Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Εννιά Πρώτες Κυρίες κι ένας Πρώτος Κύριος


Η φωτογραφία της χρονιάς, ή η μέρα που η Εμινέ Ερντογάν πήρε υπογλώσσιο για να αντέξει: Η σεβαστή και τιμημένη σουλτάνα (ντυμένη αρμαντίλλο) ποζάρει ανάμεσα στην (έριξα πάνω μου κάτι ελαφρύ) σύζυγο του Μακρόν, Μπριζίτ Τρονιέ και στην (καθρέφτη - καθρεφτάκι μου ποια είναι η πιο όμορφη...) Μελάνια Τραμπ, και μπροστά από τον σύζυγο του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου Γκοτιέ Ντεστενέ.


Μάγεψε η Μελάνια Τραμπ στην οικογενειακή φωτογραφία με τις Πρώτες Κυρίες στις Βρυξέλλες, στη σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Η νέα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Τρονιέ, η σύζυγος του Ερντογάν και η οικοδέσποινα του Βελγίου, μεταξύ άλλων, έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Αυτός όμως που κέρδισε τα βλέμματα ήταν ο Πρώτος Κύριος του Λουξεμβούργου, ο Γκοτιέ Ντεστενέ, ο οποίος συνόδευε τον σύζυγό του και πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου.
Ο Ντεστενέ στάθηκε χαμογελαστός ανάμεσα στις Πρώτες Κυρίες διεκδικώντας τη δική του θέση και κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Απο τα αριστερά φαίνεται η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριγκίτε Μακρόν, στην παρθενική της εμφάνιση, η Εμινέ Γκουλμπαράν Ερντογάν, η βασίλισσα Ματίλντε του Βελγίου, η Ίγκριντ Σολύλερουντ, σύντροφος του Γιενς Στόλτενμπεργκ, η σύζυγος του Βούλγαρου προέδρου Ντεσισσλάβα Ράντεβα, η Αμελί Ντερμπράουντρενγκιεν, σύζυγος του πρωθυπουργού του Βελγίου, η Σλοβένα Πρώτη Κυρία Μότζα Στρόπνικ, η Ισλανδή Τόρα Μάργκρετ Μπαλντβίνσδοτίρ και ο Πρώτος Κύριος, σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, Γκοτιέ Ντεστενέ.



 








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου