Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ευχαριστούμε Αλέξη, κράτα γερά


Ο Έλληνας πρέπει να νιώσει στην τσέπη του και στην καθημερινότητά του τις συνέπειες της ακατάσχετης ψευδολογίας και του λαϊκισμού. Αν επιτραπεί στον Τσίπρα να πέσει σύντομα, τότε η Αριστερά θα παίξει πάλι τον μόνο ρόλο που ξέρει καλά: αυτόν του προδομένου και του αδικημένου. Άρα ούτε συναίνεση πρέπει να δοθεί στον Τσίπρα, αλλά ούτε και εύκολη δίοδος απόδρασης από τις ευθύνες του.

Εδώ και δεκαετίες ο Αριστερισμός στην Ελλάδα δεν αποτελεί μόνο ιδεολογία αλλά και σοβαρότατες μπίζνες που έχουν ως αποκλειστικό στόχο την ευημερία συγκεκριμένων ομάδων τεμπέληδων οι οποίοι στο όνομα των δήθεν κοινωνικών αγώνων...
αξιώνουν μετ' επιτάσεως να συντηρούται από τον δημόσιο κορβανά χωρίς να δουλεύουν. Μέχρι να ξεσπάσει η κρίση το 2009 οι αριστεροί είχαν το ακαταλόγιστο, παρίσταναν τα αδικημένα θύματα του εμφυλίου πολέμου, ενώ στην πραγματικότητα ήλεγχαν τα συνδικάτα, την Τέχνη και εν πολλοίς τη διανόηση και τα πανεπιστήμια καλλιεργώντας τον μύθο της ηθικής υπεροχής της Αριστεράς και των τολμηρών πολιτικών λύσεων που τάχα πρότεινε. 

Από τη στιγμή όμως που ο ελληνικός λαός πάνω στην απελπισία του το 2015 ανέδειξε για πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση στον τόπο, οι παλαβοί ιδεοληπτικοί έφτασαν να κρατούν  πλέον όμηρο μία ολόκληρη χώρα. Τώρα πια η αντιπολίτευση φοβάται (και με το δίκιο της) να ξεμπροστιάσει την Αριστερά για τα τερατώδη ψέματα που έλεγε τόσο καιρό, επειδή υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ο παλαβός δράστης να τινάξει τα μυαλά του ομήρου του στον αέρα. Τα όσα βγαίνουν τώρα στο φως της δημοσιότητας για τα σχέδια εφόδου των Λαφαζάνηδων στο Νομισματοκοπείο πέρυσι το καλοκαίρι, αυτόν ακριβώς τον σκοπό εξυπηρετούν - να τρομοκρατηθεί η αντιπολίτευση και να στηρίξει τα κυβερνητικά νομοσχέδια στη Βουλή, από φόβο μήπως οι παρανοϊκοί του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν καμία τρέλα ενόσω κρατούν όμηρο τον ελληνικό λαό και τις τύχες των επόμενων γενεών.

Δυστυχώς όμως είναι αδήριτη ανάγκη το ξέφτισμα του μύθου της Αριστεράς, κι αυτό δεν μπορεί να γίνει ούτε γρήγορα ούτε ανώδυνα. Ο Έλληνας πρέπει να νιώσει στην τσέπη του και στην καθημερινότητά του τις συνέπειες της ακατάσχετης ψευδολογίας και του λαϊκισμού. Αν επιτραπεί στον Τσίπρα να πέσει σύντομα, τότε η Αριστερά θα παίξει πάλι τον μόνο ρόλο που ξέρει καλά: αυτόν του προδομένου και του αδικημένου. Άρα ούτε συναίνεση πρέπει να δοθεί στον Τσίπρα, αλλά ούτε και εύκολη δίοδος απόδρασης από τις ευθύνες του. Όσο περισσότερο παρατείνεται το σήριαλ της αξιολόγησης και όσο αποδεικνύεται η ανικανότητα της κυβέρνησης να βρει ρεαλιστική λύση για το ασφαλιστικό και τα υπόλοιπα μείζονα προβλήματα της χώρας, τόσο θα απομακρύνεται το ενδεχόμενο να αναγεννηθεί κάποτε η Αριστερά από τις στάχτες της. 

Είναι γεγονός πως η παράταση του αδιεξόδου στοιχίζει σε όλους μας αμέσως ή εμμέσως, επιτείνει την ανεργία, αποθαρρύνει τις επενδύσεις, και ωθεί περισσότερους συμπατριώτες μας στη μετανάστευση. Αυτό όμως είναι το αναγκαίο τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε για να ενηλικιωθούμε πολιτικά και να πάψουμε να δοξάζουμε λαοπλάνους τυχοδιώκτες και ατάλαντους ψεύτες. Το ίδιο ακριβώς φαίνεται πως πιστεύουν και οι ξένοι εταίροι μας, γι' αυτό και απαντούν στις απατεωνιές της κυβέρνησης με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο που έχουν στη διάθεσή τους - δεν βιάζονται καθόλου αλλά παρατείνουν απλώς την ασφυξία ρευστότητας μέχρι το σημείο που θα αποδειχτεί περίτρανα πως ο Τσίπρας ούτε θέλει, ούτε μπορεί να αλλάξει από αυτό που ανέκαθεν ήταν. 

Ο Τσακαλώτος παραπονιέται πως οι δανειστές δεν δείχνουν την αναγκαία κατανόηση και δεν βοηθούν να επιτύχουμε τους δημοσιονομικούς μας στόχους. Πρόκειται όμως για τελείως κοντόφθαλμη λογική η οποία βλέπει μόνο το δέντρο και χάνει το δάσος. Η επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων είναι απλώς το όχημα που χρησιμοποιούν οι εταίροι μας για να φτάσουν στον απώτερο σκοπό τους ο οποίος είναι ο εξής: να πάψει η Ελλάδα να αποτελεί το αυτιστικό παιδί της Ευρώπης, να αποκτήσει επιτέλους σύγχρονους θεσμούς και να μεταρρυθμιστεί σε βάθος ώστε να μην αποτελέσει ποτέ ξανά τον αδύναμο κρίκο της ΕΕ. 

Υπομονή λοιπόν, διότι ως λαός προτιμάμε να διδασκόμαστε μόνο από τη δική μας πείρα και όχι από την πείρα των άλλων. Θα πρέπει να περάσουμε τώρα την ασθένεια της κυβερνώσας Αριστεράς σε βαριά μορφή προκειμένου να αποκτήσουμε τα κατάλληλα αντισώματα για το μέλλον. Περαστικά μας...

 Stirlitz

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιος ειπε οτι ο αρχιπροδοταρος θα βρει διεξοδο? ΕΔΩ>>
https://www.youtube.com/watch?v=hDtKYQyozcc

Δημοσίευση σχολίου