Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Οι μουσουλμάνοι Ναζί - Η δημιουργία της Βοσνίας - Και τα ισλαμογιουσουφάκια της Αριστεράς


Η "Σφαγη των Μουσουλμάνων" στη Σρεμπρένιτσα είναι το νέο Ιερό Δισκοπότηρο των απανταχού κυνηγών Χριστιανών και των Πιστών Ηλιθίων των ΗΠΑ & Γερμανίας. Όλοι το επικαλούνται, το ψάχνουν, ενώ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Η δημιουργία της Βοσνίας ήταν αποτέλεσμα της εκδίκησης της Γερμανίας για την αντίσταση των Σέρβων στους Ναζί κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και τους συμμάχους τους, τους Μουσουλμάνους. Οι μουσουλμάνοι, μη αφομιώσιμοι στις σύγχρονες κοινωνίες και υποχείρια του Χίτλερ, δεν μπορούσανε, παρά να συνταχθούνε με τον μέγα αυτόν στρατηλάτη και να ενισχύσουνε τις φρικώδεις μονάδες του με βάρβαρους υπανθρώπους.


Η διάσπαση της Γιουγκοσλαβίας, ήταν αναπόφευκτη μετά την ανίερη συμμαχία των ΗΠΑ - Σαουδικής Αραβίας και των Γερμανών που κάνουνε κουμάντο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Έγινε τα χρόνια που η Ρωσία μάζευε τα κουρέλια της από τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης.

Οι ΗΠΑ έδωσαν πάτημα στους Σαουδάραβες, ώστε να δημιουργήσουν Ισλαμικό Κράτος μέσα στα Βαλκάνια, με αντάλλαγμα την ανοχή στις επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή και τις συμφωνίες στα ενεργειακά.


Οι Γερμανοί έπαιρναν εκδίκηση από τους Σέρβους για την αντίσταση στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο και για τα προτεκτοράτα που έχασαν (Κροατία-Βοσνία) στον Α΄ Π.Π. Ήδη από το 1929 είχε ιδρυθεί η κροατική φασιστική οργάνωση των Ούστασε (ή Ουστάζι) (Ustaše), πού βασικό στόχο είχε την έξοδο της Κροατίας από την Γιουγκοσλαβία. Η αντίσταση των Γιουγκοσλάβων ενάντια στη Ναζιστική Γερμανία κατέρρευσε λόγω της προδοσίας των μουσουλμάνων της περιοχής.Τον Απρίλιο του 1941, η Κροατία τάσσεται στο πλευρό των δυνάμεων τού Άξονα ως σύμμαχος της Ναζιστικής Γερμανίας και υπό την ηγεσία του Άντε Πάβελιτς, ιδρύεται το Ανεξάρτητο Κράτος της Κροατίας, το κράτος αυτό περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής Κροατίας καθώς και της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης.

Εκεί λαμβάνει μέρος η γενοκτονία τού σερβικού πληθυσμού της Κροατίας, όπου δολοφονούνται μεταξύ 700.000 Σέρβοι Χριστιανοί, Τσιγγάνοι και Εβραίοι.

Καί στη (σημερινή) Σλοβενία, περί τα 1930 έγινε βιαίος εκτοπισμός χιλιάδων αντιφρονούντων στον ιταλικό φασισμό, προς τη σημερινή Σερβία.

Τα πιόνια λοιπόν είχαν λάβει τις θέσεις στη σκακιέρα και περίμεναν το εύνασμα. Αυτό ήρθε με την κατάρρευση της ΕΣΣΔ.

Ξαφνικά όλοι οι μουσουλμάνοι και οι πρώην φιλο-ναζί των περιοχών αυτών ήθελαν την "ανεξαρτησία τους".  Ιταλία, Αυστρία και Γερμανία σπεύδουν (πάντα πρώτες) και αναγνωρίζουν τα νέα κρατίδια.

Πόλεμος λοιπόν, μεταξύ Στρατού των Σέρβων Χριστιανών και των Μουσουλμάνων της περιοχής, που είχαν την επίσημη υποστήριξη (ΗΠΑ-ΝΑΤΟ) και την ανεπίσημη με δεκάδες χιλιάδες μισθοφόρους και φανατικούς ισλαμιστές (παρανοϊκούς μακελάρηδες) από Σαουδική Αραβία, Αλβανία, Τουρκία, Βόρειο Αφρική, κλπ.


Βόσνιοι μουσουλμάνοι και καθολικοί Κροάτες κόντεψαν να σφαχτούν μεταξύ τους, αλλά παρενέβη ο Κλίντον και το 1994 τα βρήκανε, ώστε να συνεχιστεί ο πόλεμος εναντίων των Σέρβων.

March 18, 1994: Bosnian President Alija Izetbegovic and Croatian President Franjo Tudjman sign the Croat-Muslim Federation Peace Agreement in the Old Executive Office Building.



Τί συνέβη τελικά στην Σρεμπρένιτσα; O ρόλος των Ελλήνων και τα Ισλαμογιουσουφάκια της Αριστεράς

Οι σφαγές χιλιάδων μουσουλμάνων στο θύλακα της Σρεμπρένιτσα τον Ιούλιο του 1995 ήταν το αποτέλεσμα συμφωνίας που είχε κάνει ο Μπερνάρ Ζανβιέ, τότε Γάλλος στρατηγός επικεφαλής δύναμης κυανοκράνων του ΟΗΕ, με ηγετικά στελέχη των Βόσνιων Μουσουλμάνων με προφανή στόχο -όπως αποδείχτηκε αργότερα και απ' τα ίδια τα γεγονότα- μία τρομερή προβοκάτσια που «θα ταρακουνούσε τη διεθνή κοινότητα και θα την έκανε να συναινέσει στις μετέπειτα ΝΑΤΟικές αεροπορικές επιδρομές κατά των Βόσνιων Σέρβων».

Στο παρακάτω ντοκυμανταίρ ενος μουσουλμάνου δημοσιογράφου σε συνεργασία με ένα σκανδιναβικό κανάλι, αναφέρεται τί ακριβώς έγινε στη Σρεμπρένιτσα. Τί είχε προηγηθεί χρόνια πριν την είσοδο των Σέρβων: Πώς οι Κλίντον & Ιζετμπέκοβιτς είχαν ζητήσει απο τον Αστυνομικό Διοικητή της Σρεμπρένιτσας, αλλά και τον Αρχηγό του Μουσουλμανικού Επιτελείου, ήδη από το 1993, πρόκληση μιας αιματηρής επέμβασης στη μαρτυρική πόλη.  

Βόσνιοι και οι μουσουλμάνοι μαχητές που εκπαιδεύτηκαν και εξοπλίστηκαν καλύτερα και που προωθήθηκαν μέσα στην Σρεμπρένιτσα, άρχισαν τα ριψοκίνδυνα τολμήματα έξω από την πόλη, πυρπολώντας σερβικά χωριά και σκοτώνοντας τους κατοίκους των. Μετά ξανάμπαιναν στην ασφαλή από τον ΟΗΕ πόλη της Σρεμπρένιτσα, τον «Ασφαλή Ουρανό». Αυτές οι επιθέσεις έφτασαν στο κατακόρυφο τους το 1994 και συνεχίστηκαν μέχρι τις αρχές του 1995.

Νάσερ Όριτς - Στη Χάγη δεν είδαν τίποτα
Ξεχωρίζει ο ρόλος του Νάσερ Όριτς (διοικητή των δυνάμεων του Μουσουλμανικού Στρατού της Βοσνίας, στη Σρεμπρένιτσα) στη σφαγή 1300 σέρβων αμαχων απο το '93-'95, στα σερβικά χωριά γύρω απο την Σρεμπρένιτσα, χρησιμοποιώντας τον "ουδέτερο" αυτό καταυλισμό ως ορμητήριο. 

Νατοϊκοί - ΗΠΑ και Γερμανοί τροφοδοτούσαν μέσω "ανθρωπιστικών" ρίψεων όπλα, τους παραστρατιωτικούς του Νάσερ Όριτς.

Οι Βόσνιοι Σέρβοι μπορεί να είχαν βαρύτερα όπλα, αλλά οι Βόσνιοι Μουσουλμάνοι είχαν καλύτερη εκπαίδευση πεζικού (καταδρομών), που ταίριαζε καλύτερα στο γεωγραφικό ανάγλυφο της περιοχής γύρω από την Σρεμπρένιτσα. Όταν έλιωσε το χιόνι, την άνοιξη του 1995, έγινε προφανές στον Νάσαρ Όριτς, τον ηγέτη των Βοσνιομουσουλμανικών δυνάμεων, ότι ο βοσνιοσερβικός στρατός θα χτυπούσε την Σρεμπρένιτσα, για να σταματήσει τις επιθέσεις του στα σερβικά χωριά. Έτσι, αυτός και μεγάλος αριθμός των μαχητών του, έφυγαν κρυφά από την Σρεμπρένιτσα. Η πόλη αφέθηκε χωρίς άμυνα εσκεμμένα, με τη στρατηγική ότι, εάν οι Σέρβοι επιτεθούν σε μια πόλη ανοχύρωτη, τότε σίγουρα αυτό θα γινόταν αιτία το NATO και οι ΗΠΑ, δικαιολογημένα πλέον, να κάνουν αεροπορικούς βομβαρδισμούς κατά των Σέρβων. Έτσι λοιπόν ο σερβοβοσνιακός στρατός μπήκε στην Σρεμπρένιτσα σαν να έκανε περίπατο.

Τα στοιχεία που δόθηκαν στην Χάγη, στο δικαστήριο εγκλημάτων πολέμου, αμφισβητούν σοβαρά το ότι «μέχρι και» 8.000 Βόσνιοι Μουσουλμάνοι σφαγιάστηκαν. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει και περίπου 5.000 που είχαν καταχωρηθεί ως αγνοούμενοι. Πάνω από 2.000 πτώματα βρέθηκαν σε τάφους γύρω από την Σρεμπρένιτσα και περιλαμβάνουν και τα πτώματα των στρατιωτών από τις εντατικές μάχες των τριών ετών γύρω από την πόλη. Σύμφωνα με τους μαθηματικούς υπολογισμούς λοιπόν ο αριθμός 8.000 είναι μη ρεαλιστικός.



  

Τα ΜΜΕ στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν αναφέρθηκαν καθόλου στα βαθύτερα αίτια του ολέθρου της Σρεμπρένιτσα, ούτε στο θέμα της απόδοσης των ευθυνών. Προτίμησαν μια απλουστευτική ερμηνεία που κινήθηκε μεταξύ μαύρου και άσπρου, όπου στη θέση του μαύρου και του κατηγορούμενου ήταν οι Σέρβοι.

Ναι, έγιναν εγκλήματα πολέμου στη Σρεμπρένιτσα και από τις δύο πλευρές, ωστόσο η διάσταση που έχει λάβει το θέμα από την πλευρά των Νατοϊκών-Ισλαμοφασιστών και η παραπληροφόρηση των νικητών, στην οποία συνενεργούν οι "πολέμιοι του ιμπεριαλισμού και του θεοκρατισμού" εγχώριοι ακροαριστερο-φασίστες και λοιποί δημοσιογραφίσκοι, έχει φτάσει στα άκρα της γελοιότητας και της χυδαιότητας. 





*Ας θυμηθούμε και μερικές σκηνές μετά την επικράτηση των Νατοϊκών-Ισλαμοφαστιστών  το 2004. Φανταστείτε τί γινότανε ενδιάμεσα χωρίς κάμερες:

Αλβανοί και ισλαμιστές παραστρατιωτικοί, καίνε μία ακόμη Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία



Δεν χρειάζεται να είσαι υπερεγκέφαλος για να αντιληφθείς ότι η κατάσταση που βιώνουμε σήμερα, με τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που εισβάλλουν στην Ευρώπη είναι ένα ακόμη κύμα της "θαλασσοταραχής" που ξεκίνησε με τον Ά Παγκόσμιο Πόλεμο, ενισχύθηκε με τον Β' Π.Π. και συντηρείται από τα καπιταλιστικά και ισλαμοφασιστικά απωθημένα των τότε χαμένων.





Μετά από καμιά 20ριά χρόνια, που και που τους ξεφεύγουν μερικά ρεπορτάζ, όπως το συγκεκριμένο:





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου