Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Αναβλήθηκε ο τελικός ΑΕΚ ΠΑΟΚ για το Κύπελλο!


Ενημέρωση: Οριστικό - Κανονικά θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου
 
Δύο μόλις 24ωρα πριν τη σέντρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας (6/05), η Πολιτεία αποφάσισε την αναβολή του καταληκτικού αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ. 

Ενώ τα εισιτήρια του αγώνα έχουν μοιραστεί στον κόσμο, ο αγώνας στο Πανθεσσαλικό δεν θα διεξαχθεί στην προκαθορισμένη ημερομηνία του, αλλά σε νέα που θα γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες.


Παρόντος του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, η σύσκεψη στα γραφεία της ΓΓΑ ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης και από την αρχή ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο της αναβολής.

Η κατάσταση που επικρατούσε στο Πανθεσσαλικό στάδιο, αλλά κυρίως το θέμα με τα μη αριθμημένα εισιτήρια ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα που απασχόλησε τους αρμόδιους φορείς.

Το γεγονός αυτός εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για την ασφάλεια των θεατών (ο καθένας θα μπορούσε να καθίσει όπου ήθελε), με τον Γιώργο Βασιλειάδη να παίρνει την απόφαση για την αναβολή του τελικού.


Οριστικό - Κανονικά θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου
03:54 μμ

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Πανθεσσαλικό, ξεπεράστηκαν τα εμπόδια και ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα διεξαχθεί, τελικά, κανονικά το Σάββατο, στις 20:30.

Το πρόβλημα νομιμότητας που δημιουργήθηκε με την μη αρίθμηση εισιτηρίων και καθισμάτων, θα λυθεί με την… πατέντα που έγινε γνωστή το πρωί. Αυτοκόλλητα με αριθμούς θα κολληθούν και πάνω στα εισιτήρια (κατά την είσοδο) και πάνω στα καθίσματα ώστε ο κάθε φίλαθλος να έχει συγκεκριμένη θέση. 

Η διαδικασία αυτή ξεκινάει ήδη από σήμερα το μεσημέρι και θα γίνει "αγώνας δρόμου" για να ολοκληρωθεί εγκαίρως.
ΠΗΓΗ: Filathlos.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου