Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Φρικτή ρατσιστική δολοφονία στη Λακωνία ~ Διέλυσαν το κεφάλι ηλικιωμένης Ελληνίδας με κούτσουρα



Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, οι δυο λαθρομετανάστες κυνηγούσαν από δωμάτιο σε δωμάτιο την 64χρονη, χτυπώντας την ξανά και ξανά στο κεφάλι, το οποίο πολτοποίησαν, με ένα από τα κούτσουρα που είχε για το τζάκι!

Ένας Μολδαβός κι ένας...
Μαροκινός είναι οι δολοφόνοι της 64χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στον Λεήμονα της Σκάλας Λακωνίας, όπως ομολόγησε ο ένας από τους δύο δράστες.

Ο ιατροδικαστής που έκανε την αυτοψία εκτιμά ότι ο θάνατος επήλθε μεταξύ 10 τη νύχτα και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Η γυναίκα δεν φύλαγε παρά μόνο ελάχιστα χρήματα για τα καθημερινά της έξοδα, καθώς η μονοκατοικία είχε γίνει στο παρελθόν στόχος διάρρηξης, όπως ανέφεραν τα παιδιά της που κατοικούν μόνιμα στην Αθήνα.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή το πρωί της Κυριακής στο σπίτι της, με το κεφάλι της εντελώς πολτοποιημένο έπειτα από πολλά χτυπήματα που δέχθηκε.

Η αστυνομία είχε προσαγάγει τους δύο λαθρομετανάστες λίγες ώρες μετά το έγκλημα και τελικά την Κυριακή, ο Μαροκινός ομολόγησε πως αυτοί ήταν οι δράστες. Όπως υποστήριξε, οι δυο τους ήταν μεθυσμένοι και αποφάσισαν να ληστέψουν την γυναίκα για να βρουν χρήματα και να αγοράσουν κι άλλο αλκοόλ. Όταν εκείνη αντιστάθηκε, την χτύπησαν στο κεφάλι και άλλα μέρη του σώματός της με αποτέλεσμα να την σκοτώσουν και εξαφανίστηκαν.

Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, οι δυο λαθρομετανάστες κυνηγούσαν από δωμάτιο σε δωμάτιο την 64χρονη, χτυπώντας την ξανά και ξανά στο κεφάλι με ένα από τα κούτσουρα που είχε για το τζάκι!

Η 64χρονη, μητέρα δυο παιδιών, πάλεψε με τους δράστες καθώς διαπιστώθηκε ότι φέρει αμυντικά τραύματα στα χέρια και υπάρχουν ίχνη πάλης σε όλα τα δωμάτια της μονοκατοικίας.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σπάρτης διαπίστωσαν ότι αρχικά οι δράστες έσπασαν κάποια τζαμάκια στην πόρτα της εισόδου, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν την πετούγια για να την ανοίξουν από μέσα και να μπουν. Ίσως, μάλιστα, να τους πήρε είδηση η άτυχη γυναίκα κι έτσι κλώτσησαν με πολλή δύναμη την αλουμινένια πόρτα γκρεμίζοντάς την κυριολεκτικά!

Π.Θ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας 64χρονης ημεδαπής, στη Λακωνία
Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία
Η εξιχνίαση της υπόθεσης ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα με το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Σπάρτης
Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη και ενδελεχή έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης και τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Σπάρτης, η υπόθεση ανθρωποκτονίας 64χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε βραδινές ώρες της 17/18.11.2017, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.
Υπενθυμίζεται ότι η 64χρονη είχε βρεθεί νεκρή εντός της οικίας της, την 18.11.2017, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, έχοντας τραύματα στο κεφάλι. ( σχετικό το από 19.11.2017 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας ).
Για την εξιχνίαση του εγκλήματος προηγήθηκε συστηματική διερεύνηση της υπόθεσης, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα στοιχεία, τα δεδομένα και τα ευρήματα, που ανέκυπταν από την εξέλιξη και την πρόοδο των ερευνών.
Όπως διακριβώθηκε, δράστες της ανθρωποκτονίας είναι δύο (2) αλλοδαποί, ένας 25χρονος υπήκοος Μολδαβίας και ένας 27χρονος υπήκοος Μαρόκο, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.
Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε από τα ερευνητικά δεδομένα, οι ανωτέρω δράστες, βραδινές ώρες της 17/18.11.2017, μπήκαν στην οικία της 64χρονης, με σκοπό τη διάπραξη κλοπής, έγιναν όμως αντιληπτοί από αυτή και άσκησαν σε βάρος της σωματική βία, με αποτέλεσμα να την τραυματίσουν θανάσιμα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, εντόπισαν τον 25χρονο και τον 27χρονο, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας και τους συνέλαβαν.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση αυτή (όπως ρουχισμός, σπασμένη λαβή μαχαιριού, κομμάτι ξύλου μήκους -77- εκατοστών κ.α.), τα οποία απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε μαζέψει στην χώρα ότι πιο άθλιο εχει βγάλει το ανθρώπινο είδος! Και αυτοί σε λίγους μήνες θα βγούνε από τις φυλακές εκμεταλλευόμενοι τον γνωστό νόμο.Αντί να τους κάνουν πακέτο και να τους στείλουν από κει που ήρθαν.Κρίμα στην γυναίκα και αλίμονο στα επόμενα θύματα

Κρασοπατήρ είπε...

Η χαλάρωση των όρων για οπλοκατοχή ίσως είναι μία κάποια λύσις...

Ανώνυμος είπε...

Ο μπάρμπας στις Σέρρες που καλά έκανε και ξάπλωσε τον ένα από τους δυο κλέφτες με κυνηγητικό όπλο, έμπλεξε και συνελήφθη. Του είχε ξανασυμβεί πριν είκοσι χρόνια και είχε φάει και τότε τον κλέφτη με κυνηγητικό όπλο.

Κρασοπατήρ είπε...

Στη Δράμα είχε συμβεί, έναν γύφτο ληστή έφαγε αυτήν την φορά. Την πρώτη έναν Βούλγαρο :)

Δημοσίευση σχολίου