Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Γιούφτοι δέρνουνε τραυματιοφορείς & γιατρούς στο Παπανικολάου



Όσοι είχατε την ατυχία να επισκεφθείτε ένα εφημερεύον νοσοκομείο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχατε ορδές γύφτων να γεμίζουνε τους χώρους, να φωνάζουνε, να βρωμίζουνε, να τρώνε-κατουράνε-χέζουνε όπου βρούνε, τα γνωστά δηλαδή που κάνουνε ως συνήθως.

Αρκετές φορές λόγω μέθης, ναρκωτικών ή γυφτιάς ρε παιδί μου, τα πράγματα χειροτερεύουν...

Θύματα ξυλοδαρμού από συνοδούς μίας ανήλικης ασθενούς έπεσαν σήμερα τα ξημερώματα ένας γιατρός και μία τραυματιοφορέας στο νοσοκομείο “Γ. Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της γενικής εφημερίας.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου, στις 4:30 τα ξημερώματα προσήλθε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσηλευτικού ιδρύματος μία 13χρονη με αναφερόμενη μέθη, συνοδευόμενη από 10 άτομα -όλοι τους Βρομά.

Αρχικά, οι συνοδοί της επιτέθηκαν φραστικά στον ειδικευόμενο ιατρό γενικής ιατρικής, ο οποίος δέχτηκε γροθιά και τραυματίστηκε στο πρόσωπο, ενώ προσπαθούσε να βάλει την ασθενή σε αμαξίδιο μεταφοράς.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Μακεδονία», τραυμάτισαν στο πρόσωπο τον γιατρό και μία τραυματιοφορέα.

Αν και η ασθενής είναι ανήλικη, της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έγινε εργαστηριακός έλεγχος και εκτιμήθηκε η κατάσταση της ως αιμοδυναμικά σταθερή. Ωστόσο, οι συνοδοί συνέχισαν να προκαλούν αναστάτωση στην αίθουσα αναμονής του ΤΕΠ, καθώς εκσφενδόνιζαν καρέκλες και χτυπούσαν την τζαμαρία στο γραφείο κίνησης του ΤΕΠ.

Άμεσα, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, κλήθηκε η υπηρεσία ασφαλείας (security) του νοσοκομείου και η άμεση Δράση.

Με δύο περιπολικά μεταφέρθηκαν όλοι στο Αστυνομικό Τμήμα Ασφάλειας Νεάπολης, όπου ακολούθησαν ο γιατρός και η τραυματιοφορέας προκειμένου να καταθέσουν την μαρτυρία τους, αφού πρώτα τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

Η ανήλικη ασθενής διακομίστηκε “Ιπποκράτειο”, όπου λειτουργεί Παιδιατρική Κλινική γύρω στις 5.20 σήμερα τα ξημερώματα της Τετάρτης με ασθενοφόρο από το Χαμόγελο του Παιδιού, κατόπιν σχετικής κλήσης στο ΕΚΑΒ.

ΠΗΓΗ: makthes.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου