Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Αϊντεεέ... Νοσηλεύτρια έκλεβε χρήματα από την κάρτα ασθενούς



Μία απάνθρωπη, όσο και ασύλληπτη υπόθεση κατάφεραν να διαλευκάνουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, οι οποίοι βρέθηκαν μπροστά σε περιστατικό με περίεργες αναλήψεις χρημάτων από λογαριασμό 76χρονου ασθενούς που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, έπειτα από σοβαρό τροχαίο.


Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη των παράνομων αναλήψεων χρημάτων, που όπως διαπιστώθηκε τελικά, ήταν γυναίκα και ανήκε στο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Η νοσηλεύτρια, είχε καταφέρει να πάρει το πορτοφόλι του τραυματισμένου και νοσηλευόμενου Βολιώτη και με την κάρτα του έκανε αναλήψεις 3.224 ευρώ.

Οι συγγενείς του 76χρονου ασθενούς, απευθύνθηκαν στην Αστυνομία όταν διαπίστωσαν τις αναλήψεις. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη της γυναίκας, που είναι 49 ετών και νοσηλεύτρια στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο, μέσω βίντεο της τράπεζας.

Η συλληφθείσα ισχυρίσθηκε ότι βρήκε το πορτοφόλι τυχαία στο πάτωμα και ότι προέβη στις αναλήψεις γιατί είχε ανάγκη από χρήματα.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχημάτισε εναντίον της δικογραφία για κλοπή κατ' εξακολούθηση και η υπόθεση διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου