Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Οι 4 βασικοί λόγοι για τα σημερινά μεταναστευτικά ρεύματα


Οι βασικοί λόγοι για τα σημερινά μεταναστευτικά ρεύματα είναι:
(α) Ο υπερπληθυσμός των χωρών αυτών, που οφείλεται σε εξάλειψη της παιδικής θνησιμότητας (βλ. εμβόλια, unicef, etc) ΧΩΡΙΣ όμως ταυτόχρονα να συνδυαστεί με μείωση του ρυθμού γεννήσεων (όπως έγινε / γίνεται στη Δύση). Όταν η κάθε κουνέλα γεννάει 7-8 παιδιά και ζούνε σχεδόν όλα, δε θέλει και πολύ μυαλό να δεις τι θα γίνει σε 30-40 χρόνια...
(β) Η ηλιθιωδέστατη επικράτηση του...
"πολιτισμικού μαρξισμού" στην Ευρωπαϊκή Ένωση και γενικότερα στη Δύση, απαξιώνοντας τον πολιτισμό και δημιουργώντας ενοχές για την επιτυχία και την πρόοδο του Δυτικού ανθρώπου, θεωρώντας τα όλα δεδομένα (αμ δεν...)
(γ) Η (κρυφή; ) επιθυμία αρκετών εκ των ιθυνόντων να φέρουν την κινεζοποίηση στην Ευρώπη δημιουργώντας μια νέα τάξη απελπισμένων που (θα) είναι πάντα πρόθυμη να παραμερίσει κεκτημένα δεκαετιών για ψίχουλα, και,

(δ) Το ΧΟΝΤΡΟ παιχνίδι που παίζουν αρκετές χώρες που εμπλέκονται στο κύκλωμα της λαθρεμπορίας ανθρώπων, είτε πλουτίζοντας αρκετούς "αλληλέγγυους"/διαπλεκόμενους με τη λαθρεμπορία, είτε προωθώντας τους δικούς τους, μακροπρόθεσμους, γεωπολιτικούς στόχους.

Το πως θα αποκοπούν αυτά τα ρεύματα η απάντηση είναι αρκετά εύκολη, το ΙΣΡΑΗΛ και η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ δείχνουν περίτρανα το δρόμο: στρατιωτικές περιπολίες που ρίχνουν στο ψαχνό σε όσους κάνουν μαγκιές (ελπίζω να μην ακούσω τυχόν αντισημιτικά σχόλια για αυτό) και στοίβαξη όσων περνάνε παράνομα μέσα σε ξερονήσια μέχρι να αποφασίσουν από που κατάγονται. Άλλη λύση, δεν υπάρχει.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πλήρης έλεγχος των γεννήσεων. Αποτελεί το οικολογικό μέτρο που κανείς δεν θέλει να δεί. Ο αριθμός ανανέωσης του πληθυσμού είναι 2,2 γεννήσεις. Αν ξεκινήσουν με τα δύο παιδιά ανά ζεύγος η ένα κατά άτομο και στο μέλλον βλέπουνε για αύξηση. Η ανεξέλεγκτη αύξηση του πληθυσμού θα δημιουργήσει προβλήματα επιβίωσης και πολέμων.

Κρασοπατήρ είπε...

Συμφωνάω απολύτως :)

lykos είπε...

Ο οικονομικός/πολιτικός (με πόλεμο όπου χρειάζεται) επεκτατισμός των ΗΠΑ και κάποιων Ευρωπαίων δεν παίζει??? Κακώς!

Κρασοπατήρ είπε...

Μάλλον εντάσσεται στην κατηγορία "δ" η σωστή επισήμανσή σας :)

Unknown είπε...

Εκτός από τα παραπάνω που αναφέρονται, άλλοι κύριοι λόγοι, πάντα κατά την άποψή μου, είναι η φτώχεια, η εκμετάλλευση του ανθρώπινου δυναμικού με μισθούς πείνας, η έλλειψη απασχόλησης από κράτη τριτοκοσμικά και το κυριώτερο οι πολεμικές συρράξεις που ξεπηδούν μέσα από την διψα για χρήμα, εκμετάλλευση και εξουσία.

Δημοσίευση σχολίου