Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Θεσσαλονίκη ~ Ακροαριστερός ληστής χτύπησε με το Ευαγγέλιο την εισαγγελέα


Ακροαριστερός (παραλίγο δολοφόνος) κατηγορούμενος για ληστεία σε σούπερ μάρκετ, πέταξε το ευαγγέλιο κατά της εισαγγελέως, στο άκουσμα της ποινής που του επιβλήθηκε!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα, στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης...
όπου ένας κατηγορούμενος πέταξε το ευαγγέλιο προς την εισαγγελέα της έδρας την ώρα που ανακοίνωνε την ποινή του.

Το βιβλίο... βρήκε το στόχο του, πριν ακινητοποιηθεί ο δράστης από τους παρευρισκόμενους αστυνομικούς, ενώ η συνεδρίαση διακόπηκε προσωρινά και εκκενώθηκε η αίθουσα του δικαστηρίου.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισαν δύο κατηγορούμενοι για τη ληστεία που έγινε σε σουπερμάρκετ της αλυσίδας lidl, στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, το Απρίλιο του 2015. Ο πρώτος, ο οποίος κατηγορείται ότι προσπάθησε να διαφύγει πυροβολώντας εναντίον αστυνομικών, αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι είναι κατασκευασμένο το κατηγορητήριο και ότι διώκεται για την αναρχική του δράση. Ο δεύτερος ομολόγησε τη συμμετοχή του στη ληστεία.

Κατά την πρόταση επί των ποινών από την εισαγγελέα της έδρας, αρχικά αντέδρασε ο πατέρας του πρώτου κατηγορούμενου λέγοντας: «Ξεχάσατε τη θανατική ποινή». Τότε ο γιος σηκώθηκε από το εδώλιο, άρπαξε το ευαγγέλιο που υπήρχε μπροστά του και το εκσφενδόνισε προς την εισαγγελέα, χτυπώντας την στο κεφάλι, χωρίς να την τραυματίσει σοβαρά, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Τα αστυνομικά μέτρα ασφαλείας ήταν ενισχυμένα, εντός της δικαστικής αίθουσας.

Τελικά το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 4,5 ετών στον δεύτερο κατηγορούμενο και κάθειρξης 24 ετών στον πρώτο ο οποίος θα οδηγηθεί σήμερα στο Αυτόφωρο για την επίθεση κατά της εισαγγελέως, σύμφωνα με δικαστική πηγή.

Πηγή: http://voria.gr/article/thessaloniki-katigoroumenos-chtipise-isangelea-me-evangelio

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου