Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

172 διαφορετικές υπηκοότητες πήραν το κοινωνικό μέρισμα +vid



Εντυπωσιακά στοιχεία προκύπτουν για τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος. Οι δικαιούχοι που έλαβαν το κοινωνικό μέρισμα έχουν... 172 διαφορετικές υπηκοότητες. Ένας στους 10 δικαιούχους είναι αλλοδαπός (οι γύφτοι εντάσσονται στους ημεδαπούς).

Αναλυτικότερα 9.700 που έλαβαν το κοινωνικό μέρισμα είναι από...
Ινδία, Μπαγκλαντές, Σρι Λάνκα, Αίγυπτο και Φιλιππίνες, άλλοι 400 από την Κίνα που εργάζονται στην Ελλάδα.
Επίσης 97.000 άτομα από Αλβανία, Βουλγαρία και Ρουμανία έκαναν αίτημα.

Ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι υπήρξαν 1.500 δικαιούχοι από χώρες όπως Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία και Βρετανία.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA: 





http://www.enikos.gr/

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πληρώνονται με μαύρα και δεν έχουν περιουσία στην Ελλάδα πάνω από το όριο, αφού ότι τους μείνει το στέλνουν στην χώρα τους.Ηλίθιοι οι κυβερνώντες.

Summertime Blues είπε...

χρόνια πολλά. έχω μια φίλη από Γαλλία που ζει 26 χρόνια στην Ελλάδα και όντως περνάει τώρα δύσκολα και πήρε το μέρισμα. και δεν έχει έξτρα περιουσία και ρευστό στη Γαλλία. όπως της λέμε σαν αστείο μάλλον είναι πια περισσότερο ελληνίδα παρά γαλλίδα.

Κρασοπατήρ είπε...

Καλημέρα, πιστεύω ότι το ποσοστό των αλλοδαπών πήραν το κοινωνικό επίδομα είναι κατά πολύ μεγαλύτερο αν προσθέσουμε τους ελληνοποιηθέντες ρωσοτσετσένους, αλβανούς κλπ.

Στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι αλλοδαποί έχουνε ΑΦΜ για τα "τυπικά", ώστε να "δικαιούνται" άδεια παραμονής και δηλώνουνε ελάχιστα εισοδήματα ώστε να επωφελούνται όλων των επιδομάτων που απλόχερα τους δίνει ο κάθε ΣΥΡΙΖΑ. Είναι καημός των Πασοκογενών να τσιμπάνε κι από αυτούς ψηφαλάκια...

Θα έχει τρομερό ενδιαφέρον η τελική ανάλυση των αποτελεσμάτων αυτών που πήρανε το κοινωνικό μέρισμα, αν και θα είναι κι αυτό "μαγειρεμένο".

Βγάλτε διαβατήρια...

Δημοσίευση σχολίου