Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

Μεθυσμένος πίθηκος κυνήγησε τους θαμώνες μπαρ με μαχαίρι (video)


Ένας μεθυσμένος πίθηκος άρπαξε ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο και πήρε στο κυνήγι τους άνδρες θαμώνες αφήνοντας όμως ήσυχες τις πελάτισσες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o καπουτσίνος πίθηκος έγινε επιθετικός όταν άρχισε να πίνει το ρούμι που άφηναν στα ποτήρια τους οι πελάτες του μπαρ, στην περιοχή...
Παραΐμπα. Ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος πίθηκος, «χτυπημένος» από το ποτό, άρπαξε το μαχαίρι και επιτέθηκε στους άνδρες πελάτες του μπαρ. Εκείνοι έντρομοι, έτρεχαν έξω από το κτήριο, με τον πίθηκο να τους κυνηγάει κραδαίνοντας το κουζινομάχαιρο.

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ κάλεσε την πυροσβεστική για να μαζέψει το μεθυσμένο ζώο ενώ ένας θαμώνας ανέβασε βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο πίθηκος να έχει «κρυφτεί» στη στέγη για να μην τον πιάσουν.

Οι πυροσβέστες έπιασαν τελικά τον πίθηκο, παίρνοντάς του το μαχαίρι και στη συνέχεια τον άφησαν ελεύθερο σε κοντινό δάσος. Ο ταραξίας όμως επέστρεψε και άρχισε να επιτίθεται στους κατοίκους της μικρής πόλης. Οι αρχές συσκέπτονται για το αν πρέπει να απελευθερώσουν το ζώο ή να το μεταφέρουν σε ασφαλές περιβάλλον.


 typosthes.gr0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου