Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Λάλησε ο κόσμος ~ Μπήκε γυμνός στο κλουβί των λιονταριών & τα σκότωσαν για να τον σώσουν pics+vid


Ένας άνδρας στη Χιλή έβγαλε όλα του τα ρούχα, μπήκε μέσα στο χώρο φύλαξης των λιονταριών και να αρχίσει να τα προκαλεί.

Οι επισκέπτες του ζωολογικού κήπου παρατηρούσαν άφωνοι το σκηνικό να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια τους. Σύμφωνα με τις αρχές, ο άνδρας είχε στα χέρια του ένα σημείωμα αυτοκτονίας.


Οι φύλακες του ζωολογικού κήπου έσπευσαν στη σκηνή και αρχικά χρησιμοποίησαν μάνικες με σκοπό να απομακρύνουν τα λιοντάρια από τον άνδρα. Όταν αυτό δεν έπιασε, δοκίμασαν να τους ρίξουν υπνωτικά βέλη αλλά πέτυχαν αντί των λιονταριών τον άνδρα. Για να τον σώσουν από βέβαιο θάνατο αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν πραγματικές σφαίρες και να σκοτώσουν τα δυο λιοντάρια.
Ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να έχει νοητικά προβλήματα, μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο και η κατάσταση του είναι κρίσιμη.

Ο εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου δήλωσε πως «όταν χτύπησε ο συναγερμός έσπευσαν στη σκηνή δυο άνδρες από το τμήμα χημικών, που χρησιμοποιεί τα αναισθητικά βελάκια, καθώς και ένας ανεξάρτητος σκοπευτής. Για να σωθεί η ζωή του άνδρα αναγκαστήκαμε να θυσιάσουμε δυο μέλη της οικογένειας μας. Το πρωτόκολλο του ζωολογικού κήπου είναι δομημένο με αυτόν τον τρόπο γιατί πρωταρχική μας υποχρέωση είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής».

Η κοινή γνώμη στη Χιλή έχει καταδικάσει τις πράξεις των υπαλλήλων του ζωολογικού κήπου ενώ θα γίνει και αγρυπνία στη μνήμη των δυο λιονταριών.










1 σχόλια:

Unknown είπε...

Τα λιοντάρια σε τί έφταιξαν άν ο λακαμάς ήθελε ν'αυτοκτονήσει;

Δημοσίευση σχολίου