρία. Λαϊκισμός, συναισθηματικοί εκβιασμοί, λιακοπουλική συνωμοσιολογία, ρατσιστικά ξεσπάσματα, χιτλεροποίηση αντιπάλων, κατασκευή εχθρών, ξέπλυμα συμμάχων και πολλά άλλα που τον έχουν καταστήσει τη γραφική φιγούρα που είναι σήμερα.


Το αποψινό του φινάλε όμως ήταν τόσο σοκαριστικά απαίσιο που ήταν σα να προσέθεσε έναν ολοκαίνουργιο πυθμένα στην κατάντια του.

Ο άνθρωπος εργαλειοποίησε την ίδια του τη (νεκρή) μάνα, ισχυρίστηκε με δάκρυα στα μάτια ότι τα κακά λόγια του Άδωνι την έστειλαν στο νοσοκομείο πέρυσι, συγκίνησε το κοινό του, εισέπραξε το χειροκρότημα της χυδαίας θανατολαγνείας, και φυσικά ολοκλήρωσε με τραγουδάκι και μουσικούλα.
Φ.Ρ.Ι.Κ.Η:






Πηγή


Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξηγεί γιατί ήθελε να κάνει "ντου" στο θέατρο του Λαζόπουλου, χθες βράδυ 

«Ζήτησα να παρέμβω (στο Αλ Τσαντίρι), όπως θα έκανα σε κάθε εκπομπή όπου θα με εξύβριζαν επί 15 λεπτά. Μου μετέφερε ο αδερφός του ότι δεν επιθυμεί (να παρέμβω) αλλά να συζητήσουμε ιδιωτικά. Δεν έχω τίποτα να συζητήσω μαζί του ιδιωτικά. Ο κος Λαζόπουλος δεν τολμούσε να τα πει αυτά μπροστά μου. Μετά έμπλεξε και τη μητέρα του, είναι αχαρακτήριστη στιγμή, επειδή έχω χάσει και εγώ τη μητέρα μου όταν άκουγα να μπλέκει τη μητέρα του και το θάνατό της στη μεταξύ μας διαμάχη δεν το πίστευα. Δεν την ήξερα τη μητέρα του, δεν είχα την τιμή να τη γνωρίσω ποτέ» είπε στον Alpha 989 ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο κος Λαζόπουλος δεν κάνει σάτιρα προφανώς, είναι ένας προπαγανδιστής που χρησιμοποιεί το ταλέντο του για προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Ως τί παρεμβαίνει στα εσωκομματικά της ΝΔ; Είναι ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλο ταλέντο. Όλοι ξέρουμε όμως τί συμβαίνει. Αν δείτε στα social media θα καταλάβετε. Δεν τον αναγνωρίζω ως καλλιτέχνη αλλά ως πολιτικό μου αντίπαλο. Κανένας βουλευτής δεν μπορεί να μαζέψει 1 εκατομμύριο τηλεθεατές. Η τέχνη δεν χρωματίζεται πολιτικά. Η σάτιρα πάντα πλήττει την εξουσία. Σάτιρα που πλήττει μόνο την αντιπολίτευση έχετε ακούσει ξανά; Έφτασε στο σημείο η Ζωή Κωνσταντοπούλου να γράψει tweet», πρόσθεσε ο κος Γεωργιάδης.

Αμφισβήτησε τα περί στήριξης του Κώστα Καραμανλή στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την προεδρία της ΝΔ, λέγοντας πως «εάν το έχει κάνει αυτό, αδικεί τον ίδιο. Εξακολουθώ όμως να μην πιστεύω ότι ο Καραμανλής έχει κάνει μια τέτοια τοποθέτηση. Εγώ δεν πιστεύω ότι έχει εμπλακεί τόσο ενεργά στην εκλογική διαδικασία».

Σε ερώτηση εάν θα στηρίξει τον νέο αρχηγό της ΝΔ σε περίπτωση που ο ίδιος δεν εκλεγεί, απάντησε: «δεν θα γυρίσω να αντιτεθώ σε αυτά που θα έχει ψηφίσει ο λαός. Φυσικά και θα πάω με όποιον βγει. Όλοι θα είμαστε με το νέο αρχηγό».

Για την επίθεση στον Βασίλη Οικονόμου είπε ότι επικοινώνησε αμέσως με τον βουλευτή και πρόσθεσε «καταδικάζω αλλά δεν φτάνει μόνο το «καταδικάζω», σημασία έχει να δούμε τί θα κάνουμε με αυτούς. Έως πότε θα ανέχεται η δημοκρατία μας κάποιους που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν ατιμώρητοι; Το άβατο στα Εξάρχεια υπάρχει από το 1981. Το ΠΑΣΟΚ επέτρεψε δεκαετία του 80 το άβατο εκεί».

Αναφερόμενος, τέλος, στην Τουρκία ο κος Γεωργιάδης είπε πως «δεν πρέπει υπό οποιοδήποτε πρόσχημα να επιτρέψουμε (στην Τουρκία) να συμμετάσχει σε έρευνες στο Αιγαίο, διότι στη συνέχεια θα αμφισβητήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Η Τουρκία το επιδιώκει πολλά χρόνια αυτό. Αν επιτρέψουμε την κίνηση στο Αιγαίο είναι σαν να έχουμε αφήσει ανοιχτή τη κερκόπορτα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου