Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Το γνωρίζατε ότι ο Όμηρος έγραψε τα έπη του στα… αλβανικά;


Το ξέρετε ότι ο Όμηρος έγραψε τα έπη του στα… αλβανικά; 

Μας το βεβαιώνει η απόφαση της Διάσκεψης των Αλβανών της Διασποράς, που έγινε τον Αύγουστο στην Φλωρεντία:

«Οι Αλβανοί είναι καθαροί Πελασγοί. Τα δύο παγκόσμια αριστουργήματα η Ιλιάδα και η Οδύσσεια είναι γραμμένα στην αρχαία...
αλβανική γλώσσα από τον πατέρα Όμηρο. Ως εκ τούτου, οι πελασγολόγοι, εγχώριοι και ξένοι γλωσσολόγοι αναγνωρίζουν αυτό το ιστορικό γεγονός της πελασγικής καταγωγής μας».

Το κακό για τους Αλβανούς είναι ότι πρώτοι οι Τούρκοι "ανακάλυψαν" ότι ο Όμηρος δεν είναι Έλληνας, αλλά Τούρκος, με το όνομα Ομέρ, και ακολούθησαν οι Σκοπιανοί, οι οποίοι μάλιστα έχουν βρει και τον λοφίσκο όπου καθόταν ο Όμηρος και έγραφε τα έπη.

Ας τα βρουν οι τρεις λαοί μεταξύ τους. Ούτως ή άλλως εμάς δεν μας απασχολεί, αφού ο Φίλης δεν θέλει Όμηρο στα σχολικά βιβλία. Προτιμά τον Νικόλα Άσιμο. Ίσα κι όμοια.


Extra:

Κάθε λίγο και λιγάκι η αλβανική Αστυνομία μας τροφοδοτεί με φωτογραφίες αστυνομικών που καταστρέφουν φυτείες χασισόδενδρων. Είχα αναρωτηθεί, με τόσες εκατοντάδες χιλιάδες δένδρα που καταστρέφουν πώς γίνεται να εξακολουθεί η Αλβανία να είναι… πρωτοπόρος στην παραγωγή και εμπορία χασίς στην Ευρώπη;

Έρχεται τώρα η αποκάλυψη από τον αλβανικό Τύπο. Κοινό μυστικό είναι ότι οι αστυνομικές δυνάμεις "επισκέπτονται" και καταστρέφουν φυτείες, στις οποίες έχει γίνει… η συγκομιδή της φούντας! Και με τις δήθεν επιχειρήσεις της στα χωράφια και τις φυτείες δεν έχει καταφέρει συλλήψεις παρά μόνο ατόμων που υπό συνθήκες σκλαβιάς εργάζονται σ’ αυτές.

Πηγή: http://voria.gr/article/o-siriza-os-echthros-tis-aristias-ke-i-nees-entasis-sto-egeo



Κλέψε & εσύ μια σημαία από τον Ελληνισμό...



Σαν σήμερα το 1912, η Αλβανία παρουσιάζει τη νέα σημαία της, τον δικέφαλο αετό σε φόντο κόκκινο. Πρόκειται για την πολεμική σημαία των Βυζαντινών.






Τσάμπα είναι, πάρε κόσμε...







Πάρε λέμεεε...



2 σχόλια:

Αsterix είπε...

Αυτα τα λενε γιατι διπλα τους εχουν ηλιθιους και σαπιοκοιλιαδες τυπου Φιλη. Ας ειχαν διπλα τους το Ισραηλ και τοτε τα αρματα θα εφταν σε μιση ωρα στα Τυρανα για καφε.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τόσο μίσος μεταξύ των λαων του κόσμου??

Δημοσίευση σχολίου