Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

Ουάου, τα δίνουν όλα για τους λάθρο! ~ Δείτε πολυτέλειες στα Hot Spots


Υπο τον Ταξίαρχο της 96 ΑΔΤΕ Θεμιστοκλή Γριμπίρη και τον διοικητή του Hotspot αντισυνταγματάρχη, Χαράλαμπο Λώλο, πραγματοποιούνται οι εργασίες στο HotSpot της Χίου.

Εργάτες και στρατιώτες-φιλλιπινέζες, δίνουν μάχη με τον χρόνο ώστε μέχρι την Κυριακή, να είναι όλα έτοιμα προκειμένου οι πρώτοι λαθροπρόσφυγες και λαθρομετανάστες να μεταφερθούν στον χώρο.Το κέντρο θα έχει χωρητικότητα 1095 ατόμων. Ήδη το κτίριο έχει συνδεθεί με ηλεκτρικό και τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης.

Όπως φαίνεται και στο φωτορεπορτάζ του www.politisxios.gr εχουν ετοιμαστεί τα μπάνια, ξεχωριστά για άνδρες και ξεχωριστά για γυναίκες.Έχουν τοποθετηθεί κουκέτες, στο δάπεδο έχει μπει ειδικό πάτωμα, τηλέφωνα, πλυντήρια και στεγνωτήρια.
Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα μεταφερθούν στο εσωτερικό του πρώην εργοστασίου της ΒΙ.ΑΛ. οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, η Αστυνομία, η Frontex καθώς και οργανώσεις όπως η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.


Η τοπική εφημερίδα Πολίτης επισκέφθηκε τον χώρο του πρώην εργοστασίου της ΒΙΑΛ όπου ολοκληρώνονται σταδιακά οι εργασίες κατασκευής, δύο μόλις 24ωρα πριν την εκπνοή της προθεσμίας της Ε.Ε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου