Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Οι 3 στους 4 ανήλικους λάθρο, είναι... άνω των 18 ετών!
Νέα έρευνα από το Εθνικό Σουηδικό Συμβούλιο Φαρμάκων, μας αφήνει άφωνους με τα αποτελέσματά της.

Συγκεκριμένα τονίζεται πως τρία στους τέσσερα «παιδιά-πρόσφυγες» είναι στην πραγματικότητα ενήλικα άτομα, γεγονός που δείχνει την κοροϊδία απέναντι στους πολίτες με αφορμή το "μεταναστευτικό".


Η οργάνωση συγκέντρωσε δείγματα από 4.200 «ανήλικους αιτούντες άσυλο», οι οποίοι ισχυρίζονταν πως είναι κάτω από 18.

Από αυτούς μόλις το 4% ήταν θηλυκού γένους, όπερ και σημαίνει πως κατακλύζουν Ελλάδα και Ευρώπη σχεδόν αποκλειστικά άντρες.
 


Μετά από εξέταση Χ-ray του φρονιμίτη και έλεγχο με μαγνητική κάμερα στο γόνατο, εντοπίστηκε ότι από τα 581 άτομα, τα 442 ήταν 18 ετών και άνω.

Με άλλα λόγια τρεις στους τέσσερις έλεγαν ψέματα για την ηλικία τους.

Η συγκεκριμένη έρευνα οφείλει να απασχολήσει άμεσα τις ελληνικές Αρχές και να ξεκινήσουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες στην Ελλάδα, καθώς ο κίνδυνος να φιλοξενηθούν τέτοιου είδους «ανήλικοι» σε σπίτια και ξενοδοχεία Ελλήνων είναι μεγάλος.

sfairika.grΣχετικά άρθρα: 
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3849646/Mature-years-fears-real-age-child-migrants-arriving-Calais.html

http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/child-refugees-age-can-dental-checks-determine-how-old-someone-is-calais-jungle-a7369531.html

https://www.thesun.co.uk/news/2005846/more-than-two-thirds-of-so-called-child-refugees-who-had-their-ages-assessed-were-found-to-actually-be-adults-official-figures-show/Φωτό με "ανήλικους πρόσφυγες"


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου