Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Σοκάρει η ομολογία του 29χρονου Αλβανού που βίασε τη μητέρα του


Σοκ προκαλεί η ομολογία του 29χρονου Αλβανού, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης για τον βιασμό της 57χρονης μητέρας του.

Κατά την απολογία του στον ανακριτή, ο δράστης ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και πήρε τον δρόμο προς τη φυλακή μέχρι να δικαστεί. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για τα κακουργήματα του βιασμού και της αιμομιξίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο 29χρονος είπε ότι δεν είχε συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Όπως ανέφερε, πήγε στο σπίτι όπου έμενε με τη μητέρα του υπό την επήρεια αλκοόλ και της ζήτησε να τον φιλήσει. Όταν αυτή αρνήθηκε της επιτέθηκε και ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορμές του. Δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και ζήτησε από τη μητέρα του να τον συγχωρέσει.

Η κακοποιημένη μητέρα του κατέφυγε στην Αστυνομία μαζί με τον άλλο γιο της και υπέβαλε μήνυση εις βάρος του γιου της, με αποτέλεσμα ο 30χρονος να συλληφθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος αντιμετωπίζει τα τελευταία τρία χρόνια προβλήματα αλκοολισμού, ενώ η υπεράσπισή του θα ζητήσει τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματοσύνης.

Πηγή: http://www.voria.gr/article/sokari-i-omologia-tou-29chronou-alvanou-pou-viase-ti-mitera-tou

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου