Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Mega Channel τέλος ~ Πτώχευση


Το τέλος φαίνεται ότι γράφτηκε πριν από λίγη ώρα στην αίθουσα συνεδρίασης του ΔΣ της Τηλέτυπος, για το Mega.

Το πρώτο κανάλι της χώρας δυστυχώς περνάει στην Ιστορία με τον χειρότερο τρόπο, κηρύσσοντας δηλαδή πτώχευση, στο αμέσως επόμενο διάστημα, μέσω των τραπεζών, που έχουν υποθηκευμένα τα δάνειά του.


Στη σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ ο κ. Θεοχάρης Φιλιππόπουλος απέσυρε την πρόταση του για τη σωτηρία του καναλιού και δήλωσε χαρακτηριστικά σύμφωνα με πληροφορίες, «εφόσον όλοι εγκαταλείπετε την προσπάθεια να σωθεί το Mega, αποσύρω κι εγώ την προσπάθεια που έκανα να συμμετάσχω στη διάσωσή του».

Την Παρασκευή η Τηλέτυπος θα βγάλει μια ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται ότι δεν υφίσταται πλέον η μετοχική σύνθεση Τηλέτυπος. Τούτο σημαίνει ότι οι τράπεζες αναλαμβάνουν τα περαιτέρω δηλαδή να κηρύξουν πτώχευση στο Mega.

της Ντέπυς Γκολεμά 



Ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, χθες είχε συνάντηση με την πλευρά του ομίλου Βαρδινογιάννη όπου του διαμηνύθηκε ότι δεν υπάρχει πρόθεση συμμετοχής στην αύξηση κεφαλαίου. 

Μετά από αυτές τις εξελίξεις ουσιαστικά αυτή τη στιγμή μένει η πρόθεση των Λεωνίδα Μπόμπολα για συμμετοχή με 5 εκ Ευρώ και του κ. Δ Μάρη με 2,5 εκ Ευρώ. 

Η πρόθεση του τελευταίου τίθεται εν αμφιβόλω λόγω εκκρεμοτήτων με τις φορολογικές αρχές από το παρελθόν και συγκεκριμένα από εταιρία στοιχηματισμού που είχε στην Κύπρο.

www.bankingnews.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΝΑ ΓΑΜΑΤΟ ΝΕΟ, ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

r+w είπε...

Όντως .... μέσα στην μιζέρια των μνημονίων να και μια αισιόδοξη και ευχάριστη είδηση ...

Δημοσίευση σχολίου