Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Μεγάλο φάουλ ο βομβαρδισμός των δυνάμεων του Άσσαντ από τον Τραμπ ~ Κόκκινες κάρτες από τους μέχρι τώρα φανατικούς υποστηρικτές του +vid


Για πολλούς υποστηρικτές του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, η απόφαση του να εγκρίνει τα πυραυλικά πλήγματα στη Συρία ως απάντηση στην επίθεση με χημικά όπλα που φέρεται ότι εξαπέλυσε το καθεστώς του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ στην πόλη Χαν Σεϊχούν (φυσικά πρόκειται για προβοκάτσια από τους τζιχαντιστές αντάρτες, μιας και χάνουνε στα πεδία των μαχών. -Αξίζει να σημειωθεί, ότι η μόνη πραγματική πηγή πληροφοριών για το τι συνέβη, είναι τα βίντεο που αναρτήθηκαν από τα Λευκά Κράνη, μια διαβόητη οργάνωση προπαγάνδας, όπως αναφέρεται στο συριακό εμφύλιο πόλεμο.), αποτέλεσε μια επίδειξη ισχύος και αποφασιστικότητας – οι λόγοι ακριβώς για τους οποίους τον ψήφισαν για πρόεδρο των ΗΠΑ στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

Όπως όμως φάνηκε από τις αντιδράσεις, όλοι εξεπλάγησαν με την απόφαση του αμερικανού προέδρου, ενώ ακόμα και οι πιο στενοί του σύμβουλοι είπαν πως δεν το περίμεναν. Από την στάση του έως τώρα δεν φαινόταν κάτι τέτοιο, ενώ ειδικά κατά την προεκλογική περίοδο στις ΗΠΑ και τις ομιλίες του, είχε μάλλον αποκλείσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.


Το "πατριωτάκι" μας, ο Μίλων Γιαννόπουλος, που στο παρελθόν είχε αποκαλέσει τον Τραμπ "μπαμπάκα", έγραψε τα εξής¨




Ο Πολ Τζόζεφ Γουάτσον, εκδότης του μέσου ενημέρωσης Infowars με έδρα το Λονδίνο, το οποίο έχει επαινέσει παλαιότερο ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος, με ανάρτηση του στο Twitter δήλωσε πως: «Αποβιβάζεται από το τρένο του Τραμπ».







Και ο σκιτσογράφος Ben Garrison δηλώνει απογοητευμένος...






Αλήθεια, ποιος λογικός άνθρωπος μπορεί να πιστέψει... ότι ο Άσαντ, ύστερα από έξι χρόνια αιματηρής αντίστασης στους ξένους εισβολείς του ISIS, τώρα στο τέλος που κερδίζει τον πόλεμο, θα εξαπέλυε χημικά ενάντια σε παιδιά, γνωρίζοντας ότι έτσι θα στρέψει την παγκόσμια κοινή γνώμη εναντίον του. Προφανώς πρόκειται για μια μεγαλειώδη προβοκάτσια, ένα τεράστιο ψέμα των βρομερών ΜΜΕ της παγκόσμιας Νέας Τάξης.
Εκείνοι που αποδεδειγμένα έχουν και χρησιμοποιούν χημικά, εκείνοι που κρατούν αιχμάλωτα παιδιά και τα βάζουν μπροστά τους σαν ασπίδα στις μάχες, εκείνοι που κόβουν λαιμούς αδιάκριτα μεγάλων και μικρών μπροστά στις βιντεοκάμερες, εκείνοι που κρατούν γυναίκες σκλάβες, εκείνοι που γκρεμίζουν ιστορικά μνημεία γιατί δε είναι του θρησκευτικού τους γούστου, εκείνοι που έχουν διαπράξει φρικτά εγκλήματα και μαζικές δολοφονίες είναι οι Ισλαμοφασίστες του ISIS. Αυτοί  που γεννήθηκαν,ανδρώθηκαν, χρηματοδοτήθηκαν, εξοπλίστηκαν και κατευθύνθηκαν από τις ΗΠΑ των Ομπάμα και Κλίντον, από τη Γαλλία του Ολάντ, την Τουρκία του Σουλτάνου Ερντογκάν, την Ευρωπαίκή Ένωση του 4ου Ράϊχ, και τους «δημοκράτες» – βασιλιάδες της Σαουδικής Αραβίας και του Κουβέϊτ. Αλλά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Η αλήθεια και το δίκιο μπορεί και πρέπει να νικήσουν το ψέμα και το άδικο.












0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου