Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Μπράβο στους εργαζόμενους του Δήμου Γιαννιτσών ~ Υπερπροσπάθεια να μείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί


Σε αντίθεση με τη Θεσσαλονίκη και τον χαλαρό Μπουτάρη, στα Γιαννιτσά που έριξε περισσότερο χιόνι και η ρυμοτομία της είναι τέτοια που δεν επιτρέπει την χρήση μεγάλων μηχανημάτων, οι υπάλληλοι του Δήμου (και από διάφορετικές υπηρεσίες) επιστρατεύθηκαν ώστε να μείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί και να αποφευχθούν ατυχήματα λόγω του χιονιού-πάγου και των μεγάλων κλίσεων που έχουν οι δρόμοι εξαιτίας της τοποθεσίας της πόλης.

Σε αντίξοες συνθήκες, οι εργαζόμενοι (και γυναίκες μάλιστα) με φτυάρια ρίχνανε αλάτι.

Δείτε φωτό:



Από το πρωί της Τρίτης που ξεκίνησε η χιονόπτωση και ο παγετός στο δήμο Πέλλας, ο μηχανισμός του δήμου βρίσκεται σε ετοιμότητα νυχθημερόν και συνεχίζει την προσπάθεια ώστε να παραμείνει λειτουργικός και προσβάσιμος ολόκληρος ο δήμος και να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα. 

Ο εκχιονισμός και η ρίψη αλατιού γίνεται με επιτυχία χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, παρ’ όλα αυτά οι μετακινήσεις πρέπει να γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή και με αντιολισθητικές αλυσίδες όπου απαιτείται. 


Λόγω των φαινομένων αυτών με σημερινή απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας η περιφερειακή ενότητα Πέλλας κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.










Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη, έριχνε αλάτι με το αυτοκίνητό του!!!








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου