Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Αρραβωνιάστηκε με... πολυέλαιο αλλά τον απατά με... κηροπήγιο!


Αρραβώνα με τον... πολυέλαιό της έκανε μια 33χρονη από το Λιντς!

Η απίστευτη ανακοίνωση έγινε από την Αμάντα Λίμπερτι, η οποία πλέον είναι... ζευγάρι με τον πολυέλαιο Λουμιέρ τον οποίο εντόπισε πριν από 12 μήνες στο eBay.

Η ίδια λέει ότι ήταν...
«έρωτας με την πρώτη ματιά» και έκτοτε «λούζει» συχνά με φιλιά και αγκαλιές τον αξίας 400 λιρών πολυέλαιο που κατασκευάστηκε στη Γερμανία.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, δεν είναι και τόσο πιστή στον Λουμιέρ καθώς τα βράδυ η 33χρονη κοιμάται αγκαλιά με τον Τζούελ, ένα κηροπήγειο  το οποίο μπορεί να έχει μαζί της στο κρεβάτι.

 Η Λίμπερτι έχει λατρεία με τους πολυελαίους καθώς στο σπίτι τις έχει 25 τέτοια αντικείμενα διαφόρων μεγεθών και σχημάτων λέγοντας ότι γενικά είναι σε «ανοιχτή σχέση» με τον Λουμιέρ.

Η ίδια αποδίδει την αγάπη της αυτή στο γεγονός ότι ανήκει στην κατηγορία των Objectum Sexual που σημαίνει ότι έλκεται από αντικείμενα.

Όπως αποκάλυψε έκανε την πρόταση αρραβών ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ενώ, σύμφωνα με την ίδια, έδωσε το όνομα Λουβιέρ στη... σύντροφό της από το όνομα του κηροπηγείου που ζωντανεύει στην ταινία «Η πεντάμορφη και το τέρας».

Π.Θ.
thesun.co.uk









1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τί την κοιτάτε; Βαράτεεεεεε!!!!!

Δημοσίευση σχολίου