Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

(Γιατί χρεωκόπησε η Ελλάδα) Διοικητής ΟΑΕΕ: Να πάει στη Βουλγαρία όποιος δεν μπορεί να πληρώνει εισφορές


Αυτή ήταν η απάντηση του κ. Τσακίρη όταν ρωτήθηκε από ασφαλισμένο ελεύθερο επαγγελματία πώς θα έχει κίνητρο για εργασία, όταν καλείται να πληρώσει το 80% του εισοδήματός του στο κράτος.

 Όταν η πολιτική αλητεία δεν έχει όρια και όταν τοποθετούνται σε καίριες θέσεις αμοραλιστές σαλτιμπάγκοι που ενδιαφέρονται μόνο για το προσωπικό και το κομματικό συμφέρον, τέτοια τραγελαφικά θα συμβαίνουν. Ο κύριος διοικητής του ΟΑΕΕ δεν θεωρεί ότι βρίσκεται σ' αυτή τη θέση για να υπηρετεί τους ασφαλισμένους του οργανισμού, αλλά για να λιβανίζει τον Τσίπρα και τον κάθε Κατρούγκαλο και ας πάνε να κόψουν τον λαιμό τους οι ασφαλισμένοι. Πλήρης κατάπτωση ήθους και ξετσίπωτο θράσος.


Στη Φλώρινα και τη Βέροια βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο διοικητής του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), κ. Δημήτρης Τσακίρης, προκειμένου να ενημερώσει την τοπική κοινωνία για τις επερχόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό. Σε ένα ιδιαίτερα εκρηκτικό περιβάλλον εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν χιλιάδες ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του Ταμείου, ο κ. Τσακίρης προκάλεσε την έντονη αντίδραση των ασφαλισμένων όταν δήλωσε πως όποιος αδυνατεί να καταβάλει τις εισφορές σε συνδυασμό με την υπέρογκη φορολογία, και το θεωρεί πατριωτικό, ας πάρει την οικογένεια του και ας πάει στη Βουλγαρία.

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή» αυτή ήταν η απάντηση του κ. Τσακίρη όταν ρωτήθηκε από ασφαλισμένο ελεύθερο επαγγελματία πώς από την 1η Ιανουαρίου με τις αλλαγές στη φορολογία αλλά και τις επερχόμενες ασφαλιστικές αλλαγές οι ασφαλισμένοι θα έχουν κίνητρο για εργασία, όταν καλούνται να πληρώσουν συνολικά το 80% του εισοδήματός τους στο κράτος.

Ο Δημήτρης Τσακίρης 


Την ίδια ώρα, ο διοικητής του ΟΑΕΕ δήλωσε στην εφημερίδα πώς η δήλωσή του παρερμηνεύτηκε καθώς αυτό που ήθελε να καταδείξει λέγοντας κάτι τέτοιο είναι ότι η ζωηράδα και η ευρηματικότητα των Ελλήνων δεν θα πρέπει να εξαντλείται σε τρόπους εισφοροδιαφυγής και φοροδιαφυγής αλλά προς όφελος της ανάπτυξης της εγχώριας οικονομίας.

Π.Θ.


Σχόλιo:

 -Περίπου 400,000 "ζωηροί και ευρηματικοί" Έλληνες που λόγω ηλικίας και απουσίας μεγάλων δεσμεύσεων είχαν την δυνατότητα, την έχουν κάνει ανεπιστρεπτί από την χώρα.
- Από τους ελάχιστους εναπομείναντες "ζωηρούς & ευρηματικούς" Έλληνες οι περισσότεροι φυτοζωούν και βλέπουν την αγορά να βαλτώνει.
- Την ίδια ώρα το "ζωηρό και ευρηματικό" κράτος προσπαθεί χυδαία και με κάθε τρόπο να αρμέξει όσους Έλληνες παραμένουν στοιχειωδώς "ζωηροί", απλά και μόνο για να παραμείνει Κραταιό και να σιτίζει τους Πραίτορες του.
- Όσο "ζωηροί" και να είναι οι Έλληνες τα ζωηρά κρατικοδίαιτα ζόμπι, αποδεικνύονται ακόμα πιο ευρηματικά στους τρόπους και την ικανότητα παρασιτισμού των ακόμα "εν ζωή" οικονομικά Ελλήνων

Φυσικά εσύ Τσακίρη, αδιαφορείς αυτιστικά για όλα αυτά γιατί είσαι πραγματικά ανίκανος να τα αντιληφθείς άλλα ακόμα και αν μπορείς είσαι αδιάφορος ως γνήσιο κομματόσκυλο σε διατεταγμένη υπηρεσία.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου