Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Θεσσαλονίκη: Εύγε ΣΥΡΙΖΑ, η καλύτερη παρέλαση όλων των εποχών

Έπρεπε να έρθει ένα αριστερό κόμμα, για να διοργανώσει τέτοια παρέλαση, αφού οι δήθεν σοσιαλιστικές και δήθεν δεξιές κυβερνήσεις, φοβισμένες από τις αντιμιλιταριστικές σαχλαμάρες κάποιων γραφικών, υποτιμούσαν την παρέλαση και σκεφτόταν πώς να την καταργήσουν, για να μην τους δέρνουν οι ιδεολογικοί αντίπαλοι.

Κλασικοί χεσμένοι "δεξιοί" "κεντρώοι" και "φιλελεύθεροι", φοβούνταν μη και τους πουν...
"εθνικιστές" οι Μπουτάρηδες και κόψει το γάλα. Τελικά, οι αριστεροί, που κατηγορούσαν τις παρελάσεις ως "εθνικιστικά κατάλοιπα", το στρατό ως "μηχανή παραγωγής δολοφόνων" και τους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ ως "ιμπεριαλιστική φονική μηχανή", το Ισραήλ ως "χωροφύλακα της περιοχής", έγιναν υποδειγματικοί εθνικιστές χωρίς πατριδοκαπηλεία όμως, πιστοί -οι πιστότεροι- σύμμαχοι του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών, οι καλύτεροι συνεργάτες του Ισραήλ και επιτέλους ο στρατός απελευθερώθηκε από το φόβο, αφού μια ζωή οι χεσμένοι δεξιοί, δυσκολεύονταν να περπατήσουν από τις κατουρημένες πάνες, που τους ανάγκαζαν να φορούν οι "αντιμιλιταριστές" που όταν πήραν την εξουσία έγιναν ...αρχιστρατόκαβλοι !
"Δεξιός" λέγεται το ψοφίμι που τρέμει στην ιδέα ότι θα του αντιπολιτευθεί κάποιος που αυτοαποκαλείται "αριστερός".
Τεράστιο μάθημα για την ψοφοδεή και ψοφοειδή δήθεν πατριωτική παράταξη, που επί 40 χρόνια, έτρεμε μην και την πουν "δεξιά" οι "αριστεροί".
Τόσο γελοία φοβισμένη παράταξη, δεν υπήρξε πουθενά στον κόσμο. Σε κάθε τους λέξη οι "πατριώτες δεξιοί" έτρεχαν να δουν πώς τους ασκούσε κριτική ο κάθε παραμυθάς αριστερός, ώστε να μην το ξανακάνουν.
Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ αποδόμησε την έννοια αριστερά, με το περιεχόμενο που της έδιναν τα στελέχη της,
αλλά και 
γελοιοποίησε ακόμη περισσότερο τη φοβική δεξιά, γιατί κάθε κεντρώος και δεξιός πολίτης αναρωτιέται "αυτή είναι η περίφημη αριστερά την οποία τρέμαμε τόσα χρόνια η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ; Αυτοί είναι 100 φορές πιο δεξιοί, 100 φορές πιο πατριώτες και 100 φορές πιο εθνικιστές από μας!"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου