Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

(Ακροαριστερό) Κράτος εναντίον Ωραιοκάστρου


Ο πραγματικός σκοπός αυτών των νόμων είναι να ποινικοποιήσουν πολιτικές απόψεις που είναι αντίθετες στα δόγματα της πολυπολιτισμικότητας και της πολιτικής ορθότητας.

Αν η εφαρμογή του ΕΝΦΙΑ καθιέρωσε το γεγονός ότι οι Έλληνες είναι πλέον νοικάρηδες της ιδιοκτησίας τους, η πολιτική των ανοιχτών συνόρων και η μαζική εισροή μουσουλμάνων παγιώνει το γεγονός ότι σταδιακά η Ελλάδα μετατρέπεται σε μια ξένη χώρα για τους Έλληνες, την θρησκεία και τις παραδόσεις τους. Αυτή τη φορά ο αφελληνισμός της Ελλάδας δεν επιβάλλεται από έναν ξένο κατακτητή, αλλά από την ίδια κυβέρνηση του ελληνικού κράτους.


Το ότι ο σκοπός του λεγόμενου αντιρατσιστικού νόμου δεν ήταν η ρητορική μίσους το ξέραμε από της αρχή. Αυτό που ήρθε κάπως σαν έκπληξη ήταν η εξαιρετικά πρώιμη και αποκαλυπτήριος εφαρμογή του. Όπως είχαμε γράψει τότε ο σκοπός αυτών των νόμων λογοκρισίας δεν είναι η τιμωρία κάποιων ακραίων απόψεων, αυτές δεν είναι παρά η αφορμή για την επιβολή νόμων λογοκρισίας. Ο πραγματικός σκοπός αυτών των νόμων είναι να ποινικοποιήσουν πολιτικές απόψεις που είναι αντίθετες στα δόγματα της πολυπολιτισμικότητας και της πολιτικής ορθότητας.

Οι γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο του Ωραιοκάστρου έμαθαν από πρώτο χέρι τι εστί «αντιρατσιστικός» νόμος. Ως αν το λιντσάρισμα που δέχτηκαν από την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ να μην ήταν αρκετό, ήρθε και η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σύρμω Κακάλη, να διατάξει έρευνα βάση του νόμου λογοκρισίας, για αυτά που τόλμησαν να σκεφτούν και να εκφράσουν οι Έλληνες γονείς.

Ακόμα και η πιο βασική μέριμνα ενός γονέα για την υγεία του παιδιού του δεν είναι απλά ύποπτη, είναι παράνομη και εκ προοιμίου αδικαιολόγητη στην νέα πολυπολιτισμική Ελλάδα. Και που να τολμούσαν οι γονείς του Ωραικάστρου να εκφράσουν τους φόβους τους ότι πλέον τα παιδιά τους δεν θα μεγαλώνουν και θα εκπαιδεύονται σε ένα ελληνικό περιβάλλον. Το κατ’ επίφαση ελληνικό κράτος θα είχε σπεύσει να τους καταβροχθίσει.

Την ίδια εβδομάδα που οι γονείς του Ωραιοκάστρου γινόντουσαν θύματα απαράμιλλου μίσους από την πολιτική και δημοσιογραφική τάξη της Ελλάδας, στην Λέσβο η υποστολή της ελληνικής σημαίας έχει γίνει μια επικίνδυνη υπόθεση, αφού φαίνεται ότι η θέα της γαλανόλευκης προσβάλλει τους "μετανάστες" και τους λεγόμενους αλληλέγγυους.

Στην Αθήνα ο υπουργός παιδείας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα ξεκινήσει ένα νέο κύκλο επιθέσεων εναντίον της ελληνικής εκκλησίας κατηγορώντας της για συνεργασία με τους ναζιστές στην κατοχή. Ήταν μια κατηγορία τόσο απίθανη και ανιστόρητη που προκάλεσε την οργή του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος δήλωσε ότι ««Όποιος καταφέρεται εναντίον της Εκκλησίας για τη δήθεν αδράνειά της στη διάρκεια της Κατοχής είναι βλάσφημος» και πρόσθεσε ότι «Η πρώτη αντίσταση στην Ελλάδα έγινε από την Εκκλησία. Είναι να κλαίει και να γελάει κανείς (με αυτά που λέει ο κ. Φίλης)».

Το υπουργείο παιδείας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ετοιμάζει 800 τάξεις για να ενταχθούν σε αυτές 20.000 μουσουλμάνοι που εισήλθαν στην Ελλάδα λίαν προσφάτως. Και ας μην ξεχνάμε το νόμο περί ιθαγένειας που πέρασαν επίσης προσφάτως και που δίνει το δικαίωμα στην ελληνική υπηκοότητα με την απλή εγγραφή σε τάξη σχολείου…

Το ότι η Ελλάδα γρήγορα μετατοπίζεται πληθυσμιακά και πολιτισμικά προς της Μέση Ανατολή δεν πρέπει πλέον να προκαλεί έκπληξη. Δεν υπάρχει τίποτα το τυχαίο σε αυτό το γεγονός. Είναι εξάλλου η επίσημη πολιτική του «ελληνικού» κράτους με την πλήρη κάλυψη και συγκάλυψη των ΜΜΕ. Στις διμερείς συναντήσεις ηγετών στο φόντο της συνάντησης υπάρχουν οι σημαίες των δυο χωρών. Στην συνάντηση Ερντογάν και Τσίπρα στην Νέα Υόρκη την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχαν μόνο δύο τούρκικες σημαίες. Είναι αυτό που λέμε, μια φωτογραφία χίλιες λέξεις.

Εστία, 26.9.2016

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου