Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Silver Alert: Αγνοούνται 53+ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ...

 
Πού είναι αυτά τα παλικάρια, οι λαϊκοί αγωνιστές, αυτοί οι μάγκες, τα αλάνια, που μπήκαν στη Βουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ για να διώξουν τους παλιούς και διεφθαρμένους ΠΑΣΟΚους και ΝεοΔημοκράτες;

Πού είναι αυτοί οι γίγαντες της πολιτικής σκέψης, οι ασυγκράτητοι επαναστάτες που λίγο ήθελαν να σκίσουν τα μνημόνια, αλλά...
ας όψεται η κοινωνία; Πού είναι αυτά τα παιδιά του λαού;

Πού είναι ο Φίλης; Πού είναι ο Καραγαννίδης;

Τι έγινε και εξαφανίστηκε ο τέως υπουργός Παιδείας; Πού είναι ο... Πουτσίνι;

Τι κατάντημα, πραγματικά, να ακούς τον Νάσο Αθανασίου, μαχητικό δημοσιογράφο υποτίθεται, να ουρλιάζει ότι θα ψηφίσει και με τα δυό του τα χεράκια επειδή -σου λέει ο αθεόφοβος- έτσι θα σωθεί η χώρα!

Πού είναι αυτός ο Νίκος Μανιός, ο αγωνιστής, που το μόνο που βρήκε να πει εχθές Τρίτη ήταν ότι οι συνάδελφοί του βολεμένοι βουλευτές δεν πρέπει να μιλάνε για λουκουμάδες στις οκτώ το βράδυ επειδή είναι ώρα φαγητού; Δεν ντρέπεστε εσείς, οι άλλοι, οι κακοί, που μιλούσατε για φαγητό ενώ ο πρόεδρος Μανιός πεινούσε και είχε όρεξη για καλαμπούρια;

Αλλά έτσι γινόταν πάντα με τις επαναστάσεις. Προδίδονταν από μέσα. Και έτσι έγινε και τώρα με τους «επαναστάτες» του ΣΥΡΙΖΑ. Πρώτα πρόδωσαν τους ψηφοφόρους τους, μετά πούλησαν τη χώρα και στο τέλος κοροϊδεύουν τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Και παραμυθιάζονται -τι λέω, βαυκαλίζονται- ότι σώζουν και τη χώρα!

Πού είναι τώρα ο Κουρουμπλής, η Τζάκρη και ο Μιχελογιαννάκης που έριχναν κυβερνήσεις επειδή διαφωνούσαν με τα μνημόνια; Πού βρίσκεται αλήθεια ο γίγαντας Μπόλαρης και ο Παραστατίδης που διαφημίζει και στο βιογραφικό του ο αθεόφοβος ότι... αρνήθηκε την ψήφιση μνημονιακών νόμων;

Τώρα ακούς κάτι τρελά κι αδιανόητα πράγματα, από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που αν δεν ήταν βουλευτές-αυτοφωράκηδες μόνο για να ψηφίζουν μνημόνια, δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους!

«Η συμφωνία μας βγάζει οριστικά στο ξέφωτο» είπε την Πέμπτη στη Βουλή ο παγκοσμίως άγνωστος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Αντωνίου και ένιωσε την ανάγκη να μας διαβεβαιώσει σεμνά: «Θα πάρουμε το βάρος της ευθύνης να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση».

Και μέσα σ'αυτόν τον συρφετό και οι 53+, τα παλικάρια του Τσακαλώτου, που ψηφίζουν αλλά πονάνε, αυτοί που δεν θα συμφωνούσαν με τα μνημόνια, αυτοί που θα έκαναν αντίσταση στην Τρόικα, αυτοί που μας είχαν φλομώσει με τις μπούρδες της δήθεν σκληρής διαπραγμάτευσης, αυτοί που έπεισαν πολλούς ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ οι Έλληνες θα έχουν αξιοπρέπεια... Οι ψεύτες! Και αντί για αξιοπρέπεια κερνάνε τους Έλληνες φόρους, θανατηφόρες εισφορές, συντάξεις για πουρμπουάρ, και αναγκαστικές κατασχέσεις απευθείας από τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Το ξέρουμε κύριε Αντωνίου, κύριε Καραγιαννίδη, κύριε Μανιέ, κυρία Τελιγιορίδου, κύριε Μπγιάλα και όλοι εσείς κύριοι και κυρίες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι θα υπογράψετε το μνημόνιο που θα τελειώσει οριστικά τους Έλληνες.

Η αλήθεια είναι ότι καταλαβαίνουμε γιατί το κάνετε: Φραγκοφονιάδες είστε, ασυνείδητοι τυχοδιώκτες και αριβίστες, χωρίς πολιτικό έρμα, χωρίς ιερό και όσιο.


Μάκης Πολλάτος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου