Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Η Αθήνα λαθρο-εάλω (μετά ακροαριστερών) ~ Καθημερινές εξοργιστικές ιστορίες...


Αθήνα 2016 ~ Πεδίον του Άρεως:  Απολογισμός ένας σκύλος νεκρός, ένας Αφγανός ντίλερ τραυματίας στο πόδι κι ένας Έλληνας Αστυνομικός της Ομάδας "Ζ" στο κεφάλι.

Όλα ξεκίνησαν όταν συνεπλάκησαν μία ομάδα Γεωργιανών ρωσοτσετσένων λαθρομεταναστών με μία ομάδα Αφγανών λαθρομεταναστών (ναρκωτικά φυσικά), με αποτέλεσμα ένας Γεωργιανός ρωσοτσετσένος λαθρομετανάστης να πυροβολήσει στο πόδι έναν Αφγανό λαθρομετανάστη και να σκοτώσει τον σκύλο του.


Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, για υπόθεση ναρκωτικών μία ομάδα Γεωργιανών λαθρομεταναστών συνεπλάκη χθες το απόγευμα με μία ομάδα Αφγανών λαθρομεταναστών, εντός του Πεδίου του Άρεως. Ξαφνικά, ένας Γεωργιανός έβγαλε το πιστόλι (κι εσύ Έλληνα πας βόλτα με πιστόλια και μαχαίρια) και πυροβόλησε στο πόδι έναν Αφγανό, τραυματίζοντάς τον, με αποτέλεσμα ο σκύλος του Αφγανού να ορμήσει στον δράστη και εκείνος να τον εκτελέσει.

Αμέσως μετά όλοι τράπηκαν σε φυγή εκτός από τον τραυματία τον οποίο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε στο Νοσοκομείο Ελπίς (με έξοδα των Ελλήνων βεβαίως). Μετά από αναζητήσεις, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ομάδας “Ζ” εντόπισαν τον Γεωργιανό επί της οδού Πατησίων στο ύψος του ΟΤΕ, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το πιστόλι που χρησιμοποίησε.

Στη συνέχεια, άντρες της Ομάδας “Ζ” εντόπισαν έναν από τους Αφγανούς εμπλεκομένους στο περιστατικό και τον ακινητοποίησαν επίσης για να τον συλλάβουν, όμως τους είδαν ομάδες ακροαριστερών που έχουν το λημέρι τους στην ΑΣΟΕΕ κι έσπευσαν να υπερασπιστούν τους προμηθευτές τους με ναρκωτικά, οπότε όρμησαν έξω και επιτέθηκαν σε έναν από τους αστυνομικούς της “Ζ”, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν ελαφρά στο κεφάλι. 

Ο Αφγανός διέφυγε κατά τη διάρκεια της έντασης, ενώ ο αστυνομικός χρειάστηκε να μεταφερθεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου