Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Τον ήπιανε οι Γάλλοι με τον Μακρόν


Ο Μακρόν "βγάζει μάτι" ότι είναι η κλασική περίπτωση αχυρανθρώπου, μια μαριονέτα που έφτιαξε το πανίσχυρο χρηματοπιστωτικό σύστημα για να αποσπάσει τη συγκατάθεση των Γάλλων να μην αλλάξει τίποτα και να συνεχιστεί η κατρακύλα της Ευρώπης προς τον πολυπολιτισμικό αχταρμά που οδηγεί η πολιτική των "ανοιχτών συνόρων".

Όσο και να μη θέλει κανείς να πιστέψει τις λεγόμενες θεωρίες συνωμοσίας, είναι κάτι παραπάνω από προφανές πως οι Ρότσιλντ δεν είναι απλώς παλιοί εργοδότες του Μακρόν αλλά τα αφεντικά του, με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Το να πιστεύει κανείς ότι ο "φυτευτός" των τραπεζών...
θα ασκήσει φιλολαϊκή πολιτική είναι το άκρον άωτον της αφέλειας. Όσοι ελπίζουν στον Μακρόν σύντομα θα απογοητευτούν όταν διαπιστώσουν ότι δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για τον μέσο Γάλλο, αλλά νοιάζεται αποκλειστικά για τα συμφέροντα εκείνων που τον έφτιαξαν.

 

Και μόνο το γεγονός ότι τα διεθνή ΜΜΕ τον υποστήριξαν αναφανδόν ενώ δεν είχε εκλεγεί μέχρι προχθές ούτε δημοτικός σύμβουλος στην πόλη του και δεν είχε ούτε δικό του  κόμμα, αρκεί για να μας βάλει σε σοβαρές υποψίες. Το ίδιο ισχύει και με την εκστρατεία κατασυκοφάντησης και σπίλωσης που εξαπολύθηκε κατά της Λεπέν. Ενώ η ίδια είχε δηλώσει επανειλημμένα πως μια ενδεχόμενη έξοδο της Γαλλίας από την Ευρωζώνη ή την ΕΕ θα την αποφάσιζαν οι Γάλλοι με δημοψήφισμα, κατηγορήθηκε μέχρι και την τελευταία στιγμή ότι θα λάμβανε μονομερώς αυτή την απόφαση και θα την επέβαλε με το έτσι θέλω.

Το όργιο λασπολογίας και ψεύδους που συνόδευσε την κακόγουστη προεκλογική καμπάνια του δήθεν ευρωπαϊστή Μακρόν προκαλεί αηδία σε οποιονδήποτε σκεπτόμενο πολίτη. Το ίδιο συμβαίνει και με τις επιθέσεις που οργάνωσε η πλευρά του κατά της Λεπέν από δήθεν αγανακτισμένους ακτιβιστές. Αντιθέτως ο Μακρόν ουδέποτε παρενοχλήθηκε ή δέχτηκε επιθέσεις στις ομιλίες του και τις δημόσιες εμφανίσεις του. Άραγε είναι φασίστας αυτός που σέβεται τον προεκλογικό αγώνα του αντιπάλου του, ή εκείνος που προσπαθεί συστηματικά να τον καταστρέψει με δόλιους τρόπους; Δυστυχώς στη Γαλλία, όπως και στην Ελλάδα, οι λέξεις δείχνουν να έχουν χάσει τη σημασία τους στην εποχή της "πολιτικής ορθότητας".

Ομολογώ ότι αν ήμουν Γάλλος ψηφοφόρος θα φρόντιζα να μάθω ποιον υποψήφιο πρόεδρο υποστηρίζει ο δισεκατομμυριούχος αρχιτζογαδόρος και ολετήρας των εθνών Τζωρτζ Σόρος, και θα ψήφιζα τον χειρότερο εφιάλτη του. Το να ηττηθούν οι μεθοδεύσεις του Σόρος είναι ένα ασφαλές κριτήριο εθνικά υπεύθυνης και γνήσια πατριωτικής ψήφου.



Stirlitz




extra:

Τα μυστικά του μεταμοντέρνου εκφασισμού 

Προχθές, το...γ(ε)λοιώδες ΣΚΑΪ (όπως και όλα τα mediaka συγκροτήματα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο) δεν...έσκασε, τουναντίον δήλωσε, ότι...
ανακουφίστηκε λόγω της εκλογής του Εμμανουέλ Μακρόν στην Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας! Το σίγουρο είναι, ότι όλα αυτά τα...ανδροειδή-υποτακτικά της Νέας Τάξης Πραγμάτων λίαν συντόμως θα ανακουφιστούν ξανά, αυτή τη φορά όμως ελέω...μεταβολικών διεργασιών, οι οποίες άπτονται της αποβολής των αχρήστων υλικών μακρόθεν του ανθρωπίνου σώματος, τουτέστιν...αφόδευση! Ούτως ειπείν, θα...χεστούν πάνω τους από τα γεγονότα, που θα προκύψουν εξ' αιτίας της Ισλαμοποίησης της Ευρώπης, (της ποιας;;) τους θύλακες της Ισλαμικής τρομοκρατίας, η οποία με τις ευλογίες των διορισμένων παπαγάλων των τραπεζιτών τύπου Μακρόν, έχει εμφιλοχωρήσει σε κάθε Ευρωπαϊκό κράτος και από τα...μεταλλαγμένα, τοξικά (υπο)προϊόντα του πολυπολιτισμού (τα τρώμε καιρό στην μάπα αυτά τα...φρούτα) και της ανοιχτής κοινωνίας!!


Ομιλώντας για...ανοιχτά μέρη και περιττώματα, εκπορευόμενα από το ορθό, δεν...ορθοτομώ τον λόγο της αληθείας, όταν σας λέγω, ότι σε 5 χρόνια από σήμερα, όλες απαξάπασες οι μεγάλες Γαλλικές πόλεις δεν θα...βλέπονται!! Ωσάν την...Μπριτζίτ! Μπίχλα, μπάχαλο, τεμένη, βανδαλισμοί, βιασμοί, παιδοφιλία, δικαϊκός κώδικας διαβίωσης της Σαρία ακόμη μέσα στους δρόμους, σύσταση συμμοριών αντάρτικου πόλεων και σφαγές για ψύλλου πήδημα ημών των...απίστων, θα είναι μερικά από τα...δωράκια της διακυβέρνησης Μακρόν, προς τον φίλο Γαλλικό λαό. Της διακυβέρνησης αλλά και του...διακυβεύματος, αφού είχαν βλέπετε πονταριστεί πολλά επάνω στην εκλογή του. Ποια είναι αυτά;; Κατ' αρχάς, ότι πιο διαστροφικό και εμετικό έχει επιλεγεί στην ιστορία της ανθρωπότητας, το οποίο αντιβαίνει την φυσική νομοτέλεια της ίδιας της ανθρώπινης φύσης. Τουτέστιν, μια συγκαλυμμένη απόπειρα γενοκτονίας, ήτοι δημογραφική αλλοίωση και πολιτισμική αποδόμηση της γηραιάς ηπείρου.

Αν και εμβαπτισμένος στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ του "αντιρατσισμού", ο σκοπός είναι ακραιφνώς...ρατσιστικός!! Πρόκειται για την βαθμιαία εξάλειψη όλων ημών των...πτωχών πλην τιμίων, αυτοχθόνων Ευρωπαίων! Δίχως φυλετικά και πολιτιστικά διακριτικά στοιχεία και άρα δίχως αντιστάσεις, έρμαιο και βορά στον...μεταμοντέρνο μας νταβατζή, σε συνθήκες δουλοπαροικίας!! Από ποιους νοσηρούς εγκεφάλους λαμβάνει σάρκα και οστά;; Μα από τους...ερμαφρόδιτους εκπροσώπους της οικονομικής και γραφειοκρατικής Ελίτ των τραπεζιτών, όπως ο Μακρόν.

Από αυτά τα...χαϊδεμένα και κλωνοποιημένα...μειράκια του σωλήνα σε συνθήκες εργαστηρίου!! Γελώ τώρα που έγραψα κλωνοποιημένα διότι κατά την πληκτρολόγηση έγραψα κατά λάθος...κωλόπαιδα, δηλαδή...ΚΚ!! Ίσως είναι σημαδιακό. Ουδόλως να απορήσετε, εάν ο Εμμανουέλ Μακρόν, πέραν του γνωστού και μή εξαιρετέου εφηβικού αμαρτήματος του, είχε προσχωρήσει παλαιόθεν στις τάξεις (δεν ξέρω σε ποια...τάξη ακριβώς το έκανε) της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς! Όπως ακριβώς η Ντόρα Μπακογιάννη! Η μόνη τους διαφορά είναι, ότι ο Μακρόν δεν το...μολογάει ούτε στον εαυτό του, ενώ η Ελληνίς πολιτικός επαίρεται και βροντοφωνάζει γιομάτη περηφάνια, ότι έχει περάσει από τους Τροτσκιστές-Λενινιστές διότι τοιαύτη...περατσάδα την έχει ωσμώσει με τις γνήσιες φωνές της λαϊκής αντίστασης, ενώ της έχει προσδώσει απαράμιλλο κύρος στην αφεντομουτσουνάρα της μιας και οι Νεοέλληνες ραγιάδες έχουν αναγορεύσει την Αριστερά σε...ιερή αγελάδα, απολαμβάνουσα κάθε είδους προνομίου.

Εμπρός λοιπόν για μια Ευρώπη, που δεν θα είναι...Ευρώπη διότι η μεσαία και εργατική τάξη των Ευρωπαϊκών εθνικών πληθυσμών έχει ήδη φτωχοποιηθεί, αφού οι αγαπημένες του Μακρόν πολυεθνικές θα την...κάνουν με ελαφρά από τας Ευρώπας για φτηνά εργατικά χέρια με αποτέλεσμα τα λαϊκά στρώματα να ρίχνονται στον καιάδα της ανεργίας ή να ευτελίζονται με ένα...Κινεζικό μεροκάματο της πλάκας! Για μιαν Ευρώπη, που δεν θα είναι Ευρώπη διότι, ως απότοκος της παραπάνω άθλιας δημοσιονομικής πολιτικής και του σχεδόν ανύπαρκτου κοινωνικού κράτους, οι γηγενείς Ευρωπαίοι πολίτες υποχρεώνονται εκ των πραγμάτων να μην τεκνοποιούν, συνεπώς επέρχεται αύξηση της υπογεννητικότητας, ενώ αρκετοί από αυτούς οδηγούνται στην εξορία, εγκαταλείποντας τις πατρίδες τους!
Για μιαν Ευρώπη, που δεν θα είναι Ευρώπη διότι αυτό, που ισχύει πλέον είναι η θέσπιση φυλετικών διακρίσεων...από την ανάποδη, είτε με την καταβολή παροχών και επιδομάτων προς πρόσφυγες (=λιποτάκτες) και λαθρομετανάστες, τα οποία ειρήσθω εν παρόδω θα τα πληρώσει η...καμπούρα του μέσου Γάλλου και λοιπού Ευρωπαίου πολίτη, είτε μέσω μιας ιδιότυπης ασυλίας, τόσο σε νομικό επίπεδο ως φυσικά πρόσωπα, όσο και σε κοινωνικοπολιτισμικό, σε οτιδήποτε το ξένο και το αλλότριο προς τον Δυτικό πολιτισμό από τα...ξενόφιλα, ανδράποδα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τα οποία κυβερνούν σήμερα τα πλείστα Ευρωπαϊκά έθνη. Η παρουσία τους διασφαλίζει το να πληγεί ανεπανόρθωτα ο ΕλληνοΡωμαϊκός πολιτισμός για να τον αντικαταστήσουν με κάτι...τερατογενώς μεταλλαγμένο! Το οποίο αργότερα δεν θα έχει καν την ανάγκη ολετήρα αλλά το παραχθέν προϊόν θα καταρρεύσει από μόνο του κάνοντας την Παγκόσμια Τραπεζική Ελίτ να τρίβει τα χέρια της γι' αυτήν την μελλοντική αύξηση της...εντροπίας απανταχού στον πλανήτη!!


Σας θυμίζω, ότι τα τελευταία χρόνια το Παρίσι δέχθηκε τόσα πολλά τρομοκρατικά χτυπήματα με εκατόμβη θυμάτων, όσα δεν είχε δεχθεί σε ολόκληρη την ιστορία του!! Θέλετε να μάθετε τα αποτελέσματα των Γαλλικών εκλογών στην πόλη των Παρισίων;;; Στον πρώτο γύρο, μόνο το...3% των Παριζιάνων ψήφισε Λεπέν, ενώ στον δεύτερο γύρο η κάλπη ανέβασε το ποσοστό αυτό σε...σκάρτο 10%!! Κι όμως, τα εν λόγω αποτελέσματα αληθινά εισί και ουχί...κάλπικα!! Μαζοχισμός;;; Απώλεια εγκεφαλικών νευρώνων από την αλλαγή της...χημικής σύνθεσης της ατμόσφαιρας;;; Συνεχιζόμενη πλύση (αν)εγκεφάλου από τα media, κάνοντας λόγο για τον δράκο (όχι τον...Γιάγκο) της ακροδεξιάς, η οποία ενσαρκώνονταν στο πρόσωπο της Μαρίν, ούτως ώστε να εκπληρωθεί το ρηθέν: "με την χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας μπορείς να ξεγελάσεις μάζες ολόκληρες για πάντα!!";;

Όποια και αν είναι τα αίτια, η εκλογή Μακρόν θα οδηγήσει την Γαλλία σε ένα άμεσο ταξίδι στον χωροχρόνο!! Σε συνθήκες...Χαλιφάτου! Δεν ξέρω εάν θυμάστε ακόμη την παλαιά διαφήμιση του Ajax για τα τζάμια, η οποία έλεγε: "Τα κάνει αόρατα!!";; Κατ' ανάλογο τρόπο, το εν λόγω πουλημένο τομάρι θα μετατρέψει επί...μακρόν τα τέκνα του Ναπολέοντα στο: "Τα κάνει...αγνώριστα!!" Ωσάν την...Νεαντερτάλια γιαγιά του!! Είχε μάλιστα το θράσος κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου να επικαλείται τον όρο "εμφύλιο πόλεμο", εάν η Μαρίν Λεπέν εκλέγονταν Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Ουδέποτε υπήρξα προφήτης (τουλάχιστον στον...τόπο μου) αλλά θα μου επιτρέψετε να κάνω μια πρόβλεψη. Κατά την διάρκεια της θητείας του Μακρόν, όντως η Γαλλία (και δυστυχώς όχι μόνο αυτή) θα έχει εμφύλιες συρράξεις, κατά την διάρκεια των οποίων τα...κοιμώμενα νεοζόμπι θα τραγουδούν το "Imagine" του John Lenon ενώ στις γειτονιές θα...τραγουδούν τα Καλάζνικοφ!! Πολύ φοβάμαι δε, ότι μέσα στα επόμενα έτη, όχι μόνο η Λεπέν αλλά, ούτε και ο στρατός θα μπορεί να βάλλει τα πράγματα σε τάξη.
Κάπου διάβασα, ότι ύστερα από την νίκη του Μακρόν θα πρέπει όλοι μας να βάλουμε στο προφίλ μας στο facebook την Γαλλική σημαία, ως συμπαράσταση στον φίλο Γαλλικό λαό για τα επερχόμενα δεινά, που θα του ξημερώσουν. Η αφεντιά μου σκοπεύει να βάλλει μια φωτό του Αστερίξ! Διότι έγινε αυτό, που πάντα φοβόταν. Του...έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι!
Τα σέβη μου.

http://biocosmology.blogspot.gr/2017/05/blog-post.html



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου