Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Δεν πουλάω χασίσι, δεν κλέβω, δεν πλαστογραφώ. Μπορώ να διοριστώ;


"Αλλά, ξέρω εκατοντάδες άγιους που δεν έχουν να φάνε το βράδυ από την ανεργία, χωρίς να έχουν κλέψει κατ' εξακολούθηση. Γι' αυτούς δεν υπάρχει διορισμός. Ούτε καν νοσηλεύτρια για να τους φροντίσει".

Και η βιομηχανία νομιμοποίησης παρανόμων συνεχίζεται με το ξέπλυμά τους και μάλιστα με την υπογραφή του προέδρου της Δημοκρατίας. Ο ένας μάλιστα, χασισοδιακινητής, ξεπλένεται για να διοριστεί στη ΔΕΗ! Και ο Πρόεδρος υπογράφει!

Μετά το νόμο Παρασκευόπουλου, που έχει αφήσει ελεύθερη τη μισή μαφία των φυλακών να αλωνίζει, να κλέβει, να βιάζει, να βασανίζει, να δολοφονεί τώρα έχουμε και...
τη φάμπρικα των προεδρικών διαταγμάτων που δίνουν χάρη μετά από προτάσεις του παρόντος υπουργού Δικαιοσύνης!

Τελευταίο επίτευγμα αυτής της φάμπρικας είναι το χάρισμα του υπόλοιπου της ποινής φυλάκισης 2 χρόνων σε χρήστη και διακινητή χασίς προκειμένου να μπορέσει να διοριστεί στη ΔΕΗ σε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου!

Την ίδια ώρα χιλιάδες παραμένουν άνεργοι χωρίς να μπορούν να δούν ούτε από μακριά την πόρτα της ΔΕΗ, ενώ η οργάνωση Ονήσιμος προσπαθεί εναγωνίως να βρει δουλειά σε πρώην φυλακισμένους που έχουν εκτίσει τις ποινές τους και βρίσκουν όλες τις πόρτες κλειστές. Τι «δόντι» είχε ο χασισέμπορος και του χαρίστηκε η ποινή, του καθαρίστηκε το μητρώο και διορίστηκε κι όλας; Εκτός αν η ενασχόληση με το χασίσι μοριοδοτείται από τους συντρόφους της Μπαφίας.

Στην άλλη περίπτωση το ελληνικό κράτος έχει στρώσει το έδαφος για να φάει ουκ ολίγες μηνύσεις. Γιατί, σβήνονται οι κυρώσεις σε γυναίκα που έχει καταδικαστεί για «κλοπές κατ εξακολούθηση», προκειμένου να μπορέσει να διοριστεί ως… νοσηλεύτρια και σε δημόσιο νοσοκομείο!
 
Στην απευκταία περίπτωση που η γυναίκα συνεχίσει το «κατ εξακολούθηση», το θύμα δεν πρέπει καθόλου να στραφεί εναντίον της. Θα ήταν άδικο. Θα πρέπει να μηνύσει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον υπουργό Δικαιοσύνης και καθέναν από το συμβούλιο χαρίτων. Φυσικά η γυναίκα μπορεί να αποδειχτεί άγια. Αλλά, ξέρω εκατοντάδες άγιους που δεν έχουν να φάνε το βράδυ από την ανεργία, χωρίς να έχουν κλέψει κατ' εξακολούθηση. Γι' αυτούς δεν υπάρχει διορισμός. Ούτε καν νοσηλεύτρια για να τους φροντίσει.

Στις φυλακές και έξω είναι πλήθος καταδικασμένων. Οι οποίοι προφανώς δεν αξίζουν χάρης για να διοριστούν!

Η κυβέρνηση έχει μια αδυναμία στο χάιδεμα των παράνομων, συμπεριλαμβανομένων και των ζάπλουτων, ενώ παράλληλα εξοντώνει με ομολογημένη ηδονή τους νόμιμους. Είναι φυσικό.

Καθένας αναπαράγει τον εαυτό του. Και, όπως ομολόγησε χτες ο υφυπουργός Χουλιαράκης, η κυβέρνηση έχει επιλέξει συνειδητά την κλοπή των νόμιμων. Αφού της το επιτρέπουν οι ίδιοι σαν ζωντόβολα.


Γ Παπαδόπουλος- Τετράδης



2 σχόλια:

r+w είπε...

Ξέρω και κάτι Γεωργιανούς μούρλια ... είναι αυτοί που σιδέρωναν τον κόσμο για να κλέψουν ... μια απονομή χάρης χρειάζονται και μια προσληψούλα σε κλινική με ειδίκευση σε πλαστικές εγχειρήσεις .... έχουν αυτοί μια τεχνογνωσία ... Α-Α-Α .... σου ισιώνουν ζαρωμένο πρόσωπο στο πι και φι ....

Κρασοπατήρ είπε...

Και γιατί όχι, να προσληφθεί στην Αντιτρομοκρατική ο 29χρονος που έστελνε βόμβες με φακέλους!

Δημοσίευση σχολίου