Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Ρατσιστικό παραλήρημα: Οι μετανάστες είναι βρωμιάρηδες, εθισμένοι, μας παίρνουν τις δουλειές και μας ρουφάνε το οξυγόνο!!!


Αίσθηση προκαλούν σε κάθε πολιτισμένο άνθρωπο τέτοιοι χαρακτηρισμοί για φτωχούς μεροκαματιάρηδες ανθρώπους, που άφησαν την πατρίδα τους για να μπορέσουνε να βρούνε μία δουλειά και να επιβιώσουν.

Ρατσιστικές και μισάνθρωπες εκφράσεις, όπως: βρωμίζουν τα πάντα, μας παίρνουνε τις δουλείες & ρίχνουν τα μεροκάματα, είναι απολίτιστοι που καταστρέφουν το επίπεδο της ζωής μας, αποτελούν κίνδυνο για την υγεία μας και μας ρουφάνε το οξυγόνο (!) δείχνουν το ποιόν του ανθρώπου αυτού κι όσων επικροτούν τα γραπτά του. Μάλιστα, απορίας άξιο είναι, πως εκατομμύρια ατόμων σε Ελλάδα κι εξωτερικό, έχουνε ως ευαγγέλιο ένα άλλο βιβλιο που συνέγραψε...


Το βιβλίο αυτό είναι το "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ", που συνέγραψε με τον Moses Mordecai Marx Levi (Μωυσή Μορδεχάι Μαρξ Λεβί, γνωστότερο στο ευρύ κοινό ως Καρλ Μαρξ).

Αναφερόμαστε φυσικά στον Φρίντριχ Ένγκελς, που λίγα χρόνια πριν το προαναφερθέν βιβλίο, εξέδωσε ένα άλλο, με τίτλο "Η κατάσταση της εργατικής τάξης στην Αγγλία". Μέσα υπάρχει ένα ενδιαφέρον κεφάλαιο για τους μετανάστες από Ιρλανδία, όπου τους στολίζει με διάφορα κοσμητικά επίθετα, που θα έκαναν υπερήφανο και τον τελευταίο κομμουνιστή...






Κατεβάστε το σχετικό κεφάλαιο σε μορφή pdf & διαπιστώστε το μόνοι σας.





Μερικά αποσπάσματα:

"Ο Ιρλανδός αντιπροσωπεύει το χειρότερο κακό που έχει να πολεμήσει αυτή η χώρα. Ντυμένος στα κουρέλια του και γελώντας πρωτόγονα είναι έτοιμος ν’ αναλάβει κάθε δουλειά για την οποία δεν χρειάζεται παρά γερά μπράτσα και ράχη, για ένα μεροκάματο που φτάνει μόνο ν’ αγοράσει πατάτες".

Στην πατρίδα του η πλινθόκτιστη καλύβα του είχε ένα μόνο δωμάτιο για όλες τις οικιακές χρήσεις, άρα στην Αγγλία η οικογένειά του δεν έχει ανάγκη από περισσότερα δωμάτια.

"Οι χειρότερες κατοικίες είναι αρκετά καλές γι’ αυτούς".

"Ο νότιος και ανέμελος χαρακτήρας του Ιρλανδού, η απελέκητη φύση του, που τον τοποθετεί σε επίπεδο ελάχιστα πάνω απ’ τον άγριο, η περιφρόνησή του για κάθε ανθρώπινη ευχαρίστηση την οποία, καθώς είναι απελέκητος είναι και ανίκανος να την νιώσει, η βρωμιά και η φτώχια του ευνοούν τον αλκοολισμό του".

"Αριθμούν ολόκληρες ορδές Ιρλανδών και η πίεση αυτής της ράτσας συνετέλεσε, σε μεγάλο βαθμό να συμπιεστούν τα μεροκάματα και να υποβαθμιστεί η ίδια η εργατική τάξη".








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου