Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Έχει ξεφύγει ο κόσμος: Πήγε σε πάρτυ & μία άλλη γυναίκα της έφαγε το μάγουλο(!) ~ Σκληρές εικόνες




Πήγε σε πάρτι για να διασκεδάσει και της όρμησε μια άλλη γυναίκα που την κατασπάραξε.

Της έφαγε το μάγουλο στην κυριολεξία!

Το θύμα (μητέρα δύο παιδιών) μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για μεταμόσχευση.






Η Κέιτ Νιλντ είναι μια μητέρα δυο παιδιών. Χώρισε πριν από πολλά χρόνια και μεγάλωσε μόνη της τα παιδιά της. Δεν είναι η γυναίκα που περνάει απαρατήρητη. Είναι όμορφη, έξυπνη και με χιούμορ. Η ζωή της όμως ήταν σπίτι δουλειά, δουλειά σπίτι και παιδιά.




Όταν τα παιδιά της μεγάλωσαν αποφάσισε να ασχοληθεί και με τον εαυτό της. Γνώρισε έναν άνδρα, τον ερωτεύτηκε και από τότε περνούσε την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της. Μιας ζωής που έμελε να ανατραπεί σε ένα πάρτι.



Η Κέιτ πήγε σε ένα πάρτι μαζί με τον σύντροφο της. Διασκέδαζαν και περνούσαν όμορφα. Κάποια στιγμή από τα μέσα δωμάτια ακούστηκε φασαρία. Μια άλλη γυναίκα είχε πιει παραπάνω και είχε γίνει επιθετική. Φώναζε σε όλους και τους έβριζε. Το πάρτι χαλούσε και οι διοργανωτές της είπαν να φύγει. Όπως και έκανε.



Ύστερα από λίγη ώρα όμως η γυναίκα επέστρεψε και μάλιστα περισσότερο εριστική αλλά και επιθετική προς όλους. Η Κέιτ βρέθηκε για κακή της τύχη κοντά στη γυναίκα εκείνη μέσα στο πάρτι. Πριν προλάβει κάποιος να αντιδράσει, η μεθυσμένη γυναίκα την έπιασε με τα δυο της χέρια από το κεφάλι.




Έμοιαζε να θέλει να την φιλήσει στο μάγουλο, αλλά εκείνη είχε ακινητοποιήσει το κεφάλι της και τη δάγκωνε. Για την ακρίβεια της ξερίζωνε το μάγουλο με τα δόντια της σαν να ήταν ο Χάνιμπαλ Λέκτορ στη ταινία η Σιωπή των αμνών. Ο τόπος γέμισε αίματα η Κέιτ ούρλιαζε από τον πόνο και τότε κάποιοι τράβηξαν την μεθυσμένη γυναίκα. Το κακό είχε γίνει. Έλειπε ολόκληρο σχεδόν το μάγουλο της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί την έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο.





Πήραν μόσχευμα από τον μηρό της και δημιούργησαν ένα νέο μάγουλο. Όμως οι ουλές θα μείνουν για πάντα.



Το Ποντίκι

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

IPARXOUN KATI MEGALA KTIRIA POU DE EINAI FYLAKES EINAI PSYXIATRIA EKEI XONOYN TRELOUS AYTO DE TO XERAN NA THN PAN EKEI THN TRELOGKA ???AMOLOUN TOUS MOURLOUS KI OPOU PAEI ???

Δημοσίευση σχολίου