Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε την Ιρακινή νοικοκυρά που αποκεφαλίζει & βράζει τζιχαντιστές! ~ Στην κουζίνα ολοταχώς


Δείτε την Ιρακινή νοικοκυρά που αποκεφαλίζει και βράζει τζιχαντιστές!Είναι 39 ετών, νοικοκυρά και το όνομά της είναι Γουαλίντα Μωχάμεντ Αλ Τζουμαλίλι. Και είναι ο φόβος και ο τρόμος του ISIS...

Οπως λέει στο CNN η Γουαχίντα – πιο γνωστή ως Ουμ Χανάντι – έχει αποκεφαλίσει και στη συνέχεια...

Το γνωρίζατε ότι ο Όμηρος έγραψε τα έπη του στα… αλβανικά;


Το ξέρετε ότι ο Όμηρος έγραψε τα έπη του στα… αλβανικά; 

Μας το βεβαιώνει η απόφαση της Διάσκεψης των Αλβανών της Διασποράς, που έγινε τον Αύγουστο στην Φλωρεντία:

«Οι Αλβανοί είναι καθαροί Πελασγοί. Τα δύο παγκόσμια αριστουργήματα η Ιλιάδα και η Οδύσσεια είναι γραμμένα στην αρχαία...

QUIZ για δυνατούς κρατικοδίαιτους (α)...λύτες:



Ένα quiz για… γερά νεύρα, που ίσως θα έπρεπε να τοιχοκολληθεί ΠΑΝΤΟΥ, σε όλη τη χώρα, από ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ τους αφισοκολλητές του τραγικού πελατειακού Κράτους, για να δούμε τελικά, μετά από 4 μνημόνια, πόσους και πόσων ειδών «κόφτες» χρειάζεται αυτή η χώρα.

Να δούμε τελικά πόσο αχανής είναι η ελληνική Σφραγιδοκρατορία:

Πώς οι γυναίκες της Σαλματίδας νίκησαν τον στρατό του Αννίβα

Ο Αννίβας στην Ιβηρία πολιορκούσε μα μεγάλη πόλη, την Σαλματίδα. Έκανε λοιπόν συνθήκη ειρήνης να λύσει την πολιορκία, αφού λάβει τριακόσια αργυρά τάλαντα και τριακόσιους ομήρους. 
Επειδή όμως οι Σαλματαίοι δεν του έδιναν τα συμφωνημένα, ο Αννίβας άλλαξε γνώμη και άφησε τους στρατιώτες του να διαγουμίσουν την πόλη. Τότε οι βάρβαροι...

Χαμηλότερα τέλη κυκλοφορίας 2017 για μεταχειρισμένα ΙΧ


Χαμηλότερα τέλη κυκλοφορίας θα πληρώνουν από φέτος χιλιάδες φορολογούμενοι κάτοχοι μεταχειρισμένων ΙΧ αυτοκινήτων καθώς με βάση την νομοθεσία για τον υπολογισμό της παλαιότητας θα μετρά στο εξής το έτος πρώτης ταξινόμησης σε χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι το έτος ταξινόμησης τους στην Ελλάδα.

Η αλλαγή για τους ιδιοκτήτες μεταχειρισμένων ΙΧ αυτοκινήτων θεσπίστηκε...

Μεγάλα ιστορικά γεγονότα που διήρκεσαν ελάχιστα


Η αυτοκρατορία του Αλέξανδρου δεν πρόλαβε να κλείσει δεκαετία. Και άλλα σοκαριστικά μικρά σε διάρκεια «μεγάλα» ιστορικά γεγονότα.

Δεν θέλουμε να σας σοκάρουμε, αλλά αν βρείτε μια μηχανή του χρόνου και πατήσετε το κουμπί που γράφει «Αρχαία Ρώμη» οι πιθανότητες να πέσετε πάνω στον αυτοκράτορα Ιούλιο Καίσαρα είναι εξαιρετικά λίγες. Περίπου όσο...

Ερντογάν: Ηττα η Συνθήκη της Λωζάννης, παραχωρήσαμε νησιά +vid


Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επέκρινε εκείνους που υπέγραψαν τη Συνθήκη της Λωζάννης το 1923, διαμορφώνοντας σε μεγάλο βαθμό τα σημερινά όρια της χώρας του αντί για τα «απομεινάρια» του κράτους που οραματιζόταν η Συνθήκη των Σεβρών, υποστηρίζοντας ότι κάποιοι προσπάθησαν να παρουσιάσουν την πρώτη ως νίκη.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ! Στο νοσοκομείο η Μ. Αλεξάνδρου ~ Τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ερωτικής συνεύρεσης +pics


Της ευχόμαστε καλή ανάρρωση και να επιστρέψει γερή στη δουλειά της.

Η Μαρία Αλεξάνδρου, πριν λίγες ημέρες, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κλινική των βορείων προαστίων, μετά από τραυματισμό που είχε στη γενετήσια περιοχή.
Το μοντέλο - πορνοστάρ, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια...

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

(Ακροαριστερό) Κράτος εναντίον Ωραιοκάστρου


Ο πραγματικός σκοπός αυτών των νόμων είναι να ποινικοποιήσουν πολιτικές απόψεις που είναι αντίθετες στα δόγματα της πολυπολιτισμικότητας και της πολιτικής ορθότητας.

Αν η εφαρμογή του ΕΝΦΙΑ καθιέρωσε το γεγονός ότι οι Έλληνες είναι πλέον νοικάρηδες της ιδιοκτησίας τους, η πολιτική των ανοιχτών συνόρων και η μαζική εισροή μουσουλμάνων παγιώνει το γεγονός ότι σταδιακά η Ελλάδα μετατρέπεται σε μια ξένη χώρα για τους Έλληνες, την θρησκεία και τις παραδόσεις τους. Αυτή τη φορά ο αφελληνισμός της Ελλάδας δεν επιβάλλεται από έναν ξένο κατακτητή, αλλά από την ίδια κυβέρνηση του ελληνικού κράτους.

Κληρώσεις με τις χάρτινες αποδείξεις ~ Θα πετύχει γιατί είμαστε τζογαδόροι


Προβλέπω επιτυχία της όλης διαδικασίας. Χτυπάει στο DNA του Έλληνα και των εκατομμυριών λάθρο που ζουν στη χώρα μας η απόφαση να κληρώνονται δώρα για τις αποδείξεις που παίρνουμε με τις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών. Δείτε τις προϋποθέσεις και για ποιούς θα ισχύει.

Μια φορά την εβδομάδα θα κληρώνονται αγορές σε καταστήματα, ανά μήνα ή δίμηνο ή τρίμηνο θα κληρώνονται ΙΧ αυτοκίνητα τα οποία...

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Πετρέλαιο θέρμανσης 2016 ~ 2017 - Αυτή είναι η τιμή μετά το νέο φόρο


Φωτιά παίρνει το πετρέλαιο θέρμανσης - Πόσο θα πληρώσετε φέτοςΜε νέα φοροεπιδρομή - έμμεση- έρχονται αντιμέτωπα τα νοικοκυριά σε περίπου 20 μέρες. Ο λόγος για την τσουχτερή τιμή του πετρελαίου θέρμανσης το οποίο ακριβαίνει εξαιτίας του νέου αυξημένου Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης αλλά και του ΦΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα το πολύτιμο αγαθό για την επιβίωση των οικογενειών θα πωλείται σε σχέση με την αντίστοιχη εναρκτήρια περίοδο της διάθεσής του κατά 11% ακριβότερο.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Συγκλονιστική, ίσως η πιο "δυνατή" φωτογραφία της χρονιάς


Σοκ προκαλεί η φωτογραφία από το Χαλέπι που ανέβασε στο twitter ο Σύρος δημοσιογράφος Ibrahim Hamidi.
Οι διασώστες  βρήκαν νεκρή μια μάνα κάτω από τα ερείπια του σπιτιού της. Στην αγκαλιά της έχει το νεκρό βρέφος της, ενώ δίπλα της, επίσης νεκρός, βρίσκεται ο μεγαλύτερος γιος της.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Μαντέψτε ποιάς χώρας οι "μετανάστες" είναι λιγότερο επιθυμητοί σε όλη την Ευρώπη



*Το άρθρο για λόγους "πολιτικής ορθότητας", αναφέρει τους λαθρομετανάστες με τα καλλιτεχνικά τους ψευδώνυμα.

Σε τρεις κατηγορίες προσφύγων είναι πιο πρόθυμοι οι Ευρωπαίοι -δεξιοί και αριστεροί - να δώσουν άσυλο: σε ανθρώπους με μόρφωση και εξειδίκευση που μπορούν να συνεισφέρουν στην ευρωπαϊκή οικονομία, σε όσους έχουν υποστεί...

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε πότε θα καταβληθεί και ποιοι δικαιούνται το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης


Το τελευταίο πενθήμερο του Σεπτεμβρίου θα καταβληθεί το επίδομα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, σε 35.000 νοικοκυριά, δηλαδή 91.000 δικαιούχους από 30 Δήμους, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας.

Οικογένειες με δύο ενήλικες και και δυο παιδιά δικαιούνται...

Τέλη κυκλοφορίας ΙΧ 2017 ~ Δείτε τις αλλαγές και τα ποσά για κάθε κατηγορία


Ριζικά αναμένεται να αλλάξουν τα Τέλη Κυκλοφορίας των αυτοκινήτων το 2017 με ευχάριστες εκπλήξεις για όσους έχουν αυτοκίνητα 10ετίας και δυσάρεστα νέα για τους ιδιοκτήτες οχημάτων με μικρότερη ηλικία.

• Όποιος έχει αυτοκίνητο με ημερομηνία κυκλοφορίας προγενέστερη του 2007 θα πληρώνει τέλη με βάση τον κυβισμό.
• Όποιος έχει αυτοκίνητο με ημερομηνία κυκλοφορίας μεταγενέστερη του 2007 θα πληρώνει με βάση τις εκπομπές αερίων ρύπων.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Να μην ξεχάσω να πάρω κρασί Μακεδονίας από τα Lild!


Οι κάτοικοι στη Γερμανία, έχουν τη δυνατήτα να αγοράσουν...
 
Mazedonischer Vranac & Kadarka / Süße Grüße von Mazedonien...

Είναι (και) αυτή τη κυβέρνηση των Αλβανών εγκληματική οργάνωση;


Σε κοσμικό γάμο σε θέρετρο των Αγίων Σαράντα φέρεται να έδωσε το «παρών» ο επονομαζόμενος «Εσκομπάρ» των Βαλκανίων, ο 44χρονος Aλβανός Κλεμέντ Μπαλίλι, που διώκεται με διεθνές ένταλμα των ελληνικών αρχών ως επικεφαλής κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά στην Κεντρική Ευρώπη μέσω Ελλάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αλβανικό Τύπο, ο Μπαλίλι, που διατηρούσε ισχυρά ερείσματα στην κυβέρνηση της γειτονικής Αλβανίας,

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Πιάσανε τον 84χρονο ρατσιστή, χρυσαυγίτη κλπ που βασανίζει με τις ατάκες του τον δήμαρχο, τις ακροαριστερές & τους λάθρο στη Λέσβο!


Ένας 84χρονος κάτοικος της Μόριας συνελήφθη χθες το βράδυ επειδή φέρεται να απείλησε, με κυνηγετική καραμπίνα, λαθρομετανάστες που κάθονταν σε καντίνα που βρίσκεται στην είσοδο του hot spot.

Ο 84χρονος έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, αφού είχε πετάξει στον δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό κατά τη διάρκεια λαϊκής συνέλευσης του χωριού, ένα κεφάλι προβάτου,...

Τα γεωμετρικά γλυκά μιας σεφ! +pics


Η Dinara Kasko κατάγεται από την Ουκρανία και σχολείται με τη ζαχαροπλαστική δημιουργώντας γευστικά γλυκά αλλά και πρωτότυπα στην όψη.

Οι δημιουργίες της εμπνέονται από τις αρχιτεκτονικές δομές και από τα κτήρια με μίνιμαλ γραμμές, παρουσιάζοντας επιδόρπια που θυμίζουν κάτι από… αρχιτεκτονικό design.

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Διασύρονται καθημερινά...


"Oι Πασόκοι, εκτός από την τεχνογνωσία του κυβερνάν, έφεραν και την τεχνογνωσία του κλέπτειν".

Είναι γεγονός πως η ηθική κατάπτωση προηγείται της πολιτικής πτώσης. Και η παρούσα κυβέρνηση δεν υφίσταται απλώς αλλεπάλληλες πολιτικές ήττες, αλλά αυτές συνοδεύονται και από την ηθική απαξίωσή της.

Η υπόθεση της Τράπεζας Αττικής και η τριγωνική σχέση Σπίρτζη - Καλογρίτσα - τράπεζας, σε συνδυασμό με τον διαγωνισμό - παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες,...

Ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μόνοι σας: Ακροαριστεροί vs Ακροδεξιοί





Τί αποτελέσματα δίνει το google για τις δύο αυτές λέξεις;

Από ότι φαίνεται (όπως το βλέπω εγώ) οι ακροαριστεροί είναι είδος προς εξαφάνιση, και αυτοί οι λίγοι, υπάρχουν μόνο στην Τουρκία (άντε και Ιταλία), ενώ οι ακροδεξιοί...

Πώς είναι η Στήλη των Όφεων στη Θεσσαλονίκη σήμερα;


 
Η "Στήλη των Όφεων" στη Θεσσαλονίκη μετά τον καθαρισμό και το ψιλοσυμμάζεμα με το μάρμαρο περιμετρικά. 

Το βράδυ μάλλον είναι καλύτερα με τα σποτάκια που τον φωτίζουν, γιατί την ημέρα... άστα! Κατάθλιψη με τους γύρω τοίχους και ο καιρός σήμερα πολύ μουντός βρε παιδί. Λίγο πιο κάτω στο Ναό της Αφροδίτης επί της Πλατείας Αντιγονιδών είναι...

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Ανθρώπινο Είδος - Η Ιστορία όλων μας Επ.11 ~ Ταχύτητα (Βίντεο)


Έχοντας μπει στον 20ό μ.Χ. αιώνα οι άνθρωποι εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις φυσικές πηγές του πλανήτη για την απόκτηση κέρδους, ενώ οι αποικίες των ισχυρών, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους ιθαγενείς κατοίκους, ακόμη καλά κρατούν.

Συγχρόνως γίνονται πρόοδοι στην ιατρική, μηχανική και τεχνολογία. Η βιομηχανική παραγωγή συμβάλλει στη νίκη των Βορείων στον Εμφύλιο της Αμερικής και αλλάζει τον ρου της Ιστορίας...

Το πόσο μεθυσμένος νιώθετε εξαρτάται και από τους γύρω σας!


Εκ πρώτης όψεως το μεθύσι έχει να κάνει με το πόσο αλκοόλ έχει πιει κανείς. Στην πραγματικότητα, όμως, το πόσο μεθυσμένος νιώθει κάποιος δεν εξαρτάται μόνο από το πόσα ποτηράκια έχει «κατεβάσει», αλλά επίσης από το πόσο μεθυσμένοι είναι οι γύρω του, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

Η μελέτη –η πρώτη του είδους της– δείχνει ότι πέρα από την...

Ναζιστές και κομμουνιστές απατεώνες αγιοποιούνται αβέρτα...


Με τις ευλογίες του Βατικανού αλλά και του Χίτλερ, ιδρύθηκε από τους φιλοναζί Ουστάσι του Αντε Πάβελιτς στην Κατοχή το πρώτο κροατικό κράτος, που είχε ως θρησκευτικό ηγέτη τον μελλοντικό άγιο, καθολικό καρδινάλιο Στέπινατς.

Το Βατικανό υποκίνησε το 1991 την απόσχιση της Κροατίας από τη Γιουγκοσλαβία και αναγνώρισε πρώτο την ανεξαρτησία της πιέζοντας και άλλες χώρες της Δύσης να πράξουν το ίδιο.

Η υπόθεση της μελλοντικής αγιοποίησης του Στέπινατς φέρνει αντιμέτωπους τόσο τους Σέρβους όσο και το Φανάρι. Ούτως ή άλλως, οι Σέρβοι δεν μπορούν να ξεχάσουν τους νεκρούς τους από τους Ουστάσι Κροάτες. Σύμφωνα με επιστολή του Γερμανού υποστρατήγου των «SS» Ernest Fick, στις 16.3.1944, προς τον Ραΐχσφίρερ Χάινριχ Χίμλερ οι Ουστάσι στα στρατόπεδα του Γιασένοβατς σκότωσαν 600-700.000 Σέρβους.

Οι γύφτοι της Αλεξάνδρειας δεν θέλουνε λαθρομεταναστάκια στα σχολεία τους +vid


Φανταστείτε τί έχει να γίνει εάν τα επιδόματα των γύφτων αρχίσουν να τα παίρνουνε οι λάθρο.
Οι γύφτοι της περιοχής φοβούνται οτι θα υπάρξουν συγκρούσεις μεταξύ των γυφτακίων του συνοικισμού και των "Σύρων".

Ο Σύλλογος Ελλήνων Βλαχόφωνων Η ΔΥΝΑΜΗ πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου στον συνοικισμό του Αγίου Γεωργίου Αλεξάνδρειας συνάντηση σχετικά με την πληροφόρηση...

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Λεμόνια ~ Γιατί είναι πανάκριβα αυτές τις ημέρες;



Σε είδος πολυτελείας φαίνεται ότι έχουν μετατραπεί τα τελευταία χρόνια τα λεμόνια.

Ιδίως κατά τους θερινούς μήνες και έως τον Οκτώβριο, οπότε δεν υπάρχει ελληνική παραγωγή, οι τιμές αυξάνονται σημαντικά, καθώς τα εισαγόμενα Αργεντινής κοστίζουν ως και 3,30 ευρώ/κιλό, ενώ αυτά της Ισπανίας κυμαίνονται πέριξ των τριών ευρώ/κιλό επίσης.

Πώς οι Τούρκοι βάζουν «φερετζέ» σε ελληνικές αρχαιότητες


H Mικρά Ασία από αρχαιοτάτων χρόνων υπήρξε σταυροδρόμι πολιτισμών και κυρίως σημείο συνάντησης μεταναστευτικών φυλών που μετακινούνταν από την Ανατολή προς τη Δύση ή και αντίστροφα. 


Οι αρχαίοι λαοί που την κατοίκησαν ήταν πολλοί...

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Το Ωραιόκαστρο ως μια κάποια λύσις


Καλά που υπάρχει και το Ωραιόκαστρο, για να μπορούν οι σύντροφοι να εκτονώνουν την αριστεροσύνη τους. Διότι με τόσο «ηθικό πλεονέκτημα» που έχει πέσει στην πιάτσα, τι άλλο θα μπορούσαν να πουν;

Να μιλήσουν για νεποτισμό και διορισμούς ημετέρων στο κράτος; Μα δεν έμεινε, συγγενής στελέχους των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφισοκολλητής ή κολλητός, παραπονούμενος. Όλα –μα όλα!– τα εκφυλιστικά χαρακτηριστικά της μεταπολίτευσης εμφανίστηκαν σαν μια μεγάλη έκρηξη βόθρου,

Η απάντηση του Συλλόγου Γονέων στο δημοτικό Ωραιοκάστρου στα ΜΜΕ


Δεν θα δεχθούμε "εκπτώσεις"στη υγεία και τη ζωή των δικών μας παιδιών και ας μας λένε νεορατσιστές, τονίζει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

Mε αφορμή τα υβριστικά δημοσιεύματα στον έντυπο - ηλεκτρονικό τύπο, την ολοκληρωτική "επίθεση" των ΜΜΕ που "εισπράττουμε" συνεχώς ως "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ" αλλά και ως ευρύτερη τοπική κοινωνία λόγω, της θέσης μας στην ένταξη των προσφυγόπουλων στα δημοτικά σχολεία του δήμου μας, η οποία τείνει να διχάσει και να αποπροσανατολίσει τους πολίτες πλέον όλης της επικράτειας και να αποτελέσει την "τεχνητή" θρυαλλίδα για την έκρηξη "παθών", εντελώς άσχετων με τη φύση των σκοπών του συλλόγου μας, ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΖΟΥΜΕ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, τα κάτωθι:

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Αρχαίοι εξωγήινοι (11x15) ~ Σίβα ο Καταστροφέας


*Με αυτό το επεισόδιο ολοκληρώνεται η σαιζόν.

Ο Shiva θεωρείται ότι είναι ικανός να δημιουργήσει το απόλυτο καλό, αλλά αφού πρώτα επιφέρει τον Όλεθρο και την Καταστροφή.
 


- Ήταν ο θεός των Ινδουιστών ένας μύθος ή μήπως υπάρχουνε στοιχεία ότι ηγούνταν ομάδας εξωγήινων;
- Μήπως το όνομά του στην Ελλάδα ήταν... Δίας
- Είναι δυνατόν να αποτελεί την αναπαράσταση ενός κατακλυσμιαίου γεγονότος στο παρελθόν;

Σωστό: Απαγορεύονται από φέτος τα κινητά τηλέφωνα στα σχολεία


Απαγορεύονται από φέτος τα κινητά τηλέφωνα στα σχολείαΟι περισσότεροι μαθητές είναι κάτοχοι κινητών τηλεφώνων, με τα tablet, τα laptop και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές να ακολουθούν. Όσα βολεύουν, μάλιστα, το πιθανότερο είναι ότι έχουν μια θέση στην τσάντα αλλά και στην τσέπη τους στο σχολείο… τουλάχιστον μέχρι τώρα αφού, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, από φέτος οι μαθητές δεν επιτρέπεται να τα έχουν μαζί τους στο σχολείο. Συγκεκριμένα, προβλέπονται τα εξής:

Ο Πιτσιρίκος έγραψε έργο για το Θέατρο Τέχνης. Σοβαρά τώρα…


Δεν είναι φάρσα: ο (ακροαριστερός) μπλόγκερ που τον Μάιο του 2010 έγραφε στο Twitter «παιδιά, αν διαβάζει κάποιος άνεργος, η Marfin ψάχνει για τρεις υπαλλήλους», τώρα γράφει έργο για το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν. Ένας μπλόγκερ που ενηλικιώνεται, ένα ιστορικό θέατρο το οποίο ξαφνικά κονταίνει.

Ναι, ήταν λίγο μετά τον εμπρησμό της τράπεζας και τον θάνατο τριών ανθρώπων (μεταξύ των οποίων μία έγκυος). Μια ιστορία που στοιχειώνει την Αθήνα, τη χώρα.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Ακροαριστεροί γέμισαν λαθρομετανάστες την Ελλάδα για να μοιραστούν το παραδάκι


«Βόμβες» Βουδούρη: Αναθέτουν έργα για hotspots σε… φίλους

Βαρύτατες δημόσιες καταγγελίες για κακοδιοίκηση από την πλευρά του παραιτηθέντος γενικού γραμματέα Οδυσσέα Βουδούρη και μια εκκωφαντική σιωπή από τον πρώην προϊστάμενό του Γιάννη Μουζάλα συνεχίζουν να χαρακτηρίζουν το σκηνικό στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, την ώρα που οξύνονται τα προβλήματα στις ακατάλληλες δομές διαμονής των "προσφύγων" και νέες εστίες έντασης ξεσπούν καθημερινά.

Έρευνα σοκ στα λύματα της Αθήνας ~ Δραματική αύξηση των ψυχοφαρμάκων


Η οικονομική κρίση είχε ως συνέπεια να καταγραφεί στα λύματα της Αθήνας μια μεγάλη αύξηση ψυχοφαρμάκων, καθώς και παράνομων ουσιών, σύμφωνα με μια νέα έρευνα ελλήνων και άλλων επιστημόνων. Το βασικό συμπέρασμα των ερευνητών είναι ότι η υγεία του πληθυσμού, ιδίως η ψυχική, επιδεινώθηκε στη διάρκεια της κρίσης.

Μαλακίτσες Μπουτάρη με πασαρέλα μέσα στα ξερόχορτα της Παραλίας


Δείτε τον Γιάννη Μπουτάρη σε ρόλο... μοντέλου σε πασαρέλα [εικόνες - video]Σ' αυτό το "ντεφιλέ", τα μοντέλα ήταν στην κυριολεξία γυναίκες και άντρες της "διπλανής πόρτας" και τα ρούχα ήταν φτιαγμένα, όχι από πανάκριβα υλικά, αλλά από αντικείμενα που βρίσκεις καθημερινά στα ...σκουπίδια!

Η "πασαρέλα της ανακύκλωσης" στήθηκε...

Νέο τοπίο για την ονομασία της Βαρντάρσκας με την απομάκρυνση Γκρουέφσκι


Η ονομασία "Μακεδονία" τείνει να καθιερωθεί καθώς, όχι μόνον αρκετές χώρες, αλλά και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλούν έτσι τα Σκόπια χωρίς ενδοιασμό.

Υπάρχουν δύο γεγονότα που με καθιστούν ιδιαιτέρως ανήσυχο σχετικώς με το ζήτημα των σχέσεών μας με τα Σκόπια, φοβούμενος ότι έχει καλλιεργηθεί το έδαφος -και στις δύο πλευρές- για αποδοχή της σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό, που ουσιαστικώς θα πρόκειται για μια απάτη, αφού ο γεωγραφικός προσδιορισμός θα πεταχτεί στα αζήτητα και θα απομείνει μόνον η "Μακεδονία" ως ονομασία του αλβανοσλαβικού κράτους.

Μία ακόμη υπέροχη βραδιά χθες στην λαθροκρατούμενη Χίο ~ Εισβολείς, ακροαριστεροί & ΜΑΤ επιτέθηκαν σε κατοίκους


Έκτροπα και χρήση χημικών από τα ΜΑΤ σημειώθηκαν στη διάρκεια διαμαρτυρίας κατοίκων κατά λαθρομεταναστών στην κεντρική πλατεία της Χίου αργά το απόγευμα της Τετάρτης. Ομάδα κατοίκων επιτέθηκε κατά δημοσιογράφων του νησιού, ενώ πραγματοποίησε πορεία προς το κέντρο λαθρομεταναστών στη Σούδα, ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο και φωνάζοντας συνθήματα. Ομάδα λαθρομεταναστών μαζί με ακροαριστερούς πληρωμένους από ΜΚΟ απάντησε, ρίχνοντας πέτρες.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Ιωάννα της Λωραίνης ~ Η Πολέμαρχος του Θεού (Βίντεο)


Η Ζαν Ντ’ Αρκ (Jeanne d'Arc), γνωστότερη στην Ελλάδα ως Ιωάννα της Λοραίνης, γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 1412 στο χωριό Ντονρεμί της βορειοανατολικής Γαλλίας, στα σύνορα της Καμπανίας και της Λορένης. Μεγάλωσε στο αγρόκτημα της οικογένειάς της, χωρίς να μάθει ποτέ γραφή και ανάγνωση.

Ήταν μόλις 12 ετών όταν άρχισε για πρώτη φορά ν’ ακούει φωνές, που την καλούσαν να σώσει τη...

«Η Μεγάλη Φωτιά»: Το μυθιστόρημα που «ανατρέπει» όσα ξέραμε για την Μικρασιατική Καταστροφή


Νέα στοιχεία, φως στο άγνωστο διπλωματικό παρασκήνιο, και λεπτομερείς αποκαλύψεις για τις τελευταίες τεταμένες στιγμές που προηγήθηκαν την προέλαση της πύρινης λαίλαπας που σημάδεψε τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων και σφράγισε την μοίρα δύο λαών.

Πρόκειται για το σκηνικό της «Μεγάλης Φωτιάς» (The Great Fire), του νέου ιστορικού δράματος με αντικείμενο την άγνωστη μέχρι σήμερα αλλά περιπετειώδη προσπάθεια δύο Αμερικανών, οι οποίοι μέσα στο χάος και τον παραλογισμό...

Τιμωρήθηκε με... απλή μετάθεση ενώ χτυπούσε τις κάρτες 22 λαμόγιων!


Πρόκειται για γεγονός που κατά καιρούς συναντά κανείς στο πολύπαθο αλλά και δαιμόνιο ελληνικό Δημόσιο αλλά ουδενός το αυτί ιδρώνει. Ή μάλλον οι συνέπειες για τους «επίορκους» (λαμόγια του κερατά δηλαδή), δημοσίους υπαλλήλους είναι περιορισμένες έως ασήμαντες. 

Xάκαραν τη WADA & αποκαλύπτουν ντοπαρισμένους αθλητές των ΗΠΑ


Μέγα-σκάνδαλο: Ρώσοι χάκαραν τη WADA και αποκαλύπτουν ντοπαρισμένους αθλητές των ΗΠΑΑντιμέτωπος με τεράστιο σκάνδαλο που θα μπορούσε να προκαλέσει χιονοστιβάδα αποκαλύψεων βρίσκεται ο παγκόσμιος αθλητισμός, καθώς ομάδα χάκερ ισχυρίζεται ότι βρήκε πρόσβαση στους υπολογιστές της WADA και πήρε αρχεία που δείχνουν ότι κορυφαίοι αθλητές των ΗΠΑ έλαβαν απαγορευμένες ουσίες στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Δίνουμε 15.000 ευρώ για κάθε "πρόσφυγα";


Τρομερά πράματα είπε ο Βουδούρης κι εκδιώχθηκε φυσικά από τον Τσίπρα. Η Ελλάδα δίνει 15.000 τον χρόνο ΓΙΑ ΚΑΘΕ λαθρομετανάστη! Δηλαδή με 60.000 λάθρο (τουλάχιστον) το κόστος είναι 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ τον χρόνο!!!

Ακολουθεί ρεπορτάζ από καθεστωτική φυλλάδα που αποκαλεί τους λαθρομετανάστες με τα καλλιτεχνικά τους ψευδώνυμα:

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Συμπαράσταση στους γονείς στο Ωραιόκαστρο ~ Ακροαριστερού-φασιστικού τύπου παρακρατικά συνθήματα σε σχολεία και στο δημαρχείο

 
«Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου και καταδικάζουμε απερίφραστα το φασιστοειδές όργιο ύβρεων και επιθέσεων σε βάρος Ελλήνων γονιών που αγωνιούν για τα παιδιά τους.

Συντασσόμαστε με την πρόταση του Δήμου Ωραιοκάστρου για τη δημιουργία σχολείων προσφύγων εκτός των σχολείων και του Δήμου.

Για πρώτη φορά επιστήμονες κατέγραψαν τον διάλογο δύο... δελφινιών


Τα δελφίνια τα λένε μεταξύ τους όπως δύο άνθρωποι, σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι οποίοι για πρώτη φορά πιστεύουν ότι κατέγραψαν και ανέλυσαν μια τέτοια τετ-α-τετ συνομιλία.

Μπορεί να μην είναι δυνατό -ακόμη τουλάχιστον- να καταλάβουμε τη δελφινογλώσσα, αλλά φαίνεται πως αυτή υπάρχει και χρησιμοποιείται ως μέσο επικοινωνίας ανάμεσα στα πανέξυπνα και κοινωνικά δελφίνια.

Φρίκη από τα στοιχεία της ρατσιστικής δολοφονίας με 57 μαχαιριές


Ήταν παραμονές του Δεκαπενταύγουστου του 2015, όταν ο άτυχος Έλληνας συνταξιούχος βρέθηκε στο κρεβάτι του κατακρεουργημένος.

Τα όσα αποκαλύφθηκαν για το έγκλημα ήταν ανατριχιαστικά. Οι δύο δράστες μαχαίρωσαν το θύμα 57 φορές για μόλις 100 ευρώ. Τόσα ήταν τα χρήματα που βρήκαν στο σπίτι.

Η δολοφονία του 71χρονου είχε συγκλονίσει,...

Άγριο ρατσιστικό έγκλημα στη Ζάκυνθο με 4 μαχαιριές στην καρδιά(!)


Τους είχε πιάσει η αστυνομία -κλασσικά τους άφησαν οι δικαστές ελεύθερους- και μετά σφάχτηκαν για τη μοιρασιά!

Νεκρός είναι ένας 34χρονος Σύριος λαθρομετανάστης με τέσσερις μαχαιριές στην καρδιά, μετά από συμπλοκή, που έγινε πριν λίγη ώρα, στο Μαχαιράδο Ζακύνθου.

Στην υπόθεση εμπλέκονται τρεις συνολικά λαθρομετανάστες και συγκεκριμένα ένας Σύριος και δύο Αιγύπτιοι.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

"The Promise" ~ Ταινία για τις γενοκτονίες των τουρκαλάδων


Η Survival Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «The Promise», την δραματική ταινία του Terry George που εξελίσσεται κατά την διάρκεια των τελευταίων χρόνων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Με υπόβαθρο την γενοκτονία των Αρμενίων απο τους Τούρκους και με ένα πολύ αξιόλογο πρωταγωνιστικό δίδυμο, η νέα ταινία του παροπλισμένου τα τελευταία χρόνια Terry George, αναμένεται σαν ένα δυνατό δράμα ερμηνειών που μπορεί να αποσπάσει και υποψηφιότητες για Oscar.

Ποτά που μας... πίνουν ~ Τι πρέπει να γνωρίζεις


Όλα γύρω του γυρίζουν... Τα συμπτώματα της δηλητηρίασης με μεθανόλη μοιάζουν πολύ με εκείνα της μέθης. Προσοχή λοιπόν αφού μπορεί να χρειάζεται μεταφορά στο νοσοκομείο.

Υπάρχει τρόπος να προστατευτούμε από τις «μπόμπες»; Και τι πρέπει να κάνουμε αν την πατήσουμε; Ποιός ελέγχει ποιον; Και πώς θα γίνουμε σοφότεροι στο μπαρ...

Αρχαίοι εξωγήινοι (11x14) ~ Αυτοί που επέστρεψαν (Βίντεο)


Στο βίντεο αυτήν την εβδομάδα, μαθαίνουμε ότι «απαγωγές» από τους εξωγήινους γίνονται από τα αρχαία χρόνια.

Αποκαλύπτεται ότι όλοι όσοι απάγονται, επιστρέφουν με κάτι διαφορετικό επάνω τους, ενώ όλα αυτά είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου, για την αντικατάστασή μας με νέες "βελτιωμένες" γενιές ανθρώπων(!). Φυσικά ο Βλαδίμηρος τα ξέρει αυτά από πρώτο χέρι...

Υπαίθρια ισλαμοπροσευχή ~ Καλώς τα δεχθήκαμε και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης



Μια ομάδα Μουσουλμάνων συγκεντρώθηκε και προσευχήθηκε σήμερα το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην οδό Ηρώδου Αττικού, στην ευρύτερη περιοχή της Φράγκων.

Η προσευχή αυτή τελείται με αφορμή τη μουσουλμανική γιορτή Κουρμπάν Μπαϊράμ (Γιορτή της Θυσίας), η οποία σχετίζεται με τη θυσία του Αβραάμ.

Αρχαιολογικός θησαυρός - έκπληξη στην Καρδίτσα


Ένα ασημένιο δαχτυλίδι Αρχαϊκής εποχής (7ος-6ος π.Χ. αιώνας), εύρημα σπάνιο, αιγυπτιακού στυλ, με παράσταση σκορπιού, πλήθος πήλινων ειδωλίων με γυναικείες μορφές και ίππους, θραύσματα κεραμικής και αγγεία, αλλά και ένας πολύ μεγάλος αριθμός από...

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Τι καταλάβαμε από αυτά που είπε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ


Ο Τσίπρας έστειλε 5 μηνύματα

Πίσω από την σημειολογία των λέξεων και επιχειρημάτων του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ βγήκε ένα μήνυμα, ένα πολιτικό μήνυμα ότι θα παραμείνει με κάθε κόστος στην εξουσία και θα κλείσει όλα τα εκκρεμή ή ανοικτά ζητήματα.
 
Οπότε όσοι προέβλεπαν πτώση της κυβέρνησης ή εκλογές…μάλλον θα περιμένουν πολύ.