Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Προδοτικό πανώ ακροαριστερών ελληνόφοβων στη Θεσσαλονίκη


Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τα φασιστάκια με τα εφηβικά συμπλέγματα. 30 καραγκιόζηδες με 50 διαφορετικά ονόματα (ΚΕΕΡΦΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ.).

Άξια απορίας είναι η ανοχή των αρχών σε τέτοιες προδοτικές συμπεριφορές.

Σώζει την κατάσταση και τον εξευτελισμό των συμμετεχόντων στην διαμαρτυρία στην Θεσσαλονίκη, το πανώ του ΕΠΑΜ ακριβώς δίπλα (μάλλον δεν θα το είδανε, ή είναι τίποτα Πακιστανοί και δεν ξέρουνε ελληνικά):


*Μέλη του ΕΠΑΜ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της ΚΕΕΡΦΑ, της Λαϊκής ενότητας και αλλων οργανώσεων συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα Βενιζέλου και ξεκίνησαν πορεία με αφορμή την τριμερή συνάντηση των ηγετών Ελλάδος - Κύπρου - Ισραήλ, με σαφή ατζέντα τα ενεργειακά και την κοινή αμυντική πολιτική.


Ο "αντιδραστικός άξονας" των λοβοτομημένων είναι η προσπάθεια της Ελλάδας να ασκήσει τα βασικά της δικαιώματα και να εκμεταλλευτεί τους υδρογονάνθρακες και το φυσικό αέριο του Αιγαίου και την μεταφορά αυτών με αγωγούς, κάτι φυσικά που ενοχλεί την αγαπημένη των ελληνόφωνων ακροαριστερών, Τουρκία. Το σκέτο "λευτεριά στην Παλαιστίνη" κι όχι στην Κύπρο βγάζει μάτια. ΝΤΡΟΠΗ















3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άξια απορίας είναι η ανοχή των αρχών σε τέτοιες προδοτικές συμπεριφορές

γιατι απορια?
αυτοι οι ιδιοι ειναι οι αρχες!
43 ολοκληρα χρονια τωρα αυτα τα νεο-εαμοβουλγαρικα αναρχοκομουνιστικα σταλινικα αποβρασματα εχουν την απολυτη εξουσια
ποιος θα τολμησει να τους την βγει τα χριστιανουλικα φυτα του κατηχητικου ή τα φιλελεδικα χαζοπαιδα της σφαλιαρονουδουλας που το μονο που νοιαζονται ειναι τα μπιτς παρτυ στη μυκονο και πως να πανε παρισια και λονδινα?????
και φυσικα δεν υπαρχει κανενας ισχυρος εθνικος χωρος να το κανει....

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=Bm2IUwoW8u0
Δ. Καζάκης: Οι διαφορές της πρότασης Λαπαβίτσα με του ΕΠΑΜ στο Εθνικό Νόμισμα...
Ε.ΠΑ.Μ. για ναχουμε μαμ....!!!!!

Υποεπιτροπή της Γερουσίας των ΗΠΑ καταγγέλλει επίσημα τη συνωμοσία ΔΝΤ και Ευρωπαίων σε βάρος της Ελλάδας.!!!!!!

Η Υποεπιτροπή Νομισματικής Πολιτικής και Εμπορίου της Γερουσίας των ΗΠΑ προέβη σε ακρόαση την Πέμπτη 18 Μαΐου για να αξιολογήσει τα διδάγματα από το πρόγραμμα «διάσωσης» της Ελλάδας από το ΔΝΤ το 2010 και το 2012.
«Με την οικονομία της Ελλάδας ξανά επισήμως σε ύφεση και τις συζητήσεις που διεξάγονται για τρίτη διάσωση του ΔΝΤ, είναι σαφές από τη σημερινή ακρόαση ότι οι προσπάθειες του ΔΝΤ για διάσωση της Ελλάδας από την αφερεγγυότητα υπήρξαν ανεπιτυχείς και το Ταμείο πρέπει να μάθει από αυτές τις αποτυχίες,» δήλωσε ο πρόεδρος της υποεπιτροπής Andy Barr. «Το ΔΝΤ πρέπει να επικεντρωθεί στην κύρια αποστολή του και να μην παρέχει πολιτική κάλυψη για τους πολιτικούς της Ευρωζώνης που αρνούνται να αναλάβουν την ευθύνη για την κρίση του χρέους της Ελλάδας.»

Κύρια συμπεράσματα από την Ακρόαση:
• Η «διάσωση» της Ελλάδας από το ΔΝΤ, η οποία έχει εμφανώς πολιτικοποιήσει το Ταμείο – δηλαδή το έχει καθυποτάξει εμφανώς σε πολιτικές σκοπιμότητες – και έχει αφήσει την ελληνική οικονομία σε ερείπια, αμαυρώνει τη φήμη του ΔΝΤ και θέτει σε κίνδυνο τα δολάρια των φορολογουμένων.
• Οι αξιωματούχοι της Ευρωζώνης χρησιμοποιούν το ΔΝΤ ως φύλλο συκής για να αποφύγουν τις εκλογικές και πολιτικές συνέπειες, παρόλο που το ταμείο διάσωσης της Ευρώπης διαθέτει επαρκείς πόρους για να επιλύσει μόνη της η ΕΕ την ελληνική κρίση.
Οι μάρτυρες που κλήθηκαν και κατέθεσαν στην ακρόαση τόνισαν τα εξής:
• «Κατά τη διάρκεια της κρίσης στην ευρωζώνη,» είπε ο Paul Blustein, Senior Fellow, Κέντρο Καινοτομίας Διεθνούς Διακυβέρνησης, «το Ταμείο εντάχθηκε σε αρκετές διασώσεις, παρά τις σοβαρές επιφυλάξεις μεταξύ των μελών του Εκτελεστικού του Συμβουλίου και κορυφαίων οικονομικών και νομικών αξιωματούχων - και το έπραξε υπό την πίεση των κορυφαίων Ευρωπαίων πολιτικών, οι οποίοι διατηρούν μεγάλη επιρροή στους μοχλούς ελέγχου του Ταμείου. Ορισμένα από αυτά τα πακέτα έκτακτων δανείων λειτούργησαν καλά, αλλά, όπως πολύ συχνά συμβαίνει, το χρέος προστέθηκε στο χρέος κι έτσι υπερβολικά σκληρές συνθήκες επιβλήθηκαν στις χώρες που επλήγησαν από κρίσεις. Αυτή η προσέγγιση, σε συνεννόηση με τους Ευρωπαίους, διευκόλυνε χώρες όπως η Γερμανία και η Γαλλία, οι τράπεζες των οποίων αγωνίζονταν να αποτρέψουν τις απώλειες και των οποίων οι ψηφοφόροι εξοργίστηκαν να πληρώσουν για τη διάσωση χωρών που αντιλαμβάνονται ως ανεύθυνες. Διευκόλυνε επίσης και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), διότι συνέβαλε στη διατήρηση του διεθνούς καθεστώτος του ευρώ και των αρχών της ανεξαρτησίας της ΕΚΤ, στις οποίες οι ηγέτες της κεντρικής τράπεζας αποδίδουν ύψιστη σημασία.»
http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2017/05/blog-post_24.html

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΠΗΚΕ ΤΟ: ΑΝΕΗΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ....
ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΙΑΥΤΗ, ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ....

https://www.youtube.com/watch?v=Ne8oUB3OD78

Δημοσίευση σχολίου