Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Σωραίος ~ Ο Τσιπράκος την βόλεψε και την Περιστέρα



Μπορεί η… πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση να ολοκλήρωσε τον κύκλο της και να προετοιμάζεται διασπασμένη για τις επερχόμενες εκλογές, όμως ακόμα και στο παρά ένα απέδειξε ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από όλους τους προηγούμενους. Αναφερόμαστε φυσικά στη σύντροφο του τέως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα, η οποία, ως εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δηλαδή δασκάλα Πληροφορικής δημοτικού...

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Ερώτηση αφελούς...


Γιατί το «Ελ. Βενιζέλος» τους παραλαμβάνει από Κω και Μυτιλήνη γιά να τους φέρει στον Πειραιά και δεν τους παίρνει κατ΄ευθείαν από τα Τουρκικά παράλια:

Διά να μην διαλύουμε τον νησιωτικό τουρισμό, 
Να γλυτώσουμε κι από τα «δουλεμπορικά» και
Να μην θρηνούμε πνιγμούς στο Αιγαίο;

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Αυτό είναι το αρχαιοελληνικό ρομπότ-υπηρέτρια της ΔΕΘ


Οι πιο προωθημένες και αξιοθαύμαστες εφευρέσεις των αρχαίων Ελλήνων, κάποιες από τις οποίες είναι ανατρεπτικές ακόμη και με τα σημερινά δεδομένα, παρουσιάζονται στην 80η ΔΕΘ από τις 5-13 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, μαζί με τις εφευρέσεις ξαναζωντανεύουν και τα μουσικά όργανα των αρχαίων Ελλήνων σε μία ανεπανάληπτη έκθεση, που αποδεικνύει πως στη χώρα μας αναπτύχθηκε η βάση του δυτικού πολιτισμού.

Νταξ, ωραία τα κ@λομέρια & τα βυζόμπ@λα αλλά το παραχέσανε στo mykonos@livekonsomansion



Κράχτες, βίντεο, βυζιά, κωλομέρια, μις τάδε, μις έτσι, μις τον παίρνει αλλιώς και τα χαϊβάνια χτυπάνε κλικς.

Δεν βαρεθήκατε να αναμεταδίδετε-αναμασάτε τις κίτρινες διαφημίσεις (aka Σοφία Ξαπλωτή), με νιαμού που βιζιτάρουν εις τας Μυκόνους και τα τρώνε οι λεφτάδες; (Σταγόνα στον ωκεανό το κύκλωμα που πιάσανε προχθές).

Αλήθεια, γιατί δεν γέμισε η Ελλάδα με Σέρβους Πρόσφυγες;


 



Έλα μου ντε...


Αλληλεγγύη στον μεγαλοτσούτσουνο Μεξικανό +pics



Θα αποτελούσε ίσως όνειρο για χιλιάδες άνδρες ανά τον κόσμο, αλλά μάλλον για τον ίδιο έχει γίνει εφιάλτης.

Ο λόγος; Για έναν άνδρα από το Μεξικό ο οποίος υποστηρίζει ότι διαθέτει το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο μήκους 48 εκατοστών.

Κωδικοί 787-788 παραδείγματα ~ Σωθείτε με ανάλωση κεφαλαίου παλαιοτέρων ετών


Το Capital.gr και ο φοροτεχνικός κος Γιώργος Χριστόπουλος απαντούν σήμερα στα ερωτήματα των αναγνωστών αναφορικά με τον υπολογισμό των κεφαλαίων που μπορούν οι φορολογούμενοι να επικαλεστούν  ως ανάλωση εισοδημάτων που έχουν ήδη φορολογηθεί. Ο υπολογισμός της ανάλωσης κεφαλαίου είναι σημαντικός για να μπορέσουν οι φορολογούμενοι να δικαιολογήσουν το πόθεν έσχες. 

Πρέπει να διευκρινιστεί ότι έχουν αποκλειστεί για λόγους έλλειψης χρόνου αλληλοσυμπληρούμενες ερωτήσεις καθώς και αυτές που είχαν γραφεί με κεφαλαία γράμματα και greeklish, όπως αναφέρεται και στην σχετική αναγγελία για τη λήψη των ερωτήσεων. 

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Απαλλαγή από το πάγιο της ΔΕΗ στους "καλοπληρωτές"



Μπόνους για τους καλοπληρωτές που περιλαμβάνει μειώσεις στα τιμολόγια, με απαλλαγή της καταβολής του παγίου για ένα χρόνο, πρόκειται να ανακοινώσει σήμερα η ΔΕΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day, το πρόγραμμα θα λειτουργεί ως εξής:

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Η λύση για τις προκλήσεις των Αλβανών είναι το "100"


Προκαλούνε οι φασίστες Αλβανοί και καταδυναστεύουν τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου;

Απελαύνεις 100.000 Αλβανούς λαθρομετανάστες την επόμενη ημέρα. Τόσο απλά! Σε 25~30 περίπου προκλήσεις, καθαρίζει η Ελλάδα από λαθρο-αλβανά, λύνεται το πρόβλημα της ανεργίας κι εν μέρει της εγκληματικότητας.

Με ανακοινώσεις και παπαρίτσες, τα αμερικανοπροστατευούμενα αλβανά, απλά γελούν:
"Tην έντονη αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών προκάλεσε η σημερινή κατεδάφιση του ιερού ναού Αγίου Αθανασίου στους Δρυμμάδες Χειμάρρας".

Εναλλακτικός ελληνικός χάρτης +pic






Με ολίγα στερεότυπα...

ΛΕΜΕ ΝΑΙ στη λαθρομετανάστευση από την...


...

Μήνυμα σε μπουκάλι ολοκληρώνει πείραμα 108 ετών


Ο Τζορτζ Πάρκερ Μπίντερ θα είχε ενθουσιαστεί αν μάθαινε ότι ένα ακόμα από τα 1.020 μπουκάλια που πέταξε στη Βόρεια Θάλασσα τη δεκαετία του 1900 ανασύρθηκε στη Γερμανία - και όπως φαίνεται θα ανακηρυχθεί το παλαιότερο μήνυμα σε μπουκάλι που έχει βρεθεί ποτέ.

Ο Μπίντερ, ερευνητής της βρετανικής Θαλάσσιας Βιολογικής Εταιρείας, έριξε τα μπουκάλια στη θάλασσα το διάστημα 1904-1906 σε μια προσπάθεια να μάθει περισσότερα για τα θαλάσσια ρεύματα.

Βρέθηκε το αρχαιότερο λουλούδι στη Γη


Το απολίθωμα ενός ανθοφόρου φυτού που ζούσε μέσα στο γλυκό νερό περίπου πριν από 130 εκατομμύρια χρόνια έφεραν στο φως Αμερικανοί και Ευρωπαίοι επιστήμονες, ενισχύοντας την άποψη ότι το θρυλικό «πρώτο λουλούδι» του πλανήτη μας μπορεί να μην αναπτύχθηκε στη στεριά, αλλά σε λίμνη.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση των ερευνητών,...

Ορθή η κίνηση ~ Την αλληλεγγύη μας στην Κινέζα

 
Οι αυστηροί έλεγχοι των αεροδρομίων σε ότι αφορά τα υγρά που μπορεί να μεταφέρει κανείς μέσα στο αεροπλάνο δεν κάνουν διακρίσεις.

Ακόμα και αν απέναντί τους βρίσκεται μία κυρία η οποία μεταφέρει ένα πανάκριβο μπουκάλι κονιάκ Remy Martin XO Excellence κόστους κοντά στα...

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Κάτω από τα 39 δολάρια το πετρέλαιο ~ Στην Ελλάδα...



...Οι τιμές στα βενζινάδικα, καλά κρατούν...

Για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο του 2009, το πετρέλαιο έκλεισε κάτω από τα 39 δολάρια, καταγράφοντας απώλειες που ξεπέρασαν το 5%, εν μέσω ανησυχιών για την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας, και δη της κινεζικής.

Απώλειες κατέγραψε και ο...

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Ο φασισμός της Αριστεράς ξεκινάει από την γλώσσα


Το αντίθετο του "νόμιμος" είναι "παράνομος". 

Αν θες να μπεις σε μια χώρα νόμιμα εμφανίζεσαι στις νόμιμες πύλες εισόδου με τα χαρτιά σου. 
Αν καταστρέψεις τα χαρτιά σου και προσπαθήσεις να μπεις με φουσκωτό από την Κω, είσαι παράνομος. Τελεία και παύλα. 

Ακόμα κι αν...

Οι πιο αστείοι ελληνικοί υπότιτλοι ~ Δείτε φωτογραφίες


Πόσες φορές δεν περιμένατε με ανυπομονησία το επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς και ενσωματώνοντας τους ελληνικούς υπότιτλους βρεθήκατε προ εκπλήξεως με το πόσο αστείοι μπορεί να είναι.

Είναι φανερό ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των μεταφράσεων έχουν γίνει σκόπιμα (τουλάχιστον έτσι θέλουμε να πιστεύουμε),...

Πώς ξεκίνησαν οι πρώτοι άνθρωποι να ψήνουν το κρέας


θρωπολόγοι από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ αναφέρουν, ότι οι πρόγονοί μας που αναζητούσαν κρέας ανάμεσα σε ψοφίμια ζώων, κινδύνευαν από την έκθεσή τους σε επικίνδυνα υψηλά επίπεδα βακτηρίων.

Ισχυρίζονται, ότι το ψήσιμο του κρέατος σε αναμμένα κάρβουνα μπορεί να σκοτώσει την...

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Δεν έχεις φούρνο για να ψήσεις την πίτσα; ~ Κάντο στην ψησταριά


Η ιδιαιτερότητα αυτής της πίτσας είναι ότι την ψήνουμε με τρόπο διαφορετικό από τον συνηθισμένο και είναι η καλύτερη λύση για όσους δεν έχουν χτιστούς φούρνους αφού η πίτσα γίνεται σχεδόν ίδια.

Τι χρειαζόμαστε:

Για τη ζύμη:

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Αρχαίοι Εξωγήινοι (8x2) ~ Η κρυφή ατζέντα της NASA (Βίντεο)


Η Αμερική "τον έκλεψε" από τους Ναζί και τον τοποθέτησε στη NASA για να συνεχίσει το πυραυλικό του πρόγραμμα. Πολλές από τις πιο εξελιγμένες εναέριες τεχνολογίες έχουν ως βάση το έργο του. Ο Wernher Von Braun ήταν μια ιδιοφυΐα στον τομέα της Μηχανικής, με τολμηρά οράματα για το μέλλον.

- Γιατί πίστευε τόσο έντονα ότι ο Άνθρωπος μπορεί και πρέπει να ταξιδέψει στο Διάστημα και τί περίμενε να βρούμε όταν φτάναμε εκεί;

- Ήταν τα άφθονα χρήματα των Ναζί που προώθησαν το έργο του ή χρησιμοποίησε τις γνώσεις από τα αρχαία κειμήλια που ανακάλυψε η μυστικιστική οργάνωση "Ανενέρμπε" (ahnenerbe) του Χίμλερ;

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Best Bottle ~ Πλέον θα έχουμε και Κρασο-reality +vid


Ποιός κάνει το καλύτερο κρασί; Νέο reality show με έπαθλο...

Ένα συναρπαστικό reality show με μια ιδέα που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία ετοιμάζεται να προβληθεί στη μικρή οθόνη. Το concept συνδυάζει την ποιοτική reality TV με ένα παγκόσμιο πάθος: την αγάπη για το κρασί.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι Βαρνταρσκέοι θα ξεφτιλίσουν τους άχρηστους πολιτικούς μας


Τα Σκόπια κλείνουν τα σύνορα για τους μετανάστες Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στα νότια και βόρεια σύνορα «της χώρας», λόγω της αυξημένων λαθρομεταναστευτικών ροών κήρυξε η κυβέρνηση της Βαρντάσκας κατά τη χθεσινή συνεδρίασή της.

Ουσιαστικά, πρόκειται για τα σύνορα της Βαρντάρσκας με την Ελλάδα και τη Σερβία.

Ο έρωτας και το αλκοόλ δεν κρύβονται


Οι άνθρωποι με μεγαλύτερο εισόδημα πίνουν περισσότερο και γιατί συμβαίνει αυτό;

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, οι πλούσιοι άνθρωποι και οι απόφοιτοι πανεπιστημίων είναι πιο πιθανό να πίνουν αλκοόλ και προτιμούν το κρασί από την μπύρα.

Συγκεκριμένα...

Γιατί το τσίρκο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε στον Πειραιά κι όχι στη Θεσσαλονίκη το πλοίο με τους λάθρο


Μήπως λυπήθηκε τους Θεσσαλονικείς; Όχι, απλά φοβήθηκε τους Βαρνταρσκέους που γκρινιάζουν επειδή περνάνε οι λάθρο από τα μέρη τους:

Στο λιμάνι του Πειραιά και όχι της Θεσσαλονίκης θα καταπλεύσει τελικά το πλοίο «Ελ.Βενιζέλος» που μεταφέρει 2.500 λαθρομετανάστες από Κω, Κάλυμνο, Λέρο και Λέσβο.

Το πλοίο απέπλευσε το πρωί της Τετάρτης από την Κω και το απόγευμα έφτασε στο λιμάνι της Μυτιλήνης, από όπου παρέλαβε τους τελευταίους πρόσφυγες. Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να καταπλεύσει απόψε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, από όπου...

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Υπερκατασκευές των Ναζί (2x3) ~ Τα θωρηκτά του Χίτλερ (Βίντεο)


Θηριώδη πλοία που καταρρίπτουν ρεκόρ. Μεγαλύτερα, γρηγορότερα και πιο θανατηφόρα από οποιοδήποτε άλλο σκάφος. Κατασκευασμένα για να είναι σχεδόν αβύθιστα.

Δείτε την ιστορία της ανόδου και της πτώσης των υπερπλοίων του Χίτλερ...

Αναζητώντας την παγκόσμια κυριαρχία, οι Ναζί προχώρησαν στην κατασκευή μερικών από των μεγαλύτερων και πιο καταστροφικών οπλικών συστημάτων στην ιστορία.

Θα γεμίσουν με ακόμη περισσότερους λάθρο και την Θεσσαλονίκη


Και ξαφνικά, η κυβέρνηση - προώθητής λάθρο ανά την Ευρώπη, βάζει στο στρόχαστρο των υποψήφιων ταξιδιωτών από τη κάθε υπερπληθυσμιακή - υποανάπτυκτη - ισλαμοφασιστική περιοχή της Αφρικής & Ασίας, την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ!

Όργιο προχειρότητας με την υπόθεση των λαθρομεταναστών που σε λίγες ώρες θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη, με απόφαση της κυβέρνησης, για την οποία επισήμως δεν έχει ενημερωθεί –πλην του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης και πιθανώς των Λιμενικών και Αστυνομικών Αρχών- κανένας τοπικός φορέας!

Και να ήταν μόνον οι 1.700 – 2.000 που είναι στο πλοίο «Ελ. Βενιζέλος»... Άλλοι 1.000 λαθρομετανάστες έρχονται σε περίπου τρεις ώρες επίσης στη Θεσσαλονίκη με υπεραστικά λεωφορεία από την Καβάλα, όπου αποβιβάστηκαν επίσης από πλοίο με την ίδια λογική στις 11 το πρωί!

Συμμετοχή ΣΥΡΙΖΑ σε δολοφονία Έλληνα πολίτη +vid


Είχαν μαζί τους τα αποφυλακιστήρια όταν συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς - Είχαν φυλακιστεί το 2012 για ληστείες και βίαιη συμπεριφορά

Στις 14 Ιουλίου και στις 9 Ιουνίου αποφυλακίστηκαν οι δυο από τους επτά λαθρομετανάστες γεωργιανούς ληστές που λήστεψαν και δολοφόνησαν τον...

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να λυθεί το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης


Κατ’ αρχάς, θα μπορούσε να ρωτήσει το Ναυτικό, αν μπορούν οι ΟΥΚάδες να εμποδίσουν εν τη γενέσει της την αναχώρηση των λαθρομεταναστών από την Τουρκία, και να σταματήσουν την δράση των διακινητών. Μπορούν, αλλά η κυρία Τασία δεν θέλει τέτοιες εμπλοκές.

Πέρασαν 25 χρόνια, από την στιγμή που ο κ. Α. Σαμαράς άνοιξε -και αυτοπροσώπως- τα σύνορα με την Αλβανία, για να περάσουν οι Βορειοηπειρώτες, διαπράττοντας δύο σοβαρότατα ατοπήματα.

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Φράχτες παντού! Εκτός από την μπανανία μας….


Το έχω ξαναγράψει… το πρόβλημα με τους «παράτυπους» μετανάστες είναι πιο σοβαρό από αυτό του νέου αριστερού μνημονίου, και θα το βρούμε μπροστά μας σύντομα. Και ίσως αποτελέσει την πολυπόθητη αφορμή για να πέσει ο Αλέξης και η τρελοπαρέα του, που αν και τα έκαναν παντού λίμπα, ο κόσμος ακόμη τους σιγοντάρει.

Τι κάνουμε όταν κλείνει ο υπολογιστής από υπερθέρμανση


Όταν ένας υπολογιστής κλείνει ξαφνικά χωρίς καμία προειδοποίηση και αν προσπαθήσετε να τον ξανανοίξετε ανοίγει κανονικά (έστω και για λίγα δευτερόλεπτα), σημαίνει ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με υπερθέρμανση του επεξεργαστή και κλείνει προληπτικά, για να μην καεί.

Αυτό το πρόβλημα γίνεται συνήθως πιο αισθητό τους καλοκαιρινούς μήνες όπου η θερμοκρασία του περιβάλλοντος χώρου, είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Πίτσα με... τσέπες για να βάζεις μέσα ότι εσύ θες



Μια νέα «τσεπάτη» πίτσα που έχει σχήμα αστεριού και αποτελείται από κομματάκια από μπριζόλα, μπέικον, πεπερόνι, αγγούρι, ντομάτα, κόκκινο κρεμμύδι, μαρούλι, τυρί και πατάτες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και προκαλεί εντυπώσεις τις τελευταίες μέρες, σε όσους έχουν συνηθίσει το κλασικό στυλ σπέσιαλ πίτσας.

Εκλογές τον Σεπτέμβριο 2015 ~ Οι πιθανότερη ημερομηνία

Το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών μέσα στον Σεπτέμβριο εξετάζει το Μέγαρο Μαξίμου, με τις πολιτικές εξελίξεις να επιταχύνονται από τις 20 Αυγούστου και μετά. Σημείο εκκίνησης των εξελίξεων θεωρείται η ψήφος εμπιστοσύνης που θα ζητήσει ο πρωθυπουργός, όπως διεμήνυσε μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το τρίτο μνημόνιο.

Όπως μετέδωσε το Mega, η κυβέρνηση εξετάζει τρεις πιθανές ημερομηνίες μέσα στον Σεπτέμβριο με πιθανότερη την...

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Παγκόσμια ξεφτίλα με τους λαθρομετανάστες +pic


Πρώτη είδηση στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα του εξωτερικού αποτελούν τις τελευταίες ημέρες οι εικόνες που καταγράφονται στις ακτές και τις θάλασσες των νησιών του ανατολικού Αιγαίου καθώς καθημερινά εκατοντάδες λαθρομετανάστες αποβιβάζονται από τα παράλια της σημερινή Τουρκίας.

Η συνύπαρξη χιλιάδων τουριστών στα νησία που αποτελούν «ναυαρχίδα» της βαριάς βιομηχανίας της χώρας με τους παράνομους μετανάστες που επιχειρούν να προσεγγίσουν τα νησιά με φουσκωτές βάρκες δημιουργεί εικόνες που σοκάρουν.

Πίνακας ~ Υψηλές θερμοκρασίες μέσα σε κλειστά αυτοκίνητα


Κατά τη διάρκεια των ζεστών ημερών του έτους ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται στην παραμονή ανθρώπων ή κατοικίδιων μέσα σε αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα, επειδή η θερμοκρασία του αέρα που έχει εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό μπορεί να ανέβει πολύ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ο Πίνακας δίνει τη μεταβολή της θερμοκρασίας μέσα σε ένα κλειστό αυτοκίνητο μετά από έκθεση του στον ήλιο για 5, 10, 30 και 60 λεπτά.

Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

! Δείτε σε βίντεο τί έπαθε νταλικιέρης στην Βουλγαρία


Ο οδηγός μίας νταλίκας στη Βουλγαρία, έμεινε παγιδευμένος για δύο ώρες, μέσα στην καμπίνα με το βαρύ όχημα να κρέμεται από γέφυρα ύψους 128 μέτρων.

Όλα ξεκίνησαν όταν το φορτηγό του έπαθε λάστιχο και συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα.
Ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο και κρεμάστηκε από την γέφυρα. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό της νταλίκας, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Σκέφτεστε αυτό που σκέφτηκα κι εγώ;


Απίστευτη καταγγελία: «Με πληρώνουν 5.000€ το μήνα για να… κάθομαι»!

Υπάλληλος της εταιρείας των γαλλικών σιδηροδρόμων SNCF αποκάλυψε ότι εδώ και χρόνια λαμβάνει μισθό €5.000 τον μήνα εδώ και 12 χρόνια χωρίς να κάνει τίποτε, κάτι που τον έχει εξουθενώσει επαγγελματικά, γι' αυτό και ζητεί αποζημίωση.

Ακίνητα: Έσκασε η φούσκα των σαβουρόσπιτων ~ Τέλος στο πάρτυ με τη συνδρομή λαμόγιων & λαθρομεταναστών


ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ. Άφθονο φθηνό χρήμα από τις τράπεζες (μας τα πρήζανε κάθε ημέρα στο τηλέφωνο: κύριε Krasodad, μήπως θέλετε κάνα δανειάκι 300.000, με προνομιακό επιτόκιο κλπ... -φυσικά δεν τσιμπούσα), φθηνό εργατικό δυναμικό από  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ και ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ.

Οι πορδές στην προκειμένη περίπτωση είναι τα σαβουρόσπιτα (παλιά και νέα) που πωλούνταν -και μερικά πωλούνται ακόμη, σε εξωφρενικά για την ποιότητα-αξία τους, τιμές.

Έφτασαν ποντικίσια υπόγεια να μοσχοπωλούνται ως προνομιούχα διαμερίσματα ελέω εισβολής λαθρομεταναστών, που κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ελένξει πώς...

Ιβάν Σαββίδης σε τούρκους: Μας δίνετε την Αγία Σοφία Τραπεζούντας & σας φτιάχνουμε τζαμί


Ο ομογενής επιχειρηματίας προτείνει τη δημιουργία ενός τεμένους στην Τραπεζούντα έναντι της εκχώρησης της Αγίας Σοφίας στην περιοχή, στο Πατριαρχείο

Σε μία δήλωση που θα συζητηθεί προέβη σήμερα από την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παναγία Σουμελά στον Πόντο ο ομογενής επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Αμάν αμάν ~ Game Of Thrones: Ο Jon Snow ζει


john-snow-650-800x547Ο θάνατος του Jon Snow στο φινάλε της 5ης σεζόν του Game Of Thrones σόκαρε τους πάντες.

Όλοι οι συντελεστές αναφέρουν πως ο αγαπημένος ήρωας δεν θα επιστρέψει ξανά, ωστόσο το τμήμα marketing του HBO πρόδωσε το μυστικό: Ο Jon ζει και επιστρέφει!

Πως έχει το στόρι…

Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ ακριβού και φθηνού κρασιού;


4 στοιχεία που πρέπει να γνωρίζουμε για να ξεχωρίζουμε το ακριβό από το οικονομικό κρασί

Πως κοστολογούμε μια φιάλη κρασί; Και ποιοι παράγοντες συμβάλλουν στο να είναι ένα κρασί πιο ακριβό από ένα άλλο; Αυτά είναι ερωτήματα που απασχολούν συνεχώς τον κόσμο του κρασιού. Υπάρχουν διάφορα στοιχεία που απλώς «κάνουν εντύπωση» και άλλα που ουσιαστικά αυξάνουν την ποιότητα άρα και την τιμή του κρασιού. Παρακάτω σας εξηγούμε πώς να τα ξεχωρίζετε!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Βγάλτε τα λεφτά σας από τις τράπεζες & μην πληρώνετε ούτε ευρώ φόρους για τον Φαταούλα Δημόσιο & τους ακροαριστερούς συμμορίτες του ΣΥΡΙΖΑ


Προστατέψτε την οικογένεια και την περιυσία σας. Δεν υπάρχει λόγος να πληρώνετε άδικα για τους χαραμοφάηδες του Κράτους και τα φιλαράκια του Κόμματος επειδή και μόνο αναπνέετε στο Ελλαδιστάν. ΕΝΦΙΑ - ΤΕΚΜΗΡΙΑ - ΦΟΡΟΙ - ΦΟΡΟΙ - ΦΟΡΟΙ ~ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ!
Εφόδους στα σπίτια θα πραγματοποιεί η  εφορία 
 
Τεκμήρια - καρμανιόλα για εισοδήματα, αυτοκίνητα και κατοικίες, εφόδους της Εφορίας στα σπίτια και την έδρα των φορολογουμένων, μονιμοποίηση του «κεφαλικού φόρου», και νέες επιβαρύνσεις για ιδιοκτήτες ακινήτων και ενοικιαστές κρύβει το τρίτο Μνημόνιο. 

Πρόκειται για τη νέα «καταιγίδα» μέτρων που θα έρθει από τον Οκτώβριο και δυστυχώς για όλους εμάς δεν θα σταματήσει εδώ αλλά θα πάει και παρακάτω…

(Πού ΄σαι ρε Τέσλα..) Ασύρματη μετάδοση ενέργειας μέσω μαγνητικού πεδίου



Έρευνα του North Carolina State University και του Carnegie Mellon University απέδειξαν ότι η ασύρματη μεταφορά ενέργειας μέσω ενός MRFE (magnetic resonance field enhancer) -που μπορεί να είναι κάτι τόσο απλό όσο ένας χάλκινος βρόχος- μπορεί να αυξήσει την αποδοτικότητα της μεταφοράς κατά 100%, σε σχέση με τη μεταφορά απλά μέσω του αέρα.

Νεφερτίτη ~ Αρχαιολόγος υποστηρίζει πως βρήκε τον τάφο της θρυλικής βασίλισσας


Στον τάφο της θρυλικής βασίλισσας Νεφερτίτης, ίσως οδηγεί μια σφραγισμένη πύλη στον διασημότερο αιγυπτιακό τάφο, του Τουταγχαμών στην Κοιλάδα των Βασιλέων, σύμφωνα με τον Καθηγητή αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, Νίκολας Ριβς.

Ο  Καθηγητής αρχαιολογίας υποστηρίζει πως, ερευνώντας τον τάφο του Τουταγχαμών, εντόπισε 2 άγνωστες και σφραγισμένες πύλες, εκ των οποίων η μία οδηγεί στον τάφο της βασίλισσας Νεφερτίτης.

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Είσαι ακροαριστερός; ~ Φταίει το DRD4

 
*Νταξ, μπορεί να φταίει και το γονίδιο ILV

Τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά μας, όπως το χρώμα του δέρματος, το ύψος, εξαρτώνται από τα γονίδια. Και αν υπήρχε γονίδιο που καθορίζει αν ψηφίζουμε αριστερά ή δεξιά;

Αριστερός, δεξιός, συντηρητικός, φιλελεύθερος: και αν όλα αυτά εξαρτώνται από την κληρονομικότητα; Μία έρευνα που δημοσιεύθηκε χθες από την βρετανική Royal Society φέρνει στο φως μία σχέση ανάμεσα στη γενετική προδιάθεση και τις πολιτικές πεποιθήσεις.

Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Μάθανε πως πηδιόμαστε, πλακώσανε και οι γύφτοι...


Σύμβουλος του Γιάη (χωρίς ν) ζητά αποζημίωση "μαμούθ".

Αίσθηση προκαλεί η υπέρογκη αμοιβή των 125 χιλιάδων ευρώ μηνιαίως που συμφώνησε να λαμβάνει Κορεάτης Οικονομολόγος που ξεκίνησε να εργάζεται ως μέλος της ομάδας συμβούλων του τέως υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

Πρόκειται για τον...

Ώπα, κάτσε ρε μάστορα, τί γίνεται εδώ; ~ Στο ΤΑΙΠΕΔ και τα κοιτάσματα πετρελαίου - φυσικού αερίου;


Το ενδεχόμενο να ενταχθούν στο νέο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων «όλα τα μελλοντικά έσοδα που θα προκύψουν από την εκμετάλλευση του ορυκτού - φυσικού πλούτου της χώρας - υδρογονάνθρακες κ.λπ.» άφησε ανοιχτό για πρώτη φορά χθες η κυβέρνηση μέσω διαρροών, σημειώνοντας παράλληλα ότι στον νέο φορέα θα περιέλθουν και περιουσιακά στοιχεία που δεν είναι αναγκαστικά προς πώληση, αλλά προς αξιοποίηση για άλλους αναπτυξιακούς ή δημοσιονομικούς σκοπούς σε βάθος τριακονταετίας.

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Διαβολική σφήκα υποχρεώνει αράχνες να της πλέκουν ζιπουνάκια +vid


Ένα οικολογικό θρίλερ εκτυλίσσεται στα δάση της νότιας Ιαπωνίας: μια σφήκα μετατρέπει αράχνες σε ζόμπι και τις αναγκάζει να υφαίνουν ιστούς για τα νεογέννητα σφηκάκια της. Αφού ολοκληρώσει το έργο, η άτυχη νταντά θα γίνει τελικά βορά των παιδιών που ανέθρεψε.

Ο τρόμος ξεκινά όταν μια σφήκα του είδους...

Οι άχρηστοι στην Τουρκία καταστρέφουν τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό +pics


Έρευνες ξεκίνησαν οι αρχές στη Μογγολία για τον βανδαλισμό (περί αυτού πρόκειται) πολύτιμων ψηφιδωτών από τους «υπεύθυνους» για τη συντήρηση.

Μοναδικής κατασκευής αριστουργήματα της στην Κιλικία, χάσανε τα χρώματα και τις λεπτομέρειές τους και κατάντησαν σχεδόν γελοίες απομιμήσεις...

Ψηφιδωτό με ελληνικές (εννοείται) μορφές βρέθηκε στην αρχαία Όλβα της Κιλικίας +φωτό

 
Ήρθε στο φως κατά τη διάρκεια των ανασκαφών στην αρχαία Όλβα της Κιλικίας, στους πρόποδες του όρους Ταύρος, και θεωρείται απαράμιλλης ομορφιάς και τέχνης. Αποτελεί μέρος του μωσαϊκού δαπέδου των 35 τ.μ. που ανέσκαψε η ομάδα της καθηγήτριας Αϊσέ Εμέλ Ερτέν του Πανεπιστημίου Gazi.

Το ψηφιδωτό συμβολίζει τη ζωή και την πολυτέλεια, καθώς απεικονίζει τις αρχαιοελληνικές μορφές της...

Ο Βασιλιάς (Τσίπρας) είναι γυμνός

 
Το ότι οι προηγούμενοι πολιτικοί ήταν στην πλειονότητά τους λαμόγια, δεν καθαγιάζει τον Τσίπρα.
 
Από έναν νέο πολιτικό θα περίμενε κανένας να είναι αξιοπρεπής και να μην λέει ψέματα, να διαλέγει τους καλύτερους για συνεργάτες, να έχει γρήγορα αντανακλαστικά και να παίρνει γρήγορες αποφάσεις, να είναι καινοτόμος για να δικαιώνει εκείνο το ρημάδι «της ριζοσπαστικής αριστεράς και της προόδου», που ευαγγελίζεται το κόμμα του, ν´ αποδέχεται τα λάθη του κι όταν τα έχει κάνει μούσκεμα να παραιτείται για λόγους ευθιξίας. Φεύ...