Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Το παγωμένο δέντρο, πάρκο και... μηχανάκι της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)


Συνεχίζουν να επικρατούν ''πολικές'' θερμοκρασίες στη Θεσσαλονίκη.Με τα προβλήματα να μεγεθύνονται.

Κάποιος σωλήνας που έχει σπάσει στην πολυκατοικία έσταζε απο ψηλά πάνω στο δέντρο με αποτέλεσμα αυτή την παραμυθένια εικόνα.

Συνεργεία του δήμου απέκλεισαν το πεζοδρόμιο γύρω απο το δέντρο,  επειδή έχει πάγο κάτω και  υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.


Δείτε τις φωτογραφίες του seleo:

Image00002pagomeno dentro thessaloniki ragonia
Image00001pagomeno dentro thessaloniki ragonia

http://www.seleo.gr




Το πάρκο στη Θεσσαλονίκη που έγινε ένα απέραντο γλυπτό πάγο
 
Ένα απίστευτο θέαμα αντίκρισαν σήμερα οι Θεσσαλονικείς όταν διέσχισαν πέρασαν από το πάρκο Ξαρχάκου, στο κέντρο της πόλης. Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν εδώ και δύο 24ωρα μετέτρεψαν στην κυριολεξία το πάρκο σε ένα απίστευτο γλυπτό από πάγο!
Αν και στην πόλη δεν χιόνισε, ωστόσο ο ολικός παγετός καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας συνετέλεσαν σε αυτό το σπάνιο δημιούργημα της φύσης.











Πάγος σε δρόμους στο κέντρο – Μηχανάκι έγινε… παγοκολώνα!


Προβλήματα σε δρόμους στο κέντρο της Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει ο παγετός, με τους πεζούς και τα ΙΧ να είναι απαραίτητο να προσέχουν παρά πολύ ώστε να αποφύγουν μικροατυχήματα.
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του στενού Ρογκότη, ακριβώς πάνω από την Μητροπόλεως στην πλατεία Ελευθερίας, όπου έσπασε σωλήνας νερού και όλο το βράδυ έπεφτε νερό στο δρόμο. Το αποτέλεσμα ήταν ένα μηχανάκι να γίνει… παγοκολώνα, ενώ έσπασε δέντρο από το βάρος. Όλο το στενό είναι καλυμμένο με πάγο λόγω της διαρροής νερού.
Δείτε τη φωτογραφία του typosthes.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου