Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Πόσο είχες πιεί ρε μεγάλε; ~ 2,72 mg αλκοόλ ανά λίτρο αίματος είχε ο Παντελίδης!


Ένα νέο ίνδαλμα απέκτησε το Krasoblog. Αποτελεί νέο ρεκόρ για τα ελληνικά και διεθνή δεδομένα!

Πέραν της πλάκας, είχανε τεράστια τύχη οι άλλοι οδηγοί και τα παιδιά που πήγαιναν στο σχολείο εκείνη την ώρα και ίσως βρίσκονταν στο διάβα του επικίνδυνου οδηγού.

Μεταξύ ορίων λιποθυμίας και θανάτου βρισκόταν, λόγω μέθης, ο γνωστός καλλιτέχνης Παντελής Παντελίδης τη στιγμή του μοιραίου τροχαίου ατυχήματος,...
στις 18 Φεβρουαρίου, στην αερογέφυρα Βουλιαγμένης όπου έχασε την ζωή του. Σύμφωνα με το Βήμα, το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του προσδιορίσθηκε τελικώς στον απίστευτο αριθμό του 2,72 mg ανά λίτρο που είναι από τους μεγαλύτερους αριθμούς χρήσης αλκοόλ που έχουν καταγραφεί στα ελληνικά και ευρωπαϊκά χρονικά.


Ένα ποσοστό αλκοόλ που οδηγεί σε σχεδόν αναισθησία του χρήστη, ενώ όταν το ποσοστό αυτό προσεγγίζει τα 3 mg ανά λίτρο θεωρείται «όριο» θανάτου από πλήρη αδρανοποίηση του αναπνευστικού ζητήματος. Μάλιστα το πρωτοφανές αυτό ποσοστό περιεκτικότητας σε αλκοόλ οδηγεί την πλευρά της οικογένειας του θύματος, εκπροσωπείται πλέον νομικά από τον δικηγόρο κ. Χάρη Λυκούδη, να διατυπώσει εκ νέου τον ισχυρισμό ότι «ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να ήταν, λόγω αυτής της κατάστασης, οδηγός του οχήματος».
Αξίζει να σημειωθεί ότι με ποσοστό από 0,70 mg έως 1,20 mg αλκοόλ παρατηρείται σύγχυση μνήμης, ζαλάδα και απώλεια προσανατολισμού. Κι ενώ δηλαδή το αντίστοιχο ποσό που ανιχνεύθηκε στον καλλιτέχνη ήταν υπερδιπλάσιο.

2 σχόλια:

Dimitris είπε...

Σκυλάδικο, ποτό, μπυροκοιλιά, σταμουκομαγκιά, "εξυπνάδες" του κώλου, μπραβοτσαμουκάδες, νύχτα... γκόμενες με πέντε εκατοστά πάστα στη μούρη... στοίχοι όλο κλάμα για φθηνούς έρωτες και άστοχα γαμήσια... μούρες στραβές και ταλαιπωρημένες απ την αγραμματοσύνη και την αμάθεια... λατρεία του τίποτα, του παολοβανδοβερτομακροπουλοκαρά... ελλαδλαρα του τζόγου, του γούφτου, του γαύρου, του βάζελου, του σπασμένου πιάτου, του τσιγαριασμένου κραγιόν στο θολό γυαλί, της τσίχλας στο πλακάκι, της γόπας στην άμμο, της μουτζούρας σε κάθε τοίχο..

Λυπάμαι πολύ που όταν σκοτώθηκε φίλος με δύο μεταπτυχιακά και 12 πανελλήνια μετάλια δεν σηκώθηκε βλέφαρο…

Κρασοπατήρ είπε...

Δυστυχώς έχεις 100% δίκαιο.
Λυπάμαι για την απώλειά σου.
Αυτή η κατάσταση με τα αυτοκίνητα και τους ανεύθυνους οδηγούς είναι μάστιγα για τη χώρα.

Δημοσίευση σχολίου