Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Ουάου ~ Ο παρανοϊκός λαθρομετανάστης δεν μεγάλωσε καθόλου μετά από 3 χρόνια - Παρέμεινε 17χρονος


Έχει καταντήσει αηδία όλα τα λαθροσκατά να δηλώνουν ανήλικοι 17χρονοι. Βλέπεις κάτι 35χρονα γομάρια που κάνουν καραμπάμ από χιλιόμετρα και τους δέχονται ως 17χρονους!

Ο παρανοϊκός λαθρομετανάστης που βίασε και δολοφόνησε το κοριτσάκι στην Γερμανία, πέρασε από την Ελλάδα κι έκανε τα ίδια σε μία ελληνίδα, αλλά την κοπάνησε από το μπουρδελοκράτος μας και συνέχισε το θεάρεστο έργο του και σε άλλες χώρες:



Αποκάλυψη σοκ για την εγκληματική δράση του Αφγανού (κατά δήλωσή του) Χουσεΐν Κ -του εισβολέα λαθρομετανάστη που συνελήφθη για τη δολοφονία Γερμανίδας φοιτήτριας και κόρης ανώτατου Ευρωπαίου αξιωματούχου Μαρία Λάντενμπούργκερ-  στην Ελλάδα, προχωρά το γερμανικό περιοδικό Stern.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο Αφγανός κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας 20χρονης φοιτήτριας στην Κέρκυρα το 2013. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Αφγανός άρπαξε την τσάντα της νεαρής κοπέλας και στη συνέχεια την πέταξε από ύψος περίπου 8 μέτρων.

Η κοπέλα, που ευτυχώς δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά, είχε αναγνωρίσει το δράστη. Η αστυνομία προχώρησε άμεσα στη σύλληψή του και ο ίδιος ο Αφγανός ισχυρίστηκε τότε ότι ήταν 17 ετών.
Από την πρώτη στιγμή, οι ελληνικές αρχές είχαν αμφιβολίες για την πραγματική του ηλικία αλλά και την ορθότητα των υπόλοιπων προσωπικών στοιχείων που τους είχε δώσει.


 
H Σπυριδούλα, που έσπρωξε ο Αφγανός στο γκρεμό

«Τη σήκωσα και την πέταξα επειδή φώναζε», είχε πει τότε στην Ελληνική Αστυνομία το λαθρο-απόβρασμα για τη βίαιη επίθεσή του κατά της 20χρονης φοιτήτριας, την οποία πέταξε από παραλιακό τοιχίο 8 μέτρων όταν αυτή αρνήθηκε να του δώσει την τσάντα της.

Το βίαιο περιστατικό έγινε ξημερώματα στα Μουράγια, κοντά στο Μουσείο του Διονυσίου Σολωμού.
Η νεαρή κοπέλα είχε βγει με συμφοιτήτριές της και κάποια στιγμή, όταν έμεινε μόνη της, βρέθηκε αντιμέτωπη με τον δράστη. Αυτός της επιτέθηκε και της άρπαξε την τσάντα, η 20χρονη όμως προσπάθησε να αντιδράσει και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

«Τη σήκωσα και την πέταξα επειδή φώναζε», είχε αναφέρει στην Αστυνομία ο Αφγανός προσθέτοντας πως φοβήθηκε γιατί την ώρα της επίθεσης αντιλήφθηκε φώτα αυτοκινήτου και δεν ήθελε να γίνει αντιληπτός.
Έτσι, σήκωσε την άτυχη κοπέλα από τη μέση και την έριξε από τα κάγκελα στο κενό μαζί με την τσάντα της. Ευτυχώς η κοπέλα έπεσε σε μια μικρή αμμουδιά και δεν έχασε τη ζωή της, όμως φέρει βαριές σωματικές κακώσεις - κάταγμα στο χέρι, τραύματα στο πρόσωπο και εκδορές σε όλο της το σώμα. Τραυματισμένη η φοιτήτρια κατάφερε και σύρθηκε έως τον παραλιακό δρόμο και ζήτησε βοήθεια.
Όταν έφθασε η Αστυνομία, διατηρούσε ακόμη τις αισθήσεις της η άτυχη κοπέλα έδωσε την περιγραφή του δράστη. Έτσι, οι Αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον αλλοδαπό, ο οποίος ομολόγησε.

Τον Φεβρουάριο του 2014, όπως εξηγεί το περιοδικό, ο Αφγανός καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση.

Συνελήφθη τότε αλλά αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου!

Ο Αφγανός δράστης  αποφυλακίστηκε στις 31 Οκτωβρίου το 2015  σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου 4322/2015 με περιοριστικούς όρους να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της μόνιμης κατοικίας του μια φορά τον μήνα.

Ο νεαρός Αφγανός αφού έκανε χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου δήλωσε μόνιμη κατοικία στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου ήταν τυπικός μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2016 όταν  παραβίασε τους περιοριστικούς όρους και δεν εμφανίστηκε στο Αστυνομικό τμήμα της δηλωμένης περιοχής του. Έκτοτε, η Ελληνική Αστυνομία τον αναζητά.
  
Παραμένει άγνωστο πως, τον Νοέμβριο του 2015 ο νεαρός έφτασε στην Γερμανία και δηλώθηκε ως ανήλικος στις αρχές ως Χουσεΐν Κ., ασυνόδευτος ανήλικος 16 ετών. 


 
Η Μαρία Λάντενμπούργκερ, η κόρη ενός ανώτερου Ευρωπαίου αξιωματούχου, επέστρεφε από ένα πάρτι στην πανεπιστημιούπολη του Φράιμπουργκ στη Γερμανία όταν δέχτηκε επίθεση στο δρόμο.
Έπεσε θύμα βιασμού ενώ ο δράστης την έπνιξε, με το πτώμα της να βρίσκεται στον ποταμό Ντρέισαμ.



Το σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα τις 16 Οκτωβρίου ωστόσο οι λεπτομέρειες της δολοφονίας έγιναν γνωστές μόλις μετά τη σύλληψη την Παρασκευή ενός Αφγανού λαθρομετανάστη που δήλωσε 17 χρονών.

Ο άνδρας συνελήφθη όταν κοντά στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε ένα φουλάρι με το DNA του. Το φουλάρι ανήκε στο θύμα.


Οι Αρχές οδηγήθηκαν στον θύτη με τη βοήθεια μιας κάμερας ασφαλείας που βρισκόταν στην περιοχή.



Ο 17χρονος Αφγανός μετά τη σύλληψή του ομολόγησε την ενοχή του. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ο αγνώστων λοιπόν στοιχείων ανήλικος είχε φτάσει τον περασμένο χρόνο στη Γερμανία ως ασυνόδευτος και φιλοξενούνταν σε μια οικογένεια στην πόλη.

Σύμφωνα επίσης με τις αναφορές, η κοπέλα στον ελεύθερο χρόνο της πρόσφερε εθελοντική εργασία σε ένα από τα κέντρα φιλοξενίας λαθροεισβολέων στο Φράιμπουργκ. Είναι ωστόσο άγνωστο αν είχε έρθει ποτέ σε επαφή με τον κατηγορούμενο πριν από το μοιραίο βράδυ.



Αντιδράσεις 

Το τραγικό αυτό γεγονός προκάλεσε «θύελλα» στη Γερμανία.

Η γερμανική δεξιά και ένα συνδικάτο αστυνομικών καταφέρθηκαν εναντίον της «μαζικής»  και «ανεξέλεγκτης» μετανάστευσης ενώ η τοπική κοινωνία εμφανίστηκε σοκαρισμένη από την αποτρόπαια δολοφονία.


Φυσικά από την πρώτη στιγμή το είχαμε επισημάνει το συγκεκριμένο. Ήρθε η επιβεβαίωση από την γερμανική εφημερίδα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου