Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Η συγκλονιστική στιγμή της διάσωσης ηλικιωμένης γυναίκας στη Μάνδρα Αττικής - ΦΩΤΟ


Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από τη φονική κακοκαιρία που έπληξε τη Μάνδρα Αττικής, τη Νέα Πέραμο και τη Μαγούλα που έχει στοιχίσει μέχρι τώρα τη ζωή σε 15 (!) συμπολίτες μας, ενώ 3 ακόμη αγνοούνται.

Μία ηλικιωμένη γυναίκα παγιδεύτηκε στο σπίτι της στη Μάνδρα, το οποίο φαίνεται να έχει γεμίσει λάσπες. Στις φωτογραφίες βλέπουμε και την ίδια να είναι καλυμμένη με λάσπες και τρομοκρατημένη. Ευτυχώς όμως απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής σε ασφαλές μέρος.

Δείτε τις φωτογραφίες:








Πηγή φωτο: Eurokinissi
http://www.enikos.gr/













Εισαγγελική παρέμβαση για τους θανάτους από τη θεομηνία στη Δυτική Αττική

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθήνας Ηλίας Ζαγοραίος για τους θανάτους και τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία στη δυτική Αττική.

Στόχος είναι να ελεγχθεί αν έχουν διαπραχθεί αυτεπαγγέλτως αξιόποινες πράξεις μεταξύ των οποίων και πολεοδομικές παραβάσεις.

Μάλιστα όπως έλεγαν εισαγγελικές πηγές αν κριθεί απαραίτητο θα κινηθεί και η αυτόφωρη διαδικασία.

Ανάμεσα στα αδικήματα που τίθενται στο στόχαστρο της έρευνας είναι και τυχόν πολεοδομικές παραβάσεις που επέδρασαν στον σχηματισμό φονικών ορμητικών χειμάρρων εντός των πόλεων που επλήγησαν από την ισχυρή βροχόπτωση.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου