Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Προσοχή! Μην τυχόν διαμαρτυρηθείτε για το ξεπούλημα της Μακεδονίας ~ Αυτομάτως είστε εθνικιστές, ακροδεξιοί, χρυσαυγίτες και φασίστες


Ο Ζάεφ βεβαιώνει το λαό του, πως, ό,τι κι αν αποφασίσει ο ίδιος, θα το θέσει υπό την κρίση του λαού του σε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Ο Τσίπρας, θα αποφασίσει μόνος του για μας, να ξαναγράψει την ιστορία μας και δεν θα μας ρωτήσει. Η Ελλάδα είναι η κοιτίδα της δημοκρατίας. Αποφασίζει ο Τσίπρας, εμείς δεν έχουμε λόγο βρε κουτά. Δεν ξέρει ο Αλέξης ποιοί είναι Μακεδόνες και ξέρετε εσείς; 
Κι αν τολμήσετε να ζητήσετε δημοψήφισμα, οι σύμμαχοι, προστάτες και φίλοι μας Αμερικανοί, έχουν έτοιμη την τεχνογνωσία: σας βαφτίζουν -με όλο τον κτηνώδη μηχανισμό προπαγάνδας και τους χιλιάδες πρόθυμους πληρωμένους δούλους κονδυλοφόρους που διαθέτουν στην Ελλάδα- "χρυσαυγίτες" "ακροδεξιούς" κ.λ.π. κι αν συνεχίζετε το ίδιο τροπάρι, θα βγάλουν και το πυρηνικό όπλο: θα σας βαφτίσουν "αντισημίτες" και "Ναζί" (ε, κάτι θα βρουν για να το συνδέσουν) και τότε θα το βουλώσετε ! Ακούς εκεί δημοψήφισμα! 
Θα τη φάτε και κιχ δεν θα βγάλετε ! Ναζί ! Πού δεν συμφωνείτε με τις επιλογές της μαμάς Αμερικής ! Αντισημίτες ! Μιλήστε άμα τολμάτε. Κάντε συγκέντρωση αν τολμάτε να φωνάξετε για τη Μακεδονία. Στο CNN θα δείτε την συγκέντρωσή σας με τίτλο "Neonazis  march in Greece".

Χαλαρώστε και απολαύστε το βιασμό. Σας έχουν όλοι χεσμένους. Το τέρας μεγάλωσε πολύ για να το νικήσετε.
 
 
 

Πλήρης ταύτιση Τσίπρα - Ζάεφ ότι και οι Έλληνες είμαστε λίγο απόγονοι των Μακεδόνων

“Ίσως το 2018 να είναι ένα έτος, όπου θα μπορούσαμε να έχουμε μια θετική εξέλιξη σε ένα χρόνιο πρόβλημα, αν η νέα κυβέρνηση των Σκοπίων αποφασίσει να κάνει ουσιαστικά βήματα προς τα μπρος. Αν σταματήσει μια, κατά την άποψή μου, αχρείαστη ρητορική, ότι αποτελούν τους μοναδικούς απογόνους των Μακεδόνων και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αν....
σταματήσει μια αλυτρωτική ρητορική και ταυτόχρονα αποδεχτεί μια λύση στην ονομασία, αμοιβαία αποδεκτή με τους γείτονες” είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός.
«Εάν η κυβέρνηση παραιτηθεί από το δικαίωμα να είναι ο μόνος κληρονόμος του Μ. Αλεξάνδρου , υπάρχει πιθανότητα να λυθεί το θέμα, είχε πει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας», ανέφερε ο Ζάεβ στη συνέντευξη και υπογράμμισε πως «εγώ εκ μέρους της κυβέρνησης παραιτούμαι από το να θεωρώ την "Μακεδονία" τον μοναδικό κληρονόμο του Μ.Αλεξάνδρου , που έφθασε στην Ινδία , στην Περσία. «Η ιστορία ανήκει επίσης σε μας , πιθανόν ένα κομμάτι αυτής της ιστορίας ανήκει επίσης στην Ελλάδα , μέρος της στη Βουλγαρία και σε πολλές άλλες χώρες. Αγωνίζομαι για την ευημερία των πολιτών μου και είμαι πεπεισμένος ότι θα βρούμε λύση. Οι πολίτες θα μας ανταμείψουν για το κουράγιο , επειδή πιστεύουμε στις προοπτικές και στο μέλλον παρά να δειλιάσουμε και να μένουμε κολλημένοι στο παρελθόν. Η ώρα τέτοιου είδους πατριωτισμού με τη διατήρηση των δικών μας ιστοριών και παρόμοιων θεμάτων πέρασε. Όλος ο κόσμος προχωράει μπροστά με μεγάλη ταχύτητα, εξασφαλίζοντας προοπτική και μέλλον στους λαούς του» είπε ο Ζάεβ.
Πλήρης ταύτιση λοιπόν Τσίπρα - Ζάεφ στο ότι οι Σκοπιανοί δεν είναι οι μοναδικοί απόγονοι του Μ.Αλεξάνδρου και των Μακεδόνων. Ζήτωωωωωω ! Είμαστε κι εμείς οι Έλληνες Μακεδόνες, (πιθανόν) λίγο απόγονοι των Μακεδόνων !
Εκεί, όμως που ΔΕΝ ταυτίζονται Τσίπρας και Ζάεφ είναι στο εξής:
«Ο,τι θα κάνουμε θα διέπεται από διαφάνεια. Στο τέλος ελπίζω ότι αυτό θα επιβεβαιωθεί στο δημοψήφισμα μεταξύ των πολιτών. Ας διατηρήσουμε την προσοχή μας και τις επιφυλάξεις μας ώστε η διαδικασία να στεφθεί με επιτυχία», ανέφερε ο Ζάεβ.
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου