Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Συγκλονιστικό ~ Δείτε τι έπαθαν δέκα δημοσιογράφοι που δυσκόλεψαν τον Τσίπρα



Στην πρόσφατή του συνέντευξη στην ΕΡΤ 3, ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε να αυτοπαρουσιαστεί σαν ένας Πρωθυπουργός που τον χτυπούν όσο κάνεναν άλλο τις τελευταίες δεκαετίες τα Μέσα Ενημέρωσης.

Η δήθεν "εχθρότητα" των μέσων ενημέρωσης προς τον ΣΥΡΙΖΑ είναι στην πραγματικότητα ένας μεγάλος μύθος, ο οποίος χτίζεται εδώ και χρόνια συστηματικά από τον επικοινωνιακό μηχανισμό της Κουμουνδούρου και του Μαξίμου.


Οι "δύσκολες" συνεντεύξεις του Αλέξη Τσίπρα.
Ακολουθούν 10 χαρακτηριστικά παραδείγματα συνεντεύξεων στον Πρωθυπουργό.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτοί που παρουσιάζονταν σαν ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι, εξελίχθηκαν σύντομα σε κομματικά στελέχη, καταλαμβάνοντας θέσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και μετακλητών!


1) Αννέτα Καββαδία
Έκανε ερωτήσεις στον Αλέξη Τσίπρα στη συνέντευξη τύπου της ΔΕΘ. Σήμερα είναι Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ


2) Κώστας Βαξεβάνης
Δεν χρειάζονται πολλά σχόλια, είναι σε όλους γνωστός ο ρόλος του Κώστα Βαξεβάνη μέσα από τις ιστοσελίδες και τα έντυπά του.
Η φωτογραφία από μια ιδιαίτερα "δύσκολη" συνέντευξη του Πρωθυπουργού στο Documento


3) Ματθαίος Τσιμιτάκης
Ίσως η πιο χαρακτηριστική από όλες τις περιπτώσεις. Σε συνέντευξη μαζί του ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε ότι θα καταργήσει τις στρατιές των μετακλητών.
Τι έγινε τελικά; Διόρισε μετακλητό και τον ίδιο!


4) Γιώργος Χριστοφορίδης
Ο εκδότης του Χωνιού επίσης δε χρειάζεται πολλές συστάσεις. Σήμερα διορισμένος μετακλητός στο Υπουργείο του Νίκου Παππά. Παλιότερα έκανε ερωτήσεις ως δημοσιογράφος στη ΔΕΘ.


5) Στέλιος Κούλογλου
Στο παρελθόν ως δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης "δυσκόλευε" τον Αλέξη Τσίπρα με τις ερωτήσεις του. Σήμερα ειναι Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


6) Χρήστος Σίμος
Από τα social media του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα κάνει "απαιτητικές" ερωτήσεις στον Αλέξη Τσίπρα στις συνεντεύξεις τύπου ως δημοσιογράφος της Αυγής


7)  Αναστασία Γιάμαλη
Ως δημοσιογράφος της Αυγής παλιότερα "στρίμωχνε" τον Αλέξη Τσίπρα στις διακαναλικές. Πλέον έχει τη δικιά της εκπομπή στην ΕΡΤ


8) Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης
Δημοσιογράφος της ΕΡΤ 3 στο παρελθόν, ρωτούσε τον Αλέξη Τσίπρα αν θα ψηφίσει μνημόνιο. Τώρα είναι Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ψηφίζουν μαζί τα μνημόνια δυο δυο


9) Κώστας Αρβανίτης
Η εικόνα είναι από τις παλιές τους συνεντεύξεις στην ΕΡΤ. Αργότερα ο Κώστας Αρβανίτης έγινε διευθυντής του ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ "Στο Κόκκινο"


10) Χρήστος Γιαννούλης
Η τελευταία συνέντευξη που έδωσε ο Πρωθυπουργός στην ΕΡΤ 3. Ο Χρήστος Γιαννούλης ήταν στο παρελθόν υποψήφιος δήμαρχος με τον ΣΥΡΙΖΑ



Η στημένη ερώτηση
Τέλος, όταν ο Αλέξης Τσίπρας διάβαζε από το ipad την απάντηση μετά από "αυθόρμητη" ερώτηση δημοσιογράφου της Αυγής







Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου